George Maior, fostul sef al SRI, a recunoscut ca in presa sunt ofiteri acoperiti ! Acestia au avut si au rolul de a minti si manipula poporul roman !

Distribuie!by Inainte de a pleca din fruntea Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a recunoscut aproape direct ca in presa se afla ofiteri acoperiti. George Maior, si-a prezentat demisia, ca urmare a unui scandal public, referitor la presiunile enorme puse de SRI pe spinarea judecatorilor Curtii Constitutionale, care au respectat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte de a pleca din fruntea Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a recunoscut aproape direct ca in presa se afla ofiteri acoperiti. George Maior, si-a prezentat demisia, ca urmare a unui scandal public, referitor la presiunile enorme puse de SRI pe spinarea judecatorilor Curtii Constitutionale, care au respectat Constitutia in litera si spiritul ei.

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a iesit in fata presei si a recunoscut aceste fapte deosebit de grave, imediat dupa ridicarea judecatorului CCR, Toni Grebla, ca urmare a declararii neconstitutionale a legii Big Brother 3.


sri-filaj

Mai multe aflam de pe site-ul Active News:

“Şeful SRI recunoaşte că în presă există ofiţeri acoperiţi.
În cadrul unui interviu acordat postului B1 TV, George Maior a afirmat, răspunzând unei întrebări referitoare la existenţa în presă a ofiţerilor acoperiţi ai SRI, că „în presă sunt ofiţeri acoperiţi ai SRI, ca şi în alte state democratice”, după care a adăugat, „este o armă puternică a oricărui serviciu secret”. Întrebat dacă acoperiţii din presă vor fi deconspiraţi, directorul SRI a dat un răspuns categoric: „niciodată”.

Cazuri de ofiţeri acoperiţi în presă

În plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din anul 2014, jurnalistul Robert Turcescu s-a autodeconspirat și a explicat că este ofițer acoperit. A întrerupt imediat colaborarea cu B1TV, iar acum realizează o emisiune la Naşul TV.

În august 2012, jurnalistul Valentin Zaschievici este dat afară de la Jurnalul Naţional după ce iese la iveală, dintr-un set de documente interne ale SRI, că acesta a fost omul Serviciului Român de Informaţii, implantat în redacţia ziarului trustului Intact.

Un alt caz de notorietate este cel al jurnalistului Daniel Befu. Acesta povesteşte pe blogul său cum a fost racolat de către un serviciu de informaţii când lucra la ziarul Gândul.

„În presă există ofiţeri de informaţii cu grade înalte”, Ioan Talpeş, într-un interviu pentru Gazeta de Cluj în 3 ianuarie 2010.”[1]

P.S. Asta-i un lucru grav !


SURSE

1. http://activenews.ro/george-maior-confirma-presa-sunt-ofiteri-acoperiti-ai-sri-cele-mai-rasunatoare-cazuri-din-presa-romana_1882634.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Instanța de judecată: steagul secuiesc, steag publicitar ce nu poate fi arborat în spațiul public fără autorizație. Documente
Guvernul lui Obama, bani pentru oamenii lui Soros. Cum s-a implicat acesta în România cu ajutorul SUA
SRI se află în spatele incendiului de la Clubul Bamboo sau totul a fost doar un accident?
Institutul Elie Wiesel a organizat o dezbatere publică în care au fost atacate Biserica Ortodoxă Română, valorile naționale ale României și libertatea de exprimare. Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel și Marco Maximillian Katz au ținut un discurs împotriva libertății de exprimare. Evreii sioniști sunt împotriva libertății de exprimare!
Rușinea națională de la Oradea: statuia voievodului Mihai Viteazul dată jos de primarul PNL
Va capitula România în războiul care se dă pe resursele sale?
Mesajul Președintelui României la ONU. Foarte atent la nevoile migranților, Klaus Iohannis a vorbit despre paradigma „fricilor identitare” și a „paradigmei noi vs ei, care nu trebuie lăsată fără răspuns”. NIMIC despre românii din Ucraina. Klaus Iohannis susține Agenda 2030 care este Noua Ordine Mondială!
Gabriele Kuby, expert în studiul impactului transformărilor moderne asupra căsătoriei și a familiei: "Problema timpului nostru este că nu mai putem numi păcatul „păcat”. Ni se pun etichete, suntem stigmatizați ca bigoți, fundamentaliști sau sexiști"
Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 s-a redeschis: Cozma, Iliescu si Petre Roman nu vor dormi linistiti ! E timpul sa se faca dreptate pentru victime !
BNR, băncile și multinaționalele, alianță împotriva României: s-au înțeles să crească euro și ROBOR-ul
Directorul Institutului „Elie Wiesel” a fost propagandist al comunismului şi al PCR
Darren White, fost șef al US Secret Service: "DNA face dosare politice, Kovesi nu e corectă, SRI și SIE sunt folosite politic!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro