George Maior, fostul sef al SRI, a recunoscut ca in presa sunt ofiteri acoperiti ! Acestia au avut si au rolul de a minti si manipula poporul roman !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte de a pleca din fruntea Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a recunoscut aproape direct ca in presa se afla ofiteri acoperiti. George Maior, si-a prezentat demisia, ca urmare a unui scandal public, referitor la presiunile enorme puse de SRI pe spinarea judecatorilor Curtii Constitutionale, care au respectat Constitutia in litera si spiritul ei.

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a iesit in fata presei si a recunoscut aceste fapte deosebit de grave, imediat dupa ridicarea judecatorului CCR, Toni Grebla, ca urmare a declararii neconstitutionale a legii Big Brother 3.


sri-filaj

Mai multe aflam de pe site-ul Active News:

„Şeful SRI recunoaşte că în presă există ofiţeri acoperiţi.
În cadrul unui interviu acordat postului B1 TV, George Maior a afirmat, răspunzând unei întrebări referitoare la existenţa în presă a ofiţerilor acoperiţi ai SRI, că „în presă sunt ofiţeri acoperiţi ai SRI, ca şi în alte state democratice”, după care a adăugat, „este o armă puternică a oricărui serviciu secret”. Întrebat dacă acoperiţii din presă vor fi deconspiraţi, directorul SRI a dat un răspuns categoric: „niciodată”.

Cazuri de ofiţeri acoperiţi în presă

În plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din anul 2014, jurnalistul Robert Turcescu s-a autodeconspirat și a explicat că este ofițer acoperit. A întrerupt imediat colaborarea cu B1TV, iar acum realizează o emisiune la Naşul TV.

În august 2012, jurnalistul Valentin Zaschievici este dat afară de la Jurnalul Naţional după ce iese la iveală, dintr-un set de documente interne ale SRI, că acesta a fost omul Serviciului Român de Informaţii, implantat în redacţia ziarului trustului Intact.

Un alt caz de notorietate este cel al jurnalistului Daniel Befu. Acesta povesteşte pe blogul său cum a fost racolat de către un serviciu de informaţii când lucra la ziarul Gândul.

„În presă există ofiţeri de informaţii cu grade înalte”, Ioan Talpeş, într-un interviu pentru Gazeta de Cluj în 3 ianuarie 2010.”[1]

P.S. Asta-i un lucru grav !


SURSE

1. http://activenews.ro/george-maior-confirma-presa-sunt-ofiteri-acoperiti-ai-sri-cele-mai-rasunatoare-cazuri-din-presa-romana_1882634.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...