Gândurile pure şi impactul lor asupra lumii

Distribuie!

„Psihologii şi ocultiştii din Occident insistă foarte mult asupra purităţii gândurilor. Controlul gândurilor este o ştiinţă exactă. Cel care întreţine gânduri rele îşi cauzează rău atât sieşi, cât şi întregii lumi, căci el poluează universul mental.

Gândurile sale rele pătrund în alte conştiinţe în care există focare vibratorii asemănătoare şi determină, prin rezonanţă, gânduri similare. Asemenea fenomene se pot petrece uneori la foarte mare distanţă, căci gândul călătoreşte cu o viteză mai mare decât cea a luminii.


KARMA înseamnă acţiune, dar şi legea cauzei şi a efectului. Universurile subumane sunt lipsite de conștiință, căci ele nu pot genera gânduri. Fiinţele aparţinând acestor universuri nu au nicio idee despre bine şi rău, despre ceea ce este indicat sau nu să fie făcut, de aceea ele nu pot crea KARMA.

Prin urmare, conştientizaţi uriaşa putere ce v-a fost dăruită şi folosiţi-o cu grijă, căci ea poate fi folosită atât în bine, cât şi în rău. Dacă o folosiţi greşit, vă veţi confrunta rapid cu o groaznică prăbuşire sau cu o reacţie teribilă. Folosiţi puterea gândului numai pentru a-i ajuta pe alţii, căci astfel vă veţi ajuta și pe voi înşivă.”[1][2]


SURSE

  1. Swami Shivananda – Puterea gândului
  2. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=22796
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...