Fundatia "Bil Gates" va scoate pe piata microcipuri contraceptive pentru oameni ! Inca o metoda pentru a controla oamenilor, sub un pretext "frumos" !

by Fundatia “Bil Gates” infiintata de cel mai notoriu personaj si totodata cel mai bun (la ucis prin vaccinari) din lume, Bil Gates, ne anunta, potrivit celor de la World Truth.TV[1] ca, vor scoate pe piata microcipuri contraceptive, care pot fi controlate de la distanta. Numai bune pentru cei care […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fundatia “Bil Gates” infiintata de cel mai notoriu personaj si totodata cel mai bun (la ucis prin vaccinari) din lume, Bil Gates, ne anunta, potrivit celor de la World Truth.TV[1] ca, vor scoate pe piata microcipuri contraceptive, care pot fi controlate de la distanta. Numai bune pentru cei care vor sa ne controleze, adica ei !

microcip contraceptiv - Bil Gates

Ideea a incoltit in mintea bolnava a lui Gates, dupa ce acum doi ani, a fost in vizita la celebrul Institut pentru Tehnologie din Massachusetts (MIT), unde a discutat cu un profesor pe nume Robert Langer, despre posibilitatea unui control al nasterii de la distanta, prin telecomanda.


Apoi Langer, a contactat Fundatia “Bil Gates” pentru a pune la punct un astfel de microcip. Imediat a fost batuta palma intre Fundatia lui Bil Gates si cei de la MIT, urmand ca din 2018, astfel de microcipuri contraceptive sa fie scoase pe piata, “in deplina siguranta”, evident ! Incepand cu acest an, se vor face doar teste, pe cobai (naivi), care vor accepta.

microcip contraceptiv - control

MIT, pentru a fi si mai convingatori pentru naivi (prosti), a vorbit si despre faptul ca acest microcip va fi criptat, pentru a proteja fluxul de date in deplina sigura, fata de hackeri. Care hackeri ? Ca altii in afara de ei, nu stiu !
Cipul va avea urmatoarele dimensiuni: 20 mm x 20 mm x 7 mm, avand in interiorul sau, dincolo de partea electronica (nanotehnologica) si un hormon contraceptiv si va distribui 30 de micrograme pe zi, din acel hormon, potrivit declaratiilor de la MIT. Acest microcip, de control al nasterii, cum mai este el definit, va putea fi implantat in fese, partea superioara a bratului sau in abdomen.


Bil Gates, in mintea conspirationistilor este printre cele mai detestabile persoane, avand in vedere ca este printre putinele persoane, care a declarat in public ca, “a folosit vaccinuri pentru a reduce populatia planetei”, cu referiri indeosebi la poporul african.

Mai multe despre asta puteti studia pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/bil-gates-evreul-mason-membru-al-iluminatilor-care-a-sustinut-in-public-nevoia-reducerii-populatiei-planetei-prin-vaccinarea-acestora.

SURSE

1. http://worldtruth.tv/bill-gates-foundation-announces-implantable-remote-controlled-contraceptive-microchip-that-can-last-up-to-16-years/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Sayanim-ii - agenții speciali ai MOSSAD-ului, care lucrează sub acoperire peste tot în lume
GAYSTAPO: "Marea Britanie trebuie să rămână în UE pentru ca Uniunea să poată impune „căsătoria” unisex în toate statele membre!"
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
Ungurii au reușit să învingă Statul Paralel aducând naționaliștii la conducerea țării
Ungaria acuză SUA de "imixtiune în afacerile interne", după ce Washingtonul a lansat un proiect de finanțare a presei ungare
100 de ani de la Marea Revoluție Bolsevică din Rusia! Planul Marburg: Marea Revoluție Bolsevică din Rusia a fost orchestrată și finanțată de către bancherii internaționali de pe Wall Street
Dr. Stefan Lanka – Otrăvirea celulară prin vaccinare; polio și oxidul nitric
Viktor Orban: „Niciodată nu ar trebui să subestimăm puterea forțelor întunecate. O parte din statele cheie ale UE sunt ținute ostatice”
Guvernul mondial avansează pe două fronturi
Marea Britanie: O agenție de stat sfătuiește spitalele să invite bărbații care se cred femei la controale pentru depistarea cancerului la col uterin (Testul Papanicolau), deși nu au col uterin
Baze secrete subterane
Colaborarea nazist-tibetană în timpul celui de-al Treilea Reich
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro