Generalul iranian, Qassem Soleimani, a fost ucis de către SUA. Globaliștii vor război cu Iranul

Distribuie!

Generalul iranian, Qassem Soleimani, a fost ucis de către SUA. Globaliștii vor război cu Iranul. Ei vor război de mult timp. Donald Trump este împins de la spate de către globaliștii din Guvernul SUA ca să atace Iranul.

Totuși, SUA se tem să atace Iranul. De ce? Pentru că Iranul are cei mai puternici aliați din lume: Rusia, China, Turcia, Siria, dar și alte state atacate de SUA de-a lungul deceniilor. Uciderea acestui important general iranian poate fi scânteia care va declanșa războiul.


Nu uitați: de-a lungul deceniilor, SUA s-au folosit de tot felul de minciuni pentru a ataca diverse țări: Irak, Vietnam, fosta Iugoslavie. Având în vedere aliații puternici pe care îi are Iranul, un război între SUA și Iran este puțin probabil. Nu toți din SUA vor război cu Iranul. Întotdeauna, cei care câștigă de pe urma războaielor sunt bancherii internaționali.

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

3 ianuarie 2020

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...