Fundația LADO creează un centru de imigranți la Cluj-Napoca și unul la Baia Mare! România trebuie să spună nu primirii imigranților pe teritoriul României! Să ne uităm la haosul pe care l-au provocat imigranții în alte țări multiculturaliste, neomarxiste, progresiste!

by “Fundația LADO creează un centru de imigranți la Cluj-Napoca și unul la Baia Mare Un proiect finanțat cu bani europeni, implementat de Liga Apărării Drepturilor Omului, în valoare totală de 600.000 euro, va crea două centre pentru primirea imigranților la Cluj – Napoca și la Baia Mare și se […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fundația LADO creează un centru de imigranți la Cluj-Napoca și unul la Baia Mare

Un proiect finanțat cu bani europeni, implementat de Liga Apărării Drepturilor Omului, în valoare totală de 600.000 euro, va crea două centre pentru primirea imigranților la Cluj – Napoca și la Baia Mare și se va adresa atât refugiaților din zonele de conflict cât și altor resortisanţi din afara Uniunii Europene aflați în România din diferite motive.


Proiectul susține că va acorda asistență imigranților pe mai multe domenii, una din acțiunile principale fiind susținerea copiilor care provin din familii de imigranți în procesul de integrare școlară.

„Serviciile oferite sunt de asistenţă materială, juridică, psihologică şi medicală, învăţarea gratuită a limbii române, orientare culturală şi mediere profesională, integrare în muncă, li se caută locuri de muncă. De asemenea, copiii primesc rechizite şi sunt ajutaţi să se integreze în sistemul de învăţământ. Grupul ţintă îl reprezintă aproximativ 3.000 de refugiaţi, din Siria, Palestina, state africane, dar şi resortisanţi din state din afara UE, din America Latină şi alte state, aflaţi în România la studii sau la muncă”, a spus Ana Luduşan, preşedintele Ligii Apărării Drepturilor Omului (LADO) Cluj

Proiectul “Servicii integrate pentru migranţi – Comunităţi Interculturale şi Solidare” mai are în vedere deschiderea a alte trei puncte de coordonare regională la Şomcuta Mare, Târgu Mureş şi Sibiu, și va fi implementat e o perioadă de doi ani, până în iunie 2019, fiind dedicat imigranților din judeţele Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Bistriţa Năsăud, Mureş, Harghita, Sibiu, Alba.


Estimarea inițială afirmă că de acest proiect vor beneficia, pentru „deprinderea culturii şi a limbii române” cca 3.000 de imigranți, din care o majoritate covârșitoare o vor reprezenta refugiații, procentul de resortisanți din afara UE fiind extrem de mic.

Refugiații vor beneficia de sprijin financiar și de susținere în procesul de integrare și vor fi admiși în baa unui dosar care va fi analizat de autoritățile române, în condițiile în care proiectul este cofinanţat prin Fondul European de Integrare şi Guvernul României, prin Programul Naţional – Fondul pentru Azil, Migraţie şi Integrare.

Călin Gheorghe Marincuș, unul din cei care se ocupă de administrarea paginii „NU Islamizării României” și, totodată, unul din cei mai vocali oponenți ai politicilor europene privind criza imigranților, din Cluj – Napoca, a declarat că, dacă proiectul va fi dus la bun sfârșit, se va vedea nevoit să iasă în stradă.”[1]

România trebuie să spună nu primirii imigranților pe teritoriul României! Să ne uităm la haosul pe care l-au provocat imigranții în alte țări multiculturaliste, neomarxiste, progresiste! In Marea Britanie, Franta, Suedia, Germania, imigrantii au ajuns sa controleze o parte dintre orasele din aceste tari.

In aceste tari exista zone “no-go”, unde autoritatile avertizeaza oamenii cu privire la riscurile de a patrunde in acele zone. George Soros este un vehement sustinator al Planului Kalergi de colonizare a Europei. ONG-urile sale fac propaganda pentru aducerea cat mai multor imigranti.

In Constitutia Romaniei, la articolul 3 (4), scrie foarte clar: “Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.”[2]

Va recomand sa cititi:

Planul Kalergi – “Idealismul Practic”: “Omul viitorului va fi o corcitură”. Genocidul popoarelor europene în vederea creării Pan-Europa

SURSE

  1. http://www.presalocala.com/2017/07/19/fundatia-lado-creeaza-un-centru-de-imigranti-la-cluj-napoca-si-unul-la-baia-mare/
  2. http://legeaz.net/constitutia-romaniei/articolul-3-constitutie
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guvernul Masonic al Romaniei implementeaza sistemul Big Brother in Romania! Evident totul pentru "siguranta" cetatenilor! Romanii vor ajunge sa fie supravegheati oriunde incalcanduli-se dreptul la intimitate!
Document secret care atesta ca SIE a spionat pe teritoriul Romaniei incalcand legea ! SIE a mai incalcat legea cand l-a recrutat pe Ponta in timpul cand era magistrat !
Virgil Măgureanu, fost șef SRI: "În ’89 am avut o lovitură de stat militară organizată de KGB și CIA. Se știa din anii ’70 că Ion Iliescu va fi succesorul lui Ceaușescu"
Jos UE! 14 motive pentru a fi împotriva UE!
Evreii sioniști împotriva libertății de exprimare
Rectorul UBB Ioan-Aurel Pop, reacție în urma scandalului din Odorheiu Secuiesc: „Sunt zone în Secuime unde cultura și limba române sunt Cenușărese. Toți cetățenii români trebuie să cunoască româna”
Vestigiile antice din Sarmizegetusa Regia sunt în pericol. „Starea lor este medie şi rea, în curs de deteriorare accelerată”
#Rezistentul de azi, Mălin Bot, scria în 2013: „Șmecherii de ONG fac bani și proteste”
Analiză pe text: Digi 24 manipulează grosolan un document al Partidului Democrat din SUA pentru a acuza că „preoții români fac jocul Rusiei”
Trădătorii de țară: Iohannis și Parlamentul vor să renunțe la resursele naturale din Marea Neagră!
Minciuna "pestei porcine africane": Medicii veterinari alungați dintr-un sat din Brăila
Rezoluția Parlamentului European condamnă referendumul din România pentru redefinirea familiei
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro