George H. W. Bush (11 septembrie 1991): „Este o mare idee – o Nouă Ordine Mondială”

Distribuie!

La data de 16 ianuarie 1991, George H. W. Bush s-a adresat natiunii, din fata Congresului SUA, vorbind despre cum timp de doua secole ei au contribuit la aducerea „democratiei” in lume si ca, Irakul condus de Saddam Hussein devine o „amenintare pentru intreaga lume”, aceea fiind perioada de dupa Razboiul din Golf. Este exact ceea ce fac si astazi, sa nu considerati ca s-a schimbat ceva in politica terorista a SUA.

La data de 16 ianuarie 1991, George H. W. Bush a declarat urmatoarele din Biroul Oval:


„Avem posibilitatea de a crea pentru noi insine si pentru generatiile viitoare o Noua Ordine Mondiala, o lume in care statul de drept, nu legea junglei, guverneaza comportamentul natiunilor. Atunci cand vom avea succes, noi vom avea o sansa reala la aceasta Noua Ordine Mondiala. O ordine in care Organizatia Natiunilor Unite (ONU) poate folosi rolul de mentinere a pacii si sa-si indeplineasca promisiunea si viziunea fondatorilor Natiunilor Unite.”[1]

La data de 29 ianuarie 1991, George H. W. Bush s-a adresat natiunii din fata Congresului SUA declarand urmatoarele:


„Este o mare idee: O Noua Ordine Mondiala, unde diverse natiuni sunt unite pentru o cauza comuna, pentru realizarea aspiratiilor universale ale omenirii – pacea si securitatea, libertatea si statul de drept. Aceasta este o lume demna de lupta noastra si demna de viitorul copiilor nostri.”[2]

Un alt discurs in care George H. W. Bush si-a realuat afirmatiile de mai sus a avut loc la data de 11 septembrie 1991. Ce coincidenta! Nimeni, in afara de Iluminati, nu stia ce se va intampla pe 11 septembrie 2001 – acela fiind momentul cand globalistii nu s-au mai ascuns si si-au aratat adevarata fata criminala, cunoscuta in prezent de multi oameni.

Dupa atatia ani, analizand acest discurs absolut stupid, vedem cat de utopic este el, daca incercam sa ne uitam la aceste vorbe goale si la ceea ce se intampla in lume. Afirmatiile sale nu sunt doar stupide, dar si contradictorii si utopice, in sensul ca nu mai poate exista „stat de drept” in conditiile in care exista o Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial, intrucat tarile isi pierd suveranitatea, odata pacalite sa accepte globalizarea (ex. intrarea in UE, intrarea in NATO s.a.m.d.).

George H. W. Bush - New World Order 1991

Urmariti discursul lui George H. W. Bush din Biroul Oval

Urmariti discursul lui George H. W. Bush din fata Congresului SUA

SURSE

  1. http://www.wnd.com/2016/02/nervous-jeb-defends-poppy-bushs-new-world-order/
  2. http://www.presidency.ucsb.edu/ws/?pid=19253

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...