Generalul iranian, Qassem Soleimani, a fost ucis de către SUA. Globaliștii vor război cu Iranul

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Generalul iranian, Qassem Soleimani, a fost ucis de către SUA. Globaliștii vor război cu Iranul. Ei vor război de mult timp. Donald Trump este împins de la spate de către globaliștii din Guvernul SUA ca să atace Iranul.

Totuși, SUA se tem să atace Iranul. De ce? Pentru că Iranul are cei mai puternici aliați din lume: Rusia, China, Turcia, Siria, dar și alte state atacate de SUA de-a lungul deceniilor. Uciderea acestui important general iranian poate fi scânteia care va declanșa războiul.


Nu uitați: de-a lungul deceniilor, SUA s-au folosit de tot felul de minciuni pentru a ataca diverse țări: Irak, Vietnam, fosta Iugoslavie. Având în vedere aliații puternici pe care îi are Iranul, un război între SUA și Iran este puțin probabil. Nu toți din SUA vor război cu Iranul. Întotdeauna, cei care câștigă de pe urma războaielor sunt bancherii internaționali.

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

3 ianuarie 2020

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Rasism sionist: Roman de dragoste, interzis de Ministerul Educației din Israel, pe motiv că relația dintre o femeie israeliană și un bărbat palestinian ar putea amenința identitatea evreiască
HAARP distruge planeta – Agenda de asasinare globală
Vladimir Putin versus Iluminați
Facebook a oprit „robotul“ care şi-a creat un limbaj propriu. Cum s-a ajuns la asta? Inteligența artificială este un pericol pentru omenire!
Soros tulbură din nou apele în Europa și își apără „societățile deschise”: UE este înconjurată de puteri ostile - Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și America pe care lui Trump i-ar placea să o creeze, dar nu poate!
"În căutarea lui Dory". Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din "el" o "ea"
O bancă are voie legal să împrumute sume între 10 şi 30 de ori mai mari decât cele pe care le are fizic în seif
Virgiliu Gheorghe: "Vizionarea TV este un factor important în generarea unei atitudini mentale pasive"
Ministrul de Externe al Poloniei către Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans: Vă rugăm să ne dați voie să ne respectăm propria Constituție, nu viziunea dumneavoastră despre Constituția noastră!
Zone secrete de pe Pământ vizitate frecvent de extratereştri
Sfârșitul Uniunii Europene este aproape. Comisarul European, Pierre Moscovici, este speriat de ascensiunea naționalismului. Globaliștii pierd
Ce nu ştiaţi despre Uniunea Europeană
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro