Franța: Marine Le Pen critică loviturile aeriene americane în Siria

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Candidata extremei drepte la alegerile prezidențiale din Franța, Marine Le Pen, a criticat vineri decizia administrației americane de a ataca baza aeriană siriană din Shayrat, din provincia Homs din centrul Siriei, informează EFE, potrivit Agerpres.

‘Este prea mult dacă cerem să se aștepte rezultatele unei anchete internaționale independente înainte de efectuarea unor atacuri de acest tip? Sunt un pic surprinsă, deoarece domnul Trump a declarat de mai multe ori că nu vrea să facă din SUA jandarmul lumii și exact asta a făcut ieri’, a declarat Le Pen.


Lidera Frontului Național (FN, extrema dreaptă) a apreciat într-un interviu acordat postului France 2 că nu dorește să se repete scenariile care s-au petrecut deja în Irak sau Libia, ‘care în realitate au dus la haos’.

Președintele american Donald Trump a ordonat joi noaptea un atac militar asupra unei baze aeriene din Siria ca răspuns la atacul cu arme chimice pentru care Washingtonul învinovățește forțele președintelui sirian Bashar Al-Assad, liderul de la Casa Albă declarând că a acționat astfel în “interesul național vital al Americii”.”[1]


SURSE

  1. http://www.cotidianul.ro/franta-marine-le-pen-critica-loviturile-aeriene-americane-in-siria-298957/
  2. Foto: Facebook/The Mind Unleashed

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...