Gândul unei persoane poate fi receptat de toate minţile cu care intră în rezonanţă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Gândurile vindecă boli, transformă mentalităţi. Ele reprezintă o forţă uriaşă, dinamică, la fel ca gravitaţia, atracţia, respingerea, putând face practic orice.

Suntem obişnuiţi să transmitem gândurile prin vorbire, scriere şi ignorăm transferul telepatic (de la depărtare). Gândul unei persoane poate fi receptat de toate minţile cu care intră în rezonanţă. Astfel sunt preluate gândurile unora şi inconştient transmise mai departe, crescând puterea totală ce transmite acel gând. Atunci se pune în mişcare o forţă uriaşă ce se amplifică permanent.


Puterea gândului creşte enorm, o dată cu concentrarea sa. Aceeaşi putere o poate avea şi un bec de 100 waţi şi un laser, becul însă împrăştie o lumină uniformă într-o incintă, iar laserul îşi concentrează toată energia pe o suprafaţă foarte mică şi o poate arde.

Este foarte dificil, dar posibil să atingem controlul gândurilor, devenind astfel o forţă cosmică, fără să folosim degeaba cuvinte mari. Orice persoană care atinge această stare poate fi simţită imediat de cei din jur.”


Sursa: https://m.jurnalul.ro/paranormal/omul-cer-si-pamant-314388.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...