Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani – de la 3 la 11

Distribuie!by “Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani De la 1 ianuarie, Franţa a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani – de la 3 la 11! Pe lângă vaccinurile pentru tetanos, poliomielită şi difterie, francezii vor fi obligaţi de acum să-i […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani

De la 1 ianuarie, Franţa a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani – de la 3 la 11!

Pe lângă vaccinurile pentru tetanos, poliomielită şi difterie, francezii vor fi obligaţi de acum să-i imunizeze pe cei mici şi împotriva altor 8 boli, printre care rujeolă, rubeolă, hepatită B şi gripă.


Noile reguli sunt pentru bebeluşii născuţi de la 1 ianuarie, care nu vor mai fi primiţi la grădiniţă sau la şcoală fără vaccinurile obligatorii.

Ministrul Sănătăţii a explicat că rujeola a reapărut în Franţa deoarece tot mai puţini părinţi îşi vaccinau copiii, în condiţiile în care imunizarea era doar recomandată, nu şi obligatorie.


Rata de vaccinare anti-rujeolă în Franţa este de 75 la sută, deşi ar trebui să fie de 95 la sută.”[1]

 

Propaganda pentru vaccinarea obligatorie este si in Franta la fel ca in Romania. Extinderea vaccinurilor obligatorii pentru copiii sub doi ani de la 3 la 11 este un pericol pentru sistemul lor imunitar, dar o afacere profitabila pentru Industria Farmaceutica.

Va recomandam sa cititi:

Dr. Rareș Simu, medic specialist în imunologie clinică și alergologie: “Unul dintre motivele scăderii imunității îl reprezintă vaccinările multiple”

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/franc-a-a-extins-lista-de-vaccinuri-obligatorii-pentru-copiii-sub-doi-ani.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.