Gândul, un fenomen misterios care influențează realitatea

Distribuie!

Gândul este un fenomen misterios, neînțeles încă de oamenii de știință, care sfidează orice lege a fizicii și are capacitatea de a modela realitatea.

Henri Coandă și biocâmpul uman

În decembrie 1970, Henri Coandă declara că a descoperit un biocâmp, o emisie corpusculară omnidirecțională foarte puternică, de natură gravitațională, capabilă să propulseze ființa umană în spațiul cosmic, cu o viteză excepțională. Era necesar un dispozitiv tehnic, care să ecraneze această bioenergie pentru a-i imprima un sens și o direcție prestabilite.  Din păcate, savantul a murit la scurt timp și nu a mai putut să pună în practică descoperirea sa.


Biocâmpul uman este mult mai complex decât câmpul energetic generat de organisme tehnice, datorită faptului că procesele organice sunt coordonate de creier. Creierul este cea mai sofisticată mașină biologică cunoscută. Are 100 de miliarde de componente active și o infinitate de conexiuni internaţionale.

În biocâmp se regăsesc date privind funcționarea componentelor organice, informații subtile prin care organismul viu comunică telepatic cu ceilalți semeni din aceeași specie, dar și radiații spectrale.


Undele emise de gândurile

Undele emise de gândurile ființei umane se suprapun biocâmpului. Gândul se propagă cu o viteză instantanee, interferându-se cu alte gânduri emise de alte ființe. Gândul poate vindeca boli, gândul poate aduce boli, chiar și moartea.

Gândul nu este un produs al creierului. Gândul folosește creierul pentru a ne determina reacțiile prezente și viitoare. Viteza gândului sfidează legile fizicii și se află la un nivel superior de organizare a materiei vii.
Orice gând negativ ne face rău nouă, dar și Universului. Pentru că este format din energie și informație el poate paraliza sistemul imunitar.

Gândul influențează realitatea

Gândurile influențează realitatea și o transformă în ceea ce gândim. Gândurile sunt mobile, fabricate de conștient sau subconștient și odată puse în aplicare modifică prezentul și viitorul. Ceea ce se petrece la nivel mental va deveni realitate.

În anul 1996, în Nevada, a fost efectuat un experiment. Mai multe persoane au fost izolate într-o cameră și au fost rugate să se gândească cu drag la o persoană. S-a constatat că tensiunea arterială a persoanei la care s-au gândit a scăzut brusc.

 

Gândul are frecvență și amplitudine, susține fizicianul Stephen Hawkins. Organismul acționează la fiecare gând pe care-l avem. Mușchii din organism sunt într-o strânsă legătură cu puterea gândului și reacționează la aceste vibrații.

Hawkins a reușit să măsoare amplitudinea gândurilor cu ajutorul reacției mușchilor. Pe o scară de unu la o mie el a putut măsura efectele gândurilor asupra organismului. Furia, ura, agresivitatea, lașitatea ocupă primele locuri.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/gandul-un-fenomen-misterios-care-influenteaza-realitatea
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...