Fundatia "Bil Gates" va scoate pe piata microcipuri contraceptive pentru oameni ! Inca o metoda pentru a controla oamenilor, sub un pretext "frumos" !

Distribuie!by Fundatia “Bil Gates” infiintata de cel mai notoriu personaj si totodata cel mai bun (la ucis prin vaccinari) din lume, Bil Gates, ne anunta, potrivit celor de la World Truth.TV[1] ca, vor scoate pe piata microcipuri contraceptive, care pot fi controlate de la distanta. Numai bune pentru cei care […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fundatia “Bil Gates” infiintata de cel mai notoriu personaj si totodata cel mai bun (la ucis prin vaccinari) din lume, Bil Gates, ne anunta, potrivit celor de la World Truth.TV[1] ca, vor scoate pe piata microcipuri contraceptive, care pot fi controlate de la distanta. Numai bune pentru cei care vor sa ne controleze, adica ei !

microcip contraceptiv - Bil Gates

Ideea a incoltit in mintea bolnava a lui Gates, dupa ce acum doi ani, a fost in vizita la celebrul Institut pentru Tehnologie din Massachusetts (MIT), unde a discutat cu un profesor pe nume Robert Langer, despre posibilitatea unui control al nasterii de la distanta, prin telecomanda.


Apoi Langer, a contactat Fundatia “Bil Gates” pentru a pune la punct un astfel de microcip. Imediat a fost batuta palma intre Fundatia lui Bil Gates si cei de la MIT, urmand ca din 2018, astfel de microcipuri contraceptive sa fie scoase pe piata, “in deplina siguranta”, evident ! Incepand cu acest an, se vor face doar teste, pe cobai (naivi), care vor accepta.

microcip contraceptiv - control

MIT, pentru a fi si mai convingatori pentru naivi (prosti), a vorbit si despre faptul ca acest microcip va fi criptat, pentru a proteja fluxul de date in deplina sigura, fata de hackeri. Care hackeri ? Ca altii in afara de ei, nu stiu !
Cipul va avea urmatoarele dimensiuni: 20 mm x 20 mm x 7 mm, avand in interiorul sau, dincolo de partea electronica (nanotehnologica) si un hormon contraceptiv si va distribui 30 de micrograme pe zi, din acel hormon, potrivit declaratiilor de la MIT. Acest microcip, de control al nasterii, cum mai este el definit, va putea fi implantat in fese, partea superioara a bratului sau in abdomen.


Bil Gates, in mintea conspirationistilor este printre cele mai detestabile persoane, avand in vedere ca este printre putinele persoane, care a declarat in public ca, “a folosit vaccinuri pentru a reduce populatia planetei”, cu referiri indeosebi la poporul african.

Mai multe despre asta puteti studia pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/bil-gates-evreul-mason-membru-al-iluminatilor-care-a-sustinut-in-public-nevoia-reducerii-populatiei-planetei-prin-vaccinarea-acestora.

SURSE

1. http://worldtruth.tv/bill-gates-foundation-announces-implantable-remote-controlled-contraceptive-microchip-that-can-last-up-to-16-years/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

In Germania relatiile incestuoase ar putea deveni legale ! Inca o lege "morala" din partea UE ! Incestul continuu duce la degenerarea rasei !
Atacul Israelului asupra navei americane, USS Liberty, în 1967, a fost o operațiune "Steag Fals"
CIA implicată în comerţul cu echipament nuclear. Autorităţile elveţiene au fost nevoite să muşamalizeze detaliile unui caz de trafic cu echipament nuclear, pentru a nu-şi strica relaţiile diplomatice cu SUA
Invazia din Golful Porcilor şi ascensiunea lui Fidel Castro
Serviciile secrete din SUA nu sunt de acord cu declasificarea dosarelor asasinării Președintelui John Fitzgerald Kennedy
Călătoria colonelului american US Air Force, Billie Faye Woodard, în misterioasa lume din Centrul Pământului – Agharta
Iată de ce globaliștii vor să-l înlăture pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad: În Siria nu există nici o bancă centrală Rothschild, Siria nu are datorii la FMI și Banca Mondială, a interzis Organismele Modificate Genetic și are multe resurse! Președintele Siriei, Bashar al-Assad, se opune Noii Ordini Mondiale!
Experții UNESCO cer un moratoriu asupra editării ADN-ului uman și a eredității
Mărturiile soldaţilor care se întorc din Irak şi Afganistan infirmă versiunea oficialităţilor
Familia Rockefeller, Noua Ordine Mondială şi Guvernul Mondial
Cum ajung toate datele, mesajele, apelurile şi locurile unde ai mers, din smartphone-ul tău cu Android direct la guvernul din China! Scandal de securitate: Peste 700 de milioane de dispozitive au preinstalat un software care fură datele utilizatorilor, fără ca aceştia să ştie!
Ce nu te-a invațat nimeni: Proiectul Aurora
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro