Generalul iranian, Qassem Soleimani, a fost ucis de către SUA. Globaliștii vor război cu Iranul

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Generalul iranian, Qassem Soleimani, a fost ucis de către SUA. Globaliștii vor război cu Iranul. Ei vor război de mult timp. Donald Trump este împins de la spate de către globaliștii din Guvernul SUA ca să atace Iranul.

Totuși, SUA se tem să atace Iranul. De ce? Pentru că Iranul are cei mai puternici aliați din lume: Rusia, China, Turcia, Siria, dar și alte state atacate de SUA de-a lungul deceniilor. Uciderea acestui important general iranian poate fi scânteia care va declanșa războiul.


Nu uitați: de-a lungul deceniilor, SUA s-au folosit de tot felul de minciuni pentru a ataca diverse țări: Irak, Vietnam, fosta Iugoslavie. Având în vedere aliații puternici pe care îi are Iranul, un război între SUA și Iran este puțin probabil. Nu toți din SUA vor război cu Iranul. Întotdeauna, cei care câștigă de pe urma războaielor sunt bancherii internaționali.

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

3 ianuarie 2020

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro