• Fără categorie

Fundatia Keshe a pus la dispozitia oamenilor tehnologii de energie gratuita! Documentele "secrete" ale lui Tesla nu mai sint de mult timp "secrete"! Oamenii interesati trebuie sa invete electrotehnica pentru a intelege!

Distribuie!

Scriam la data de 20 august 2012, despre aceasta uimitoare fundatie belgiana, care este orientata intr-un mod cat se poate de benefic.

Cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/fundatia-keshe-doreste-sa-puna-la-dipozitia-lumii-intregi-tehnologiile-secrete-ale-savantului-nicola-tesla-pentru-a-obtine-fiecare-energie-gratuita-deranjand-oculta-mondiala.


Asta se datoreaza faptului ca acestia, au promis si s-au tinut de cuvant ca vor face publice tot felul de scheme cu tehnologii ale energiei libere (gratuite), energie cunoscuta ca perpetuum mobile, totul spre oroarea bancherilor internationale. Vor face icter de manie!

Va recomand o carte exceptionala despre tehnologiile energiei libere ale lui Tesla tinute secret ca si oficial -> http://profitshare.ro/l/562582


 

Piramida generator de energie electrica gratuita!

Un dispozitiv special de producere a energiei gratuite si aceasta piramida, care a fost brevetata de un fost profesor de fizica. Piramida functioneaza in baza efectului cuantic al piramidei. Mai exact la o treime inaltime de baza, in interiorul piramidei se intensifica un camp magnetic deosebit de puternic, care are efect asupra bobinelor ce sint montate in interiorul piramidei, iar campul magnetic ce se afla acolo „curge” prin interiorul acelor bobine montate, rezultand astfel o tensiune electromotoare (Tem) care produce un curent alternativ.

Mai multe informatii pe larg despre acest dispozitiv uluitor cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/un-fost-profesor-de-fizica-a-inventat-un-dispozitiv-care-produce-curent-electric-gratuit-folosind-efectul-de-piramida-de-la-o-piramida.

Pentru cei care sinteti in cautarea unei case sau vreti sa va construiti o casa si dispuneti de o suma de bani, nu foarte mare (aproximativ 50000 euro, sau mai putin), puteti sa alegeti un concept revolutionar si anume: CASA IN FORMA DE PIRAMIDA!
Un iesean care stia destul de bine despre efectul de piramida, si-a construit o astfel de casa, foarte mare, de fapt este o vila in toata regula si toti membri familiei sale s-au vindecat de diverse boli, din cauza acestei energii cosmice pe care piramida o amplifica, o energie benefica de altfel.

Mai multe despre casa in forma de piramida cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/casa-in-forma-de-piramida-beneficiile-energetice-in-urma-construirii-unei-astfel-de-case.

Acestia s-au tinut de cuvant si au prezentat niste scheme uluitoare ale crearii energiei gratuite:

„Mehran Tavakoli Keshe, fondatorul fundatiei belgiene cu acelasi nume, inginer in fizica nucleara de origine iraniana, a facut timp de multi ani cercetari in domeniul obtinerii energiei din vidul cosmic (sau a „free energy” cum mai este denumita) si din plasma. A realizat o serie de dispozitive care ar revolutiona obtinerea energiei de orice fel pentru oamenii de pe intreaga planeta cat si transporturile de orice fel, de la cele locale pana la cele galactice, care ar „incheia” pentru totdeauna era combustibilor fosili si dictatura corporatiilor energetice mondiale. Tehnologia denumita MAGRAV se anunta astfel un prim pas catre lumea de maine, catre eliminarea programelor de control si catre manifestarea abundentei.
In anul 2012 fundatia a invitat reprezentantii tuturor statelor planetei la o conferinta in care li s-a pus la dispozitie aceasta tehnologie in mod gratuit cu conditia respectarii pacii planetare. Din 21 martie 2013 fundatia a inceput o serie de conferinte publice referitoare la aceste subiecte si la implementarea cat mai rapida a lor in viata comunitatilor.
Fundatia Keshe a lucrat mai bine de doua decenii pentru a inregistra patente in toata lumea, astfel incat atunci cand noua tehnologie va fi prezentata pe piata, sa nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosita, deoarece intentia primara este aceea de a fi oferita in mod caritabil tuturor oamenilor de pe aceasta planeta.

Fundatia a fost inregistrata ca o organizatie non-profit in Olanda si are un birou permanent in Ninove – Belgia, iar scopul sau este dezvoltarea de noi tehnologii spatiale precum: transporturi, generarea de electricitate, sisteme de sanatate si de nutritie pentru calatoriile spatiale.
Se pare ca singurele conditii pentru ca acest pas sa fie facut erau cooperarea guvernelor si implicit a oamenilor de stiinta din fiecare tara si intentia de a folosi aceasta noua tehnologie intr-un sens benefic, ceea ce, in ciuda nivelului de constiinta mediu de pe planeta care este destul de scazut, poate deveni realitate.

Avand se pare motive sa se teama ca viata sa ar putea fi in pericol, ieri Mehran Tavakoli Keshe a acordat un interviu emisiunii Mike Harris Show la care au participat peste 3 milioane de ascultatori, iar astazi, in urma cu cateva ore, a pus la dispozitia intregii planete prin intermediul filialei din Taiwan a fundatiei, continutul legendarului stick USB cu detalii despre tehnologia MAGRAV care a fost inmanat in anul 2012 reprezentantilor mai multor state.”[1]

Iata linkurile de download ale informatiilor:

Iata cateva imagini cu o nava spatiala pe baza tehnologiei Keshe din fisierele downloadate

http://2.bp.blogspot.com/-dkuzPnB6nLE/UyWv6vBaiMI/AAAAAAAABYo/ne-FXClD5t0/s1600/01-doorsnede-1K.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-zes2Wk0S06E/UyWwDAq07NI/AAAAAAAABYw/BUJRNzsgCRw/s1600/06-0-overview-1K.jpg

Mai multe informatii gasiti si pe paginile fundatiei oficiale de facebook si pe pagina lor oficiala:

1. Pagina oficiala -> www.facebook.com/pages/Keshe-Foundation/126388777468892

2. Pagina fundatiei in Romania -> www.facebook.com/KesheFoundationRomania

3. Pagina oficiala a organizatiei Keshe este aceasta -> www.keshefoundation.org

SURSE

1. http://gandestepozitiv2014.blogspot.ro/2014/03/fundatia-keshe-pus-astazi-gratuit-la.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...