Frecvenţa vibraţiei electromagnetice a Pământului dă ritmul sănătăţii şi fericirii noastre

Distribuie!

„Frecvenţa radiaţiei electromagnetice naturale emise de planeta noastră este în medie de 7,83 Hz, fiind denumită rezonanţă electromagnetică Schumann, după numele fizicianului Otto Schumann care a demonstrat matematic existenţa fenomenului global de rezonanţă electromagnetică, în anul 1952.

Cercetătorii au descoperit că atunci când oamenii nu beneficiază de influența rezonanţei Schumann se plâng de dureri de cap, migrene şi stres emoţional, iar aceste simptome pot fi foarte repede ameliorate prin unele dispozitive care generează frecvenţa de 7,83 Hz.


Inginerul electric Lewis B. Hainsworth a fost printre primii oameni de ştiinţă care a sugerat că sănătatea umană este strâns legată de vibraţia Schumann a planetei.
Atunci când primii astronauţi au zburat în spaţiu, sănătatea lor s-a deteriorat grav datorită lipsei contactului cu frecvenţa electromagnetică a pământului. Problema a fost rezolvată prin instalarea în navele spaţiale a unor dispozitive care simulează rezonanţa Schumann.

Otto Schumann l-a însărcinat pe dr. Herbert Konig să cerceteze dacă există o legătură între activitatea electromagnetică a creierului uman şi frecvenţa de vibraţie a planetei. Cei doi au descoperit că într-adevăr, undele Alpha şi Tetha răspunzătoare pentru stările de meditaţie, relaxare şi respectiv imaginaţie creatoare sunt în armonie deplină cu vibraţia electromagnetică a pământului. De asemenea, 30% din celulele glandei pineale sunt receptive la impulsul magnetic natural al planetei pământ.


Cercetătorul Wolfgang Ludwig este unul dintre experţii care au investigat pentru mult timp rezonanţa Schumann şi legătura oamenilor cu natura în acest context. El a descoperit că vibraţia pământului poate fi cu uşurinţă măsurată în cadru natural, dar că este aproape imposibil să se realizeze aceasta în oraşe, deoarece acolo semnalele electromagnetice artificiale (realizate de oameni) şterg aproape complet vibraţiile electromagnetice naturale.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6780
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...