Franța: Activiștii de stânga și imigranții ilegali au invadat Catedrala Saint-Denis, care adăpostește mormintele regilor francezi

by “Mai mulți activiști de stânga și imigranți ilegali au invadat duminică Catedrala Saint-Denis pentru a protesta față de noua lege privind azilul.  Poliția a intervenit pentru scoaterea lor, dar slujba de duminică seară nu a mai fost oficiată. Aproximativ 80 de imigranți ilegali și activiști de stânga din grupul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mai mulți activiști de stânga și imigranți ilegali au invadat duminică Catedrala Saint-Denis pentru a protesta față de noua lege privind azilul.  Poliția a intervenit pentru scoaterea lor, dar slujba de duminică seară nu a mai fost oficiată.

Aproximativ 80 de imigranți ilegali și activiști de stânga din grupul Coordination des Sans-Papiers (CSP 75) au manifestat împotriva noii legi privind azilul, scrie Le Parisien.
După aproximativ o oră de la ocuparea Bisericii,  poliția a fost chemată pentru a-i înlătura, iar zona a fost eliberată în jurul orei 17:30. Cu toate astea, scrie ziarul francez, slujba de seară nu s-a mai ținut, de teamă că protestatarii s-ar putea reîntoarce.
O imagine postată pe Twitter de politicianul Nicholas Dupont-Aignan arată că poliția a recurs la forță pentru a îndepărta activiștii și migranții. Cei care au luat parte la protest au anunțat că mai multe persoane au fost rănite, în urma ciocnirilor cu poliția, și că liderii grupului CSP 75 au fost reținuți.
Dupont-Aignan, care a susținut-o anul trecut, la alegeri, pe Marine Le Pen, lidera Frontului Național, a catalogat incidentul drept „ocuparea scandaloasă de către imigranți a Catedralei Saint-Denis, cu complicitatea rușinoasă a militanților și reprezentanților stângii radicale”. „Fac apel la expulzarea imediată a acestor oameni clandestini care, pe lângă faptul că sunt ilegali, calcă în picioare tradițiile și istoria noastră”, a adăugat el.
Marine Le Pen a comentat și ea pe Twitter incidentul: „Prin aducerea imigranților la profanarea Catedralei Saint-Denis, Necropola Regilor noștri, mișcarea celor de stânga arată că, în nebunia lor imigraționistă, sunt gata să ne calce în picioare civilizația și să profaneze un loc de închinăciune”.
Politicianul francez Karim Ouchikh, convertit de la islam la catolicism, a comparat incidentul cu un protest care a avut loc anul trecut la Poitiers, aparținând mișcării europene anti imigrație „Generația identitară”. Atunci, protestatarii au desfășurat un banner pe acoperișul unei moschei construite în oraș în 2012. Și tot atunci, activiștii care au luat parte la acets protest au fost condamnați pentru „incitarea la ură rasială”.
Catedrala din Saint-Denis, cunoscută și ca Basilica Saint-Denis, este o biserică gotică aflată în centrul orașului Saint-Denis, acum o suburbie din nordul Parisului. Din secolul al X-lea și până în anul 1830, toți regii Franței, cu trei excepții, au fost îngropați în această biserică.”[1]

Video


https://youtu.be/209oncUpXEk

https://youtu.be/5oP25vd4o1c


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Franta-Activistii-de-stanga-si-imigrantii-ilegali-au-invadat-Catedrala-Saint-Denis-care-adaposteste-mormintele-regilor-francezi-149922
  2. Foto: napocanews.ro
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Casa Albă îl avertizează pe al-Assad să nu comită un nou atac chimic. Ce au descoperit americanii
Manipularea Mediatică
Atunci când toate câștigurile tale se duc pe plata hranei și a celorlalte necesități ale traiului zilnic, munca ta nu mai este vazută ca o oportunitate a progresului economic, ci mai degrabă ca un act de supraviețuire. În lumea reală, aceasta se numește sclavie
Iranul susține că are dovezi despre faptul că SUA sprijină direct Statul Islamic
Uniunea Europeană dorește să interzică naționalismul! Naționalismul se află într-o ascensiune uriașă în toată Europa împotriva globaliștilor! Liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, doreste înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană!
Stăpânii Statelor Unite
"Stop Operation Soros" - Mișcare împotriva lui George Soros în Macedonia
Lojile francmasonice sunt folosite de grupările infracționale în Marea Britanie pentru a corupe polițiști
Sondaj: Peste 50% dintre polonezi spun că preferă ca țara lor să iasă din UE decât să primească refugiați musulmani
Sub pretextul "combaterii terorismului", Franța restrânge drepturile și libertățile civile. Acesta este motivul pentru care Iluminații finanțează terorismul mondial!
Britanicii sunt bombardați propagandistic intern și extern pentru a nu vota ieșirea din UE
Șeful Mossad: Israelul are "ochi și urechi" pe teren în Iran
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro