Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani – de la 3 la 11

by “Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani De la 1 ianuarie, Franţa a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani – de la 3 la 11! Pe lângă vaccinurile pentru tetanos, poliomielită şi difterie, francezii vor fi obligaţi de acum să-i […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani

De la 1 ianuarie, Franţa a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani – de la 3 la 11!

Pe lângă vaccinurile pentru tetanos, poliomielită şi difterie, francezii vor fi obligaţi de acum să-i imunizeze pe cei mici şi împotriva altor 8 boli, printre care rujeolă, rubeolă, hepatită B şi gripă.


Noile reguli sunt pentru bebeluşii născuţi de la 1 ianuarie, care nu vor mai fi primiţi la grădiniţă sau la şcoală fără vaccinurile obligatorii.

Ministrul Sănătăţii a explicat că rujeola a reapărut în Franţa deoarece tot mai puţini părinţi îşi vaccinau copiii, în condiţiile în care imunizarea era doar recomandată, nu şi obligatorie.


Rata de vaccinare anti-rujeolă în Franţa este de 75 la sută, deşi ar trebui să fie de 95 la sută.”[1]

 

Propaganda pentru vaccinarea obligatorie este si in Franta la fel ca in Romania. Extinderea vaccinurilor obligatorii pentru copiii sub doi ani de la 3 la 11 este un pericol pentru sistemul lor imunitar, dar o afacere profitabila pentru Industria Farmaceutica.

Va recomandam sa cititi:

Dr. Rareș Simu, medic specialist în imunologie clinică și alergologie: “Unul dintre motivele scăderii imunității îl reprezintă vaccinările multiple”

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/franc-a-a-extins-lista-de-vaccinuri-obligatorii-pentru-copiii-sub-doi-ani.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Zapada toxica si zapada artificiala - dovada ca "darele morti" (Chemtrails) lasate in mod intentionat de avioane sint foarte toxice! Intreaga lume este poluata de avioane care pulverizeaza in atmosfera substante chimice! In SUA unele persoane au fost arestate dupa aceste dezvaluiri! Zapada cazuta in Romania este toxica!
Vaccinarea – de la mușamalizare la catastrofă
Conservatorul Salvini şi partidul său Lega Nord sunt singurii care se opun Vaccinării cu Forța în Italia: Salvini: "10 vaccinuri obligatorii sunt inutile și uneori nocive și periculoase."
"Istoria vaccinării – Un lanţ de ipoteze eronate". Conferinţă video susținută de Felicia Popescu
Vaccinul antigripal dovedit științific că slăbește sistemul imunitar în următorii ani
Un tată i-a administrat ulei de canabis fiicei sale aflate pe moarte, iar fiica sa și-a revenit repede! Acesta a fost arestat!
Incident major la linia de producţie GlaxoSmithKline din Belgia. Un angajat a turnat un agent coroziv în cuva în care se fabrica un vaccin
După vaccinarea împotriva hepatitei B, cazurile de scleroză multiplă au crescut totuși cu 65% în Franța
INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA
DOBROGEANUL Aeticus Donares, primul om care a făcut Ocolul Pământului, în secolul V…
Injectarea de antigene atacă sistemul imun uman! Nu se vorbeşte nimic despre aditivii din vaccinuri!
De ce și cu ce scop să se impună vaccinarea obligatorie?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro