George Maior, fostul sef al SRI, a recunoscut ca in presa sunt ofiteri acoperiti ! Acestia au avut si au rolul de a minti si manipula poporul roman !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte de a pleca din fruntea Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a recunoscut aproape direct ca in presa se afla ofiteri acoperiti. George Maior, si-a prezentat demisia, ca urmare a unui scandal public, referitor la presiunile enorme puse de SRI pe spinarea judecatorilor Curtii Constitutionale, care au respectat Constitutia in litera si spiritul ei.

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a iesit in fata presei si a recunoscut aceste fapte deosebit de grave, imediat dupa ridicarea judecatorului CCR, Toni Grebla, ca urmare a declararii neconstitutionale a legii Big Brother 3.


sri-filaj

Mai multe aflam de pe site-ul Active News:

“Şeful SRI recunoaşte că în presă există ofiţeri acoperiţi.
În cadrul unui interviu acordat postului B1 TV, George Maior a afirmat, răspunzând unei întrebări referitoare la existenţa în presă a ofiţerilor acoperiţi ai SRI, că „în presă sunt ofiţeri acoperiţi ai SRI, ca şi în alte state democratice”, după care a adăugat, „este o armă puternică a oricărui serviciu secret”. Întrebat dacă acoperiţii din presă vor fi deconspiraţi, directorul SRI a dat un răspuns categoric: „niciodată”.

Cazuri de ofiţeri acoperiţi în presă

În plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din anul 2014, jurnalistul Robert Turcescu s-a autodeconspirat și a explicat că este ofițer acoperit. A întrerupt imediat colaborarea cu B1TV, iar acum realizează o emisiune la Naşul TV.

În august 2012, jurnalistul Valentin Zaschievici este dat afară de la Jurnalul Naţional după ce iese la iveală, dintr-un set de documente interne ale SRI, că acesta a fost omul Serviciului Român de Informaţii, implantat în redacţia ziarului trustului Intact.

Un alt caz de notorietate este cel al jurnalistului Daniel Befu. Acesta povesteşte pe blogul său cum a fost racolat de către un serviciu de informaţii când lucra la ziarul Gândul.

„În presă există ofiţeri de informaţii cu grade înalte”, Ioan Talpeş, într-un interviu pentru Gazeta de Cluj în 3 ianuarie 2010.”[1]

P.S. Asta-i un lucru grav !


SURSE

1. http://activenews.ro/george-maior-confirma-presa-sunt-ofiteri-acoperiti-ai-sri-cele-mai-rasunatoare-cazuri-din-presa-romana_1882634.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Gabriele Kuby: „România nu este deloc înapoiată, ci dimpotrivă. Să nu credeţi că toate lucrurile bune vin din Occident”
Ciprian Pahonţu, noul director general al Romsilva, un apropiat al Holzindustrie Schweighofer, firmă acuzată de defrișări ilegale în România
Comisia de la Veneția - locul de unde "iau lumină" membrii Statului Paralel din România! Membrii Statului Paralel consideră mai importante "recomandările" globaliștilor Comisiei de la Veneția decât Constituția României!
Eșecul Referendumului pentru familie: Referendumul pentru familie a fost boicotat de către globaliștii din toate partidele, din mass-media, de activiștii #Rezist, la ordinul globaliștilor din străinatate
România a semnat Declarația euro-africană ce recunoaște „avantajele migraţiei în ceea ce priveşte dezvoltarea”: Ungaria respinge
Forțele speciale ale NATO se instalează în România
Limba maghiară obligatorie pentru toate posturile din Poliția Locală Sfântu Gheorghe
Cazul "Teo Peter": Teo Peter ucis de către un soldat american aflat în stare de ebrietate, iar soldatul american a fost protejat de SUA, nefiind pedepsit
Rabinul Elie Caufman despre evreii sioniști de la Institutul "Elie Wiesel" din România: "În România nu există antisemitism, dar antisemitismul aduce bani"
Protest la București al naționaliștilor împotriva semnării Pactul ONU pentru Migrație
Un timișorean, ignorat și amenințat de polițiști după ce a anunțat că 30 de migranți sunt în trenul București – Timișoara
Un colonel STS susține că la clubul Colectiv a fost un atentat terorist: "Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister... Şi Oprea... Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!", unii..."
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...