Franţa: Numărul cetăţenilor ce se declară împotriva vaccinării a crescut de peste patru ori, în doar cinci ani

by Franţa este din ce în ce mai sceptică în privinţa vaccinurilor, numărul cetăţenilor francezi dar şi a cadrelor medicale franceze ce se declară impotriva vaccinării înregistrând o creştere considerabilă în doar cinci ani,arată o prezentare recentă a lui Michèle Rivasi, membru al Parlamentului European. “Între anii 2005 şi 2010, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Franţa este din ce în ce mai sceptică în privinţa vaccinurilor, numărul cetăţenilor francezi dar şi a cadrelor medicale franceze ce se declară impotriva vaccinării înregistrând o creştere considerabilă în doar cinci ani,arată o prezentare recentă a lui Michèle Rivasi, membru al Parlamentului European.

“Între anii 2005 şi 2010, procentul francezilor ce se declarau în favoarea vaccinării a scăzut de la 90% la 60%, conform unei statisticii realizate în 2013 de INPES Peretti-Watel. Procentajul francezilor cu vârste cuprinse între 18 şi 75 de ani ce sunt anti-vaccinare a crescut de la 8.5% în 2005 la 38.2% în 2010.


Mai mult, în 2005, 58% dintre doctorii se îndoiau de utilitatea vaccinurilor administrate la copii în timp ce 31% dintre doctori şi-au exprimat neîncrederea în siguranţa vaccinurilor. Aceste cifre au crescut cu siguranţă de atunci”, indică prezentarea parlamentarului european, conform site-ului foodmatters.tv.

Cu alte cuvinte, în doar cinci ani (din 2005 până în 2010) procentajul publicului francez declarat anti-vaccinare a crescut de la 10% la 40%. Doctorii francezi nu sunt nici ei mai convinşi căci 58% dintre aceştia contestă utilitatea vaccinurilor administrate copiilor si aproape o treime sunt îngrijoraţi în privinţa siguranţei lor. Având în vedere că ne aflăm în anul 2015, cu siguranţă numărul toate datele menţionate mai sus au crescut considerabil.


SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Franta-Numarul-cetatenilor-ce-se-declara-impotriva-vaccinarii-a-crescut-de-peste-patru-ori-in-doar-cinci-ani-125261#.Vszf6o8dsPE.facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Oficialii francezi confirma moartea a doi bebelusi provocata de vaccinurile Rotarix si RotaTeq ! Vaccinurile Rotarix (laboratoarele GlaxoSmithKline) si RotaTeq (Sanofi Pasteur MSD), sunt prezente si in Romania, fiind prescrise incepand cu varsta de sase saptamani !
Bill Gates s-a întâlnit cu președintele Trump pentru a opri ancheta privind siguranța vaccinurilor
Analiza biochimică a vaccinului meningococic - conținut radioactiv
Vaccinul antigripal FLUAD a fost retras de pe piata din Italia dupa moartea a 11 persoane ! Inca o data vedem efectele extrem de periculoase ale vaccinurilor !
Noi țesuturi de fetuși avortați în vaccinuri – Studiu din 2015
Autoritatile pakistaneze vor sa aresteze parintii care se opun vaccinarii copiilor ! Cand nu mai au argumente trec la abuzuri !
Argumente raţionale în sprijinul dreptului părinţilor de a refuza vaccinarea copiilor
Copii care au dezvoltat autism, în urma vaccinărilor de rutină
FMI si Banca Mondiala pregatite pentru "a ajuta" Ucraina cu imprumuturi! Voi cam ce credeati ca se intampla dupa o astfel de lovitura de stat? Ucrainenii o sa ajunga vanduti catre FMI, Banca Mondiala si sclavi UE asemeni romanilor!
14 copii din Argentina au decedat toți după ce au făcut parte din studiile de vaccin ce au fost efectuate de firma GlaxoSmithKline. Firma a fost apoi amendată cu doar 93.000 de dolari
Argumente juridice şi morale împotriva vaccinării obligatorii exprimate şi susţinute de către reprezentanţii societăţii civile independente
Impactul aluminiului din vaccinuri asupra creierului uman
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro