GeoengineeringWatch.org: Un agent CIA riscă totul pentru a demasca guvernul criminal

Distribuie!

„GeoengineeringWatch.org: Un agent CIA riscă totul pentru a demasca GUVERNUL CRIMINAL

de Dane Wigington.
GeoengineeringWatch.org


Kevin Shipp (autorul lucrării „From the Company of Shadows” – NT  „În compania umbrelor”) a fost un ofițer CIA decorat, care a refuzat să se prefacă că nu observă criminalitatea guvernamentală și mușamalizarea. La un eveniment de conștientizare publică foarte important, ținut de GeoengineeringWatch.org în nordul Californiei, pe 28 iulie 2017, Mr. Shipp a ținut o prezentare șocantă și convingătoare privind numeroasele crime guvernamentale oribile și în curs de desfășurare. Persecuția totală a oricui îndrăznește să spună adevărul despre o tiranie guvernamentală agresivă a fost, de asemenea, pe deplin expusă. Paradigma pe care o cunoaștem cu toții a fost construită pe înșelăciunea și agendele întunecate ale structurii puterii globale. Curajosul Kevin Shipp a demonstrat că face tot ce este cu putință pentru a demasca crima guvernamentală, iar tirania servește ca un exemplu de referință pentru noi toți.

Avem nevoie cu disperare de alte persoane din agențiile guvernamentale și armata americană pentru a urma inițiativei lui Kevin. Toți suntem esențiali în luptă, pentru a ajuta la trezirea maselor la realitate, astfel încât avertizorii să aibă parte de sprijinul de care au nevoie pentru a face un pas în față. Dacă avem vreo șansă să oprim cabala criminală total scăpată de sub control, care în prezent conduce țara noastră și majoritatea lumii, trebuie ca toți să ne facem auzite vocile, trebuie să ne alăturăm cu toții acestei luptei. DW„[1]


Video

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/08/29/un-agent-cia-risca-totul-pentru-demasca-guvernul-criminal/
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...