• Fără categorie

Generator Free Energy simplu de realizat folosind un ventilator de PC!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In videoclipul pe care vi-l recomand sa-l vedeti, vi se va prezenta o metoda ingenioasa de a produce energie electrica folosind un ventilator, cum este cel de la sursa computerului. Aici nu trebuie sa stiti cine stie ce notiuni de electrotehnica, nu va cere nimeni sa stiti ce face un tranzistori, dioda, contensator, rezistenta etc., ci doar o minima cunostinta in acest domeniu, iar cand spun minim, sa stiti ce inseamna polarizarea, adica + si – si cum se fac legarile in serie sau paralel.

Ventilator free energy

Lumina generata nu este clara in videoclip intrucat un astfel de ventilator are o tensiune de 12 volti si vreo 200 mA, iar la el se afla conectate doua becuri, deci, doi consumatori. Pentru stabilizarea curentului se poate monta si un stabilizator de tensiune. magnetii dispusi pe toate pe ventilator sint de tipul neodemiu, adica magneti destul de puternici, ca si atractie.


Acesta e videoclipul

https://www.youtube.com/watch?v=cqaTG9EHbKg


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...