Gândurile noastre ne influențează direct sănătatea

Distribuie!

„Cercetătorii din cadrul Universității din Wisconsin Madison sugerează că gândurile interioare și interpretarea propriilor experiențe au consecințe directe asupra sănătății fizice și mentale.

Experiențele personale unice redau modul în care vedem lumea înconjurătoare și modul în care reacționăm la evenimentele din viață. Experiențele sunt elemente subiective, pentru că ceea ce este stresant sau negativ pentru o persoană poate fi perceptut diferit de alta.


Cercetările arată că ceea ce se întâmplă în gândurile noastre și interpretările pot avea consecințe semnificative asupra creierului și corpului.

Emoțiile și gândurile pot influența activitatea neuronală din creier, iar efectele se pot cumula în timp influențând expresia genetică și modul în care îmbătrânim.


Cercetătorii au analizat imagini ale scanărilor RMN și EEG pentru a măsura activitatea și structurile cerebrale în timpul observării relațiilor dintre rețelele neurale specifice și comportament.

Rezultatele subliniază importanța experiențelor și a comportamentelor luate simultan în calcul când analizăm emoțiile, stările de bine și psihopatologiile.

Studiile de mindfulness și meditație servesc ca exemple de intervenții axate pe experiență. Aceste forme de antrenamente mentale au potențialul de a influența modul în care o persoană resimte senzații și forme de răspuns emoțional la evenimentele din jur, în moduri ce pot afecta organismul.”[1]

SURSE

  1. https://www.romedic.ro/gandurile-noastre-ne-influenteaza-direct-sanatatea-0P35564
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Florian Colceag, matematician: "Pot demonstra că Dumnezeu există și acționează"
Legile Universale, creație, existență, moarte
Sufletul omului, la 5 secunde după moarte
Rețeaua cosmotelurică a Pământului era cunoscută de către vechile civilizaţii, care utilizau focarele de energie benefică pentru a se dezvolta spiritual şi a-şi creşte nivelul de conştiinţă. Spaţiile iniţiatice erau plasate şi ele în astfel de locuri
Sufletul este fără limite: În anumite stări modificate de conştiinţă, unele elemente informaţionale, transmise prin acest câmp, pot ajunge în conştiinţă. Iar aceasta poate conduce la fenomene paranormale ca telepatia şi clarviziunea. Se poate de asemenea, declanşa intuiţia, catalizând actele excepţionale de creativitate
Cauzele principale ale îmbolnăvirii fiinţei umane
Evoluţia spirituală a fiecăruia depinde de voinţă, de liberul arbitru, de modul predominant în care alegem să ne trăim zi de zi viaţa. Viaţa şi evoluţia spirituală sunt determinate fundamental de alegerile decisive din viaţa noastră
Gândurile pozitive vor contribui din plin la menţinerea stării noastre de sănătate şi a bunăstării
Influența directă a gândurilor asupra organismului
Reîncarnarea: Copii care ştiu lucruri uimitoare pe care nu le-au învăţat niciodată
Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta, stâlpul ortodoxiei din Ardeal
Mintea noastră operează prin fenomene de rezonanţă: Prin orientarea propriilor gânduri, noi producem fenomene de rezonanţă în viaţa noastră şi astfel ajungem să ne modelăm viaţa, sănătatea, şi chiar să atragem anumite evenimente, în funcţie de gândurile pe care le manifestăm preponderent

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...