Galați. Marș de protest față de proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie

by “Aproximativ 120 de persoane, multe dintre ele însoţite de copii, au participat sâmbătă, la Galaţi, la un marş de protest faţă de proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie, acţiunea fiind organizată şi pregătită pe o reţea de socializare.  Protestatarii s-au adunat în parcul din cartierul gălăţean Ţiglina 1 de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aproximativ 120 de persoane, multe dintre ele însoţite de copii, au participat sâmbătă, la Galaţi, la un marş de protest faţă de proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie, acţiunea fiind organizată şi pregătită pe o reţea de socializare. 

Protestatarii s-au adunat în parcul din cartierul gălăţean Ţiglina 1 de unde au pornit în marş, pe trotuar, pe străzile centrale ale municipiului spre platoul din faţa sediului Prefecturii.


Manifestanţii, cu flori în mâini, au afişat bannere şi pancarte pe care se putea citi “Medicul recomandă, pacientul decide”, “Mama alege pentru mine”, “Nu vrem să fim cobaii voştri pe banii noştri”, “Opriţi vaccinarea forţată”, “Avem tot ce ne trebuie…” şi au scandat “Copiii noştri nu-s cobaii voştri”, “Libertate”, “Jos mâinile de pe copiii noştri”.

“Vrem să fim liberi şi corpul nostru e decizia noastră, avem în familie doi copii nevaccinaţi şi alţi trei vaccinaţi. Cei nevaccinaţi nu au luat nicio pastilă, iar cu ceilalţi am avut probleme: alergii alimentare, diaree, în spitale”, a spus o femeie din rândul manifestanţilor.


“Protestăm pentru dreptul nostru medical. Medicul recomandă, pacientul decide, printre noi sunt suficienţi oameni care au păţit asta. Şi eu am un copil care are autism, nu ştiu dacă de la vaccinuri, dar sunt oameni care ştiu sigur că în urma vaccinului au avut probleme cu copilul”, a susţinut şi un bărbat prezent la marş.

Marşul de protest s-a încheiat în faţa sediului Prefecturii. Nu au fost înregistrate incidente.”[1][2]

SURSE

  1. http://jurnalul.ro/stiri/locale/galati-mars-de-protest-fata-de-proiectul-de-lege-privind-vaccinarea-obligatorie-758565.html
  2. http://www.agerpres.ro
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Mesajul insultător al unui medic din Suceava la adresa celor care refuză vaccinarea: "Ai bani, trăiești. Nu ai, te chinui sau crăpi. Crăpați naibii cu teoriile idioate pe care le citiți pe net. Cu cât mai multi proști dau colțul cu atât mai bine voi trăi eu"
Dr Emiliana Costiug, medic pediatru, secretar general AREPMF: „Curentul anti-vaccinare s-a născut din neîncredere și manipulare”! Aceasta este o minciună! Curentul anti-vaccinare este susținut de dovezi: Instațele americane acordă despăgubiri de milioane de dolari părinților ai căror copii au fost vătămați de vaccinuri!
Cluj-Napoca, 9 septembrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii
Protest împotriva vaccinării obligatorii în România
Dr. Pavel Chirilă răspunde Colegiului Medicilor, după ce instituția a presat Parlamentul să adopte mai repede legea vaccinării obligatorii: Credeți sincer că obligativitatea vaccinării este necesară sau v-a speriat cineva?
Dr. Pavel Chirilă, constatări amare după ședința Comisiei de Sănătate a Senatului pentru Legea Vaccinării: Un dialog al surzilor între medici și medicii – politicieni
Gheorghe Piperea: “Vaccinarea obligatorie e neconstituțională!”
Crima vaccinării obligatorii: conform prospectelor, vaccinurile nu sunt evaluate din punct de vedere carcinogen sau mutagen și nici din punct de vedere al impactului asupra fertilității celor injectați cu ele!!!
DSP Suceava cere ridicarea dreptului de liberă practică pentru un medic stomatolog! Medicul stomatolog Cristian Mircea Pușcașu a vorbit împotriva vaccinării și a deranjat Sistemul Medical, dar și Industria Farmaceutică!
Prim-vicepreședintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară: "Eu consider că, da, este bine și este folositor să existe vaccinuri, dar, pe de altă parte, să nu fie îngrădit dreptul persoanelor de a refuza această chestiune"
Ministrul Sănătății, Florian Bodog, despre legea vaccinării: Nu amendăm părinții care refuză imunizarea
Legea vaccinării pe înțelesul tuturor – SANCȚIUNI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro