Gândirea Sorosiștilor: “Nu intru des în dezbateri cu sorosiștii, insă când o fac știu că ei folosesc doar patru cuvinte: Sexist, homofob, bigot și ignorant”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De fapt, sorosistii au mai multe cuvinte in vocabular pe care le utilizeaza in mod propagandist: Sexist, homofob, bigot, ignorant, intolerant, fascist, nazist, legionar, rasist, xenofob si extremist. Speram ca am acoperit, momentan, vocabularul sorosistilor, dar cum stim ca acestia sunt inventivi ne asteptam si la alte cuvinte artificiale pe care sa le inventeze.

gandirea-sorosistilor

SURSE


  1. Foto: Facebook/Irationalitatea Ateismului

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Neomarxiștii din România sunt supărați și deranjați după organizarea Marșului pentru Viață
Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Focul Viu din Buzau si Vrancea - o frumusete a Romaniei ce atrage turisti !
Războiul din Libia (2011) - Libia lui Gaddafi a fost distrusă de către globaliștii SUA și UE
Cele 33 de grade masonice si secretul Iluminatilor din spatele lor ! Acestea sint gradele Ritului Scotian Antic si Acceptat de catre liniile genealogice ale Iluminatilor !
"Șervețelele demachiante pot provoca reacții alergice din cauza conservanților"
Un tata si-a vindecat copilul, bolnav de cancer, cu ulei de cannabis, dupa ce chimioterapia i-a slabit organismul !
Apa argintata - beneficiile uluitoare ale acestei ape purificate asupra organismului ! Construiti-va un dispozitiv simplu pentru a va genera simplu si rapid, apa argintanta !
Protest în fața ambasadei Ucrainei de la București. Frații noștri din Ucraina „masacrați cultural” de noua lege care închide școlile românești
Romania a fost prima tara din lume care a avut sonda petroliera, o rafinarie petroliera si care a exportat benzina pentru prima data !
Palatul luxos unde locuieste Patriarhul Kiril al Rusiei ! In acest timp majoritatea rusilor traiesc in saracie ! Kiril s-a imbogatit in anii '90 in urma vanzarii de tigari si alcool ! Criticii din Rusia au fost de cele mai multe ori arestati !
Iată cum energiile negative îți afectează viața
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...