Frăția Șarpelui: Zeii-șarpe și familiile regale – reţeaua de societăţi secrete este instrumentul lor de manipulare subtilă a omenirii şi de introducere a planurilor lor de dictatură planetară printr-un guvern mondial

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Obsesia genetică

Liderul Anunnaki numit Enki, „Stăpânul Pământului”, nu era cel care conducea misiunea Anunnaki pe această planetă, după cum relatează tăbliţele sumeriene. El era cel mai mare fiu al conducătorului suprem al acestei specii, An sau Anu, care vizita mult mai rar pamantul, spun traducerile. Dar fratele mai mic al lui Enki, Enlil, a fost numit comandant al misiunii, deoarece mama sa l-a considerat mai pur din punct de vedere genetic decât femeia cu care a fost conceput Enki.


Consemnările spun că aceasta era cauza numeroaselor conflicte dintre fraţi, care aveau să degenereze în războaiele din sânul Anunnaki, şi care a antrenat uriaşul conflict dintre diferitele lor facţiuni din rândul oamenilor, după cum descrie Vechiul Testament.

Cercetătorii cunosc prea bine că, deşi Iluminaţii convin asupra unui plan general de control global, există şi în rândul lor diferite conflicte de grup, precum şi familii care caută să fie în vârful ierarhiei puterii. Ceea ce nu este deloc surprinzător, având în vedere că Iluminaţii reprezintă paravanul Anunnaki, iar reţeaua de societăţi secrete este instrumentul lor de manipulare subtilă a omenirii şi de introducere a planurilor lor de dictatură planetară printr-un guvern mondial, bancă centrală mondială, armată mondială şi populaţie căreia i-au fost implantate cipuri electronice.


Aceste facţiuni interne ale Anunnaki, şi deci ale Iluminaţilor, sunt încă în război între ele. Un cercetător i-a descris astfel pe Iluminaţi: „Sunt ca nişte spărgători de bănci. Sunt toţi de acord asupra jafului, dar se ceartă pe împărţirea prăzii.”

Aceştia sunt Anunnaki şi descendenţii lor. Din diverse motive, Anunnaki au renunţat la controlul deschis în favoarea manipulării prin descendenţii din spatele scenei şi acoperirea ca fiinţe umane. Poate că unii dintre ei au sesizat că numărul oamenilor creşte şi devin din ce în ce mai greu de controlat, astfel încât manipularea subtilă a părut să fie singura opţiune, mai ales când disputele lor interne au ajuns la o perioadă de haos, aşa cum este descris în tăbliţe.

Conform traducerilor lui Sitchin, şeful misiunii, Enlil, a fost alarmat de creşterea demografică şi se sugera chiar fabricarea unei mari catastrofe geologice de către Anunnaki pentru reducerea populaţiei (asemănător politicii Iluminaţilor de astăzi prin război, foamete şi boli)- Pe de altă parte, decizia Anunnaki de a se retrage în umbră ar putea fi de asemenea şi efectul unei intervenţii externe, deoarece este clar că există numeroase grupuri extraterestre cu diferite planuri pentru care această planetă prezintă un mare interes.

Indiferent de cauză, Anunnaki au intrat în subteran, la propriu şi la figurat, folosind anumiţi descendenţi hibrizi să le facă treaba murdară pe scena umană prin „dreptul divin al regilor” (şi preşedinţilor, bancherilor etc.) Superioritatea lui Enlil faţă de Enki poate fi apreciată prin prisma motivaţiei genetice. Anunnaki sunt teribil de ierarhici, iar ierarhia este decisă în baza descendenţei şi a geneticii. Exact aceeaşi temă este urmată şi de descendenţii „umani” care deţin puterea încă din zilele de glorie ale Sumerului. In întreaga istorie, dreptul de a domni a fost decis de descendenţă.

Timp de mii de ani acest lucru s-a petrecut la scenă deschisă, dar astăzi se face prin manipulare subtilă şi prin intermediul reţelei de societăţi secrete pe care eu le numesc Iluminaţi. Prin combinaţiile genetice ale omenirii, trăsăturile Anunnaki s-au răspândit în întregul genom. Dar anumiţi descendenţi erau special însămânţaţi de către conducerea „regală” Anunnaki pentru a fi prima linie care să conducă omenirea din partea lor şi a planurilor lor. Acesta este motivul combinaţiei obsesive dintre familiilor conducătoare timp de mii de ani.

Textele sumeriene îi numesc pe aceşti descendenţi „regali” Anunnaki ca AB-GAL, „Stăpânii Cunoaşterii” şi „Cei înţelepţi”, cu aluzie la cei 10 preoţi-regi de dinainte de Potop. Altfel spus, Atlantida şi Lemuria. Ei erau înfăţişaţi cu trupuri asemănătoare peştilor, Urn era însuşi Enki sub un alt nume al său, Oannes. peştele simbolizează natura amfibiană a zeilor, fapt are concordă cu ipoteza existenţei extraterestrilor amfibieni de pe Sirius.

Aceşti descendenţi „regali” şi-au menţinut genele Anunnaki prin combinaţie, iar alţii au continuat să fie însămânţaţi în acest scop chiar de atunci; de aici rezultă poveştile oamenilor forţaţi să întreţină relaţii sexuale sau inseminaţi artificial de către entităţi ne-umane. Consemnările sumeriene povestesc că hibrizii încrucişaţi Anunnaki au fost primit titluri regale în „Epoca de Aur” şi în întreg Imperiul Sumerian.

Acestea au avut loc, spun tăbliţele, când Anu şi-a revărsat „puterea” (mai târziu rega-litatea) asupra oamenilor prin crearea de descendenţi care să conducă pentru „zei”. Regalitatea (lb. engl. kingship) înseamnă de fapt înrudire (lb. engl. kin-ship). Acesta este, de fapt, adevăratul înţeles al vechii teme a „dreptului divin al regilor”, dreptul de a conduce, dat de istoria genetică.

Dar acesta nu este deloc un drept divin sau dumnezeiesc. Este dreptul dat de „zei”, Anunnaki, de a domni conform planurilor lor. In realitate, cele mai multe lupte dintre regi şi regine de diferite descendenţe pentru a domni în unele ţări erau continuări ale luptelor interne pentru supremaţia în interiorul civilizaţiei Anunnaki. Aceasta se aplică, de exemplu, dinastiilor Stuart şi Tudor din Anglia, luptelor dintre descendenţii din Anglia şi Scoţia şi cele din afaceri bancare, politice şi mass-media.

în urmă cu 30 de ani, cercetătorul John A. Keel scria despre aceste subiecte:

„In toate aceste legende mai există o temă care apare cu regularitate: cea în care zeii-regi se împerecheau cu femeile pământene, începând astfel o nouă linie genealogică. Tradiţia susţine că sângele albastru regal era de fapt, la început, sânge albastru la propriu, poate ca rezultat al acestei încrucişări. Chiar şi astăzi unele familii regale suferă de hemofilie (şi alte boli rare ale sângelui)…

Această stăpânire (a planetei) era transmisă la moştenitorii umani, timp de mii de ani, câteva familii deţinând practic frâiele întregii planete. S-au căsătorit între ei şi au reuşit să menţină sistemul până în timpuri moderne. Deşi sistemul regal a degenerat încet, el nu s-a prăbuşit decât în 1848.”2′

Dar controlul acestor descendenţi doar a părut că a intrat în colaps. Ei au trecut de la puterea evidentă prin domnie regală la controlul subtil prin intermediul politicii, băncilor, afacerilor şi al mass-mediei. In Anexa I de la sfârşitul cărţii îi vei cunoaşte pe câţiva dintre cei mai renumiţi conducători şi descendenţii lor, începând cu liderii din Sumer, Egipt, Babilon şi Grecia. Aceştia făceau parte din sau erau succesorii Imperiului Sumerian şi se bazau pe aceeaşi cunoaştere, cultură şi ierarhie genealogică a „zeilor”.

Urmărind această descendenţă de-a lungul mileniilor, descoperim că toţi cei 43 de preşedinţi ai Statelor Unite până la George W. Bush, familiile regale engleze, inclusiv Casa de Windsor, sunt toţi responsabili de crearea şi impunerea unor religii, cum ar fi Martorii lui Iehova sau Biserica Mormonă. Dintre cei 43 de preşedinţi americani, începând cu primul în 1789, 34 au legături genetice cu Charlemagne, cel mai faimos monarh al actualei Franţe şi un personaj important al Iluminaţilor şi al descendenţilor lor.

In ultimele săptămâni ale campaniei prezidenţiale din anul 2000* acea „biblie a sângelui albastru” a genealogiei regale şi aristocrate, Burke’s Peerage, a confirmat tema pe care o subliniez aici. Cu 4 ani în urmă, când Bill Clinton îl înfrunta pe Bob Dole, Burke’s Peerage confirma că acel candidat care avea cele mai multe gene regale europene, câştigase fiecare mandat prezidenţial din istoria americană.

Clinton şi George W. Bush au continuat acest lanţ neîntrerupt. într-un raport al agenţiei Reuter din 17 octombrie 2000, Burke’s Peerage confirma că atât George W. Bush, cât şi „adversarul” său Al Gore aveau descendenţe regale, dar Bush era „mai albastru”. Doar prin cunoaşterea liniei sale genealogice şi a evenimentelor din spatele scenei, am putut prezice cu 3 ani înainte de alegerile din 2000 că George VV. Bush va fi următorul preşedinte al Statelor Unite.

Bush este rudă apropiată cu fiecare monarh european înscăunat sau nu, inclusiv cu regele Albaniei, având legături de rudenie cu fiecare membru al familiei regale britanice. Este văr de spiţa a 13-a cu Regina Mamă (reptiliană pură) şi cu fiica ei, Regina Elisabeta, inclusiv cu moştenitorul tronului, prinţul Charles. Bush este urmaş direct al lui Henric III şi al surorii lui Henric VIII, Măria Tudor, care a fost şi soţia lui Ludovic XI al Franţei.

Este şi urmaş al lui Charles II al Angliei. Harold Brooks-Baker, director al Burke’s Peerage, spunea: „Este clar că Gore şi Bush au un număr neobişnuit de legături genealogice regale şi nobile.” Neobişnuit doar pentru cei care nu cunosc povestea. „De fapt, niciodată în istoria Statelor Unite doi candidaţi la preşedinţie nu au avut atâtea legături regale.”23 Brooks-Baker spunea că întotdeauna existase un „factor regal” la cei care au aspirat la Casa Albă, începând cu George Washington, Thomas Jefferson, Franklin şi Theodore Roosevelt, Ronald Reagan, care se lăudau toţi cu legături de sânge albastru.

El spunea că Al Gore, văr al fostului preşedinte Richard Nixon, este un descendent al lui Edward I cu legături directe cu Sfântul Imperiu Roman prin împăraţii Ludovic II, Charles II şi Ludovic I. Aceasta îl face, prin urmare, descendent direct al lui Charlemagne, împăratul din secolul VIII.24 Aceste legături cu Charlemagne arată că Al Gore se înrudeşte cu George W. Bush!”[1]

SURSE

  1. David Icke – Copiii Matricei, editura Daksha
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Operațiunea Ajax: În 1953, CIA și MI6 au orchestrat lovitura de stat din Iran și l-au înlăturat pe premierul Iranului, Mohammad Mossadegh
Geometria sacră implică tipare universale sacre care sunt prezente în mod tainic în orice aspect din realitatea noastră, astfel de tipare fiind cel mai frecvent observate în arhitectură, artă şi în natura înconjurătoare
Guvernul american construieste drone sub forma de tantari, gandaci, pasari si alte forme ! Unele au rolul de a spiona, iar altele de a ucide !
Poliția germană a reținut “refugiați” sirieni care planificau atentate teroriste
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
Akhenaton a fost o fiinţă umană?
Anna Monaro - femeia din care ies "flăcări"
Sinucideri cauzate de influenţa nocivă a antenelor de telefonie mobilă. Expunerea la radiaţii electromagnetice provoacă depresii
Covid-19: Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”
Un monolit, sculptat manual, vechi de 10.000 de ani, a fost descoperit în largul apelor Siciliei
Euromaidanul și Lovitura de Stat din Ucraina (2013-2014): Globaliștii SUA-UE-Soros l-au înlăturat de la conducere pe Președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, pentru că acesta a refuzat să adere la Uniunea Europeană
Hillary Clinton, Wikileaks și Noua Ordine Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...