Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani – de la 3 la 11

Distribuie!by “Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani De la 1 ianuarie, Franţa a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani – de la 3 la 11! Pe lângă vaccinurile pentru tetanos, poliomielită şi difterie, francezii vor fi obligaţi de acum să-i […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani

De la 1 ianuarie, Franţa a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani – de la 3 la 11!

Pe lângă vaccinurile pentru tetanos, poliomielită şi difterie, francezii vor fi obligaţi de acum să-i imunizeze pe cei mici şi împotriva altor 8 boli, printre care rujeolă, rubeolă, hepatită B şi gripă.


Noile reguli sunt pentru bebeluşii născuţi de la 1 ianuarie, care nu vor mai fi primiţi la grădiniţă sau la şcoală fără vaccinurile obligatorii.

Ministrul Sănătăţii a explicat că rujeola a reapărut în Franţa deoarece tot mai puţini părinţi îşi vaccinau copiii, în condiţiile în care imunizarea era doar recomandată, nu şi obligatorie.


Rata de vaccinare anti-rujeolă în Franţa este de 75 la sută, deşi ar trebui să fie de 95 la sută.”[1]

 

Propaganda pentru vaccinarea obligatorie este si in Franta la fel ca in Romania. Extinderea vaccinurilor obligatorii pentru copiii sub doi ani de la 3 la 11 este un pericol pentru sistemul lor imunitar, dar o afacere profitabila pentru Industria Farmaceutica.

Va recomandam sa cititi:

Dr. Rareș Simu, medic specialist în imunologie clinică și alergologie: “Unul dintre motivele scăderii imunității îl reprezintă vaccinările multiple”

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/franc-a-a-extins-lista-de-vaccinuri-obligatorii-pentru-copiii-sub-doi-ani.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cartelul militaro-medicalo-petrochimic-farmaceutic ne vrea bolnavi, sterili și îndopați cu medicamente
De ce nu sunt de acord francezii cu vaccinarea obligatorie a copiilor
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, un activist al Industriei Farmaceutice, îi invită pe cei din mișcările antivaccin să facă turul cimitirelor. Comisare, și noi te invităm să faci turul cimitirelor celor uciși de Industria Farmaceutică!
INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA
Le Parisien: „Aluminiul din vaccinuri: un raport care deranjează”. „Nu doza face otrava”, arată rezultatele studiului ținut la secret de autorități
O fată din Scoția a rămas în scaunul cu rotile după vaccinarea cu vaccinul HVP. "În câteva luni după vaccin am simțit dureri și atrofieri ale mușchilor și am rămas în scaunul cu rotile"
Zeci de copii au murit in urma vaccinarii impotriva rujeolei din Siria dupa un program amplu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, sponsorizat de catre ONU ! Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a suspendat programul dupa aceasta tragedie !
Mai vreți vaccinare obligatorie? Procuratura din Torino anchetează „substanțe suspecte” din vaccinul hexavalent
Vaccinul antigripal dovedit științific că slăbește sistemul imunitar în următorii ani
Industria Farmaceutică și Familia Rockefeller
Încă un medic holistic împușcat mortal în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței Big Pharma
Cei care nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie vor fi oare forțați să emigreze?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro