General sârb despre NATO: “Mă apăr singur împotriva NATO care mi-a distrus ţara şi sănătatea”. Nici după 19 ani, atacul cu uraniu sărăcit al NATO nu e anchetat și nici urmările asupra populației.

by “Celebru general sârb, curaj total – face praf NATO chiar la Haga! “Mă apăr singur împotriva NATO care mi-a distrus ţara şi sănătatea”. Nici după 19 ani, atacul cu uraniu sărăcit al NATO nu e anchetat și nici urmările asupra populației. BUCUREȘTI, 11 iul — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Chiar dacă e […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Celebru general sârb, curaj total – face praf NATO chiar la Haga!

“Mă apăr singur împotriva NATO care mi-a distrus ţara şi sănătatea”. Nici după 19 ani, atacul cu uraniu sărăcit al NATO nu e anchetat și nici urmările asupra populației.


BUCUREȘTI, 11 iul — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Chiar dacă e condamnat la închisoare pe viaţă, fostul lider militar al sârbilor bosniaci, Ratko Mladic, nu renunță la luptă și face praf NATO!

Ajuns la 75 de ani și aflat în detenție, Mladic a folosit prilejul unei audieri preliminare din apelul de la Haga și a acuzat NATO că i-a distrus ţara.

Mladic a fost condamnat în noiembrie anul trecut de Tribunalul Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie pentru rolul său în războiul din Bosnia, între 1992 şi 1995, pentru un așa zis “genocid”, crime împotriva umanităţii şi crime de război, de răpirea unor angajaţi ONU, asediul oraşului Sarajevo — în total 10 capete de acuzare.

Supranumit de propaganda NATO “Măcelarul din Balcani”, Mladic nu şi-a recunoscut vinovăția:

“Mă apăr singur împotriva NATO care mi-a distrus ţara şi sănătatea”, a declarat Ratko Mladic, “Este un fals tribunal, nu îl recunosc”.

Generalul a cerut revocarea judecătorului Theodor Meron din cadrul Mecanismului pentru Tribunalele Penale Internaţionale, apoi și-a dat jos haina, rămânând într-o cămaşa pe care se vede NATO şi un emoticon “Dislike”, transmite Agerpres, citând surse internaționale.

La aceeași audiere, Mladic a reclamat faptul că deteriorarea stării sale de sănătate nu este luată în seamă.

“Sănătatea mea s-a deteriorat brusc în 2008, am avut multe probleme şi mai multe crize cardiace, dar nu au fost înregistrate”, a spus Ratko Mladic, iar avocatul său a declarat că generalul riscă „un stop cardiac neaşteptat”.

Judecătorul l-a asigurat pe Mladic că “ia în serios plângerile relative la chestiunile de sănătate”. De menționat că fostul preşedintele sârb Slobodan Milosevic a murit în detenţie la Haga în 2006, la numai 64 de ani, din așa zise “cauze naturale”, înainte de anunţarea vreunui verdict în procesul său pentru același tip de acuzații de care au avut parte cei care au încercat să își apere țara, Iugoslavia sau populația sârbă: genocid, crime de război şi crime împotriva umanităţii.

În schimb, faptul că NATO a folosit uraniu sărăcit, lovind Serbia cu peste 50.000 de rachete nu este nici azi judecat.

Publicația “Srbjia Danas” (Serbia azi) scria anul trecut, în ediția dedicată comemorării începerii bombardamentelor NATO, că nici măcar 18 ani mai târziu nu a fost stabilit exact cât de multe rachete au fost trase Serbiei și nici care sunt “consecințele actuale ale bombardamentelor asupra sănătății populației”. Publicația amintește de un raport al armatei Iugoslaviei, în care s-au folosit peste 50.000 de rachete cu uraniu sărăcit.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/analytics/20180711/20458450/general-sarb-critica-natohaga.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Lovitura de stat din Venezuela: Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, l-a autorizat pe liderul opoziției din Venezuela și președintele interimar autoproclamat Juan Guaido să controleze activele deținute de SUA aparținând guvernului țării
Soros tulbură din nou apele în Europa și își apără „societățile deschise”: UE este înconjurată de puteri ostile - Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și America pe care lui Trump i-ar placea să o creeze, dar nu poate!
Visul European - dictatură, Stat Polițienesc, Big Brother și Noua Ordine Mondială
Fostul agent NSA, Edward Snowden, ne recomanda sa renuntam la Facebook si Google pentru siguranta !
Înainte de a se prăbuși, globaliștii vor să dea lovitura fatală Europei! Timmermans pledează pentru imigrație masivă, Macron și Merkel folosesc strategia "calului troian"
Producţia de opiu a Afganistanului a crescut de 40 de ori de la invazia SUA-NATO!
Imperiul financiar Rothschild. Deținătorii lui nu apar niciodată în topurile miliardarilor, dar sunt cei mai puternici. Cum fac avere de secole
Wireless-ul (Wi-Fi) dauneaza grav sanatatii! Plantele nu cresc daca sint puse intr-o incapere unde exista router Wi-Fi! Frecventa unui router este de 5 GHz, dubla decat a unui cuptor cu microunde!
Un șerif din SUA cere Congresului declanşarea urgentă de investigaţii împotriva miliardarului George Soros şi a organizaţiilor patronate de acesta
Forțele speciale ale NATO se instalează în România
Ce este antraxul?
Șase corporații gigantice controlează mass-media, iar americanii consumă 10 ore de "programare" pe zi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro