George Maior și Florian Coldea au fost decorați de către directorul CIA! George Maior și Florian Coldea au fost decorați pentru că susțin Noua Ordine Mondială! SRI-ul nu mai are nici o legătură cu apărarea valorilor naționale, ci este o instituție care susține globalizarea!

by “George Maior și Florian Coldea au fost decorați de către directorul CIA Fosta conducere a Serviciului Român de Informații (SRI) a fost decorată de directorul CIA, Michael Pompeo într-o ceremonie ce a avut loc în luna mai în Statele Unite în luna mai a acestui an, dezvăluie Adevărul. Fostul director SRI, George Maior, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“George Maior și Florian Coldea au fost decorați de către directorul CIA

Fosta conducere a Serviciului Român de Informații (SRI) a fost decorată de directorul CIA, Michael Pompeo într-o ceremonie ce a avut loc în luna mai în Statele Unite în luna mai a acestui an, dezvăluie Adevărul.


Fostul director SRIGeorge Maior, actualmente ambasadorul României la Washington, a primit distincția Ordinul Earl Warren pentru “parteneriatul deosebit cu Statele Unite şi excepţionala viziune de cinducere de care a dat dovadă cât a fost director al Serviciului Român de Informaţii”.

Distincţia primită de Maior poartă numele fostului şef al Curţii Supreme a SUA, Earl Warren, considerat o persoană important şi curajoasă, care a avut un impact profund asupra istoriei americane. “La fel, aţi avut un impact profund şi pozitiv în dezvoltarea SRI şi aţi fost esenţial în dezvoltarea relaţiilor robuste, care rezistă şi azi, între serviciile noastre”, se precizează în documentul prin care directorul CIA anunţă decorarea lui Maior.


În schimb, fostul adjunct al SRIFlorian Coldea, a fost decorat cu distincția Alben W Barkley. Dinsticția poartă numele fostului vicepreşedinte al Statelor Unite în administraţia Harry Truman.”[1]

George Maior si Florian Coldea sunt niste sustinatori ai Noii Ordini Mondiale, care au transformat SRI-ul intr-o institutie ce a incalcat drepturile si libertatile oamenilor, totul la comanda globalistilor SUA-UE-Soros. In prezent, SRI-ul nu mai are nici un fel de legatura cu valorile nationale, caci SRI-ul este o institutie care sustine globalizarea.

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/george-maior-si-florian-coldea-au-fost-decorati-de-catre-directorul-cia-196803.html
  2. Foto: b1.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ilie Şerbănescu: Preluarea resurselor de petrol și gaze ale României au fost condiționalitate pentru admiterea în UE
Jurnalistul american, care l-a făcut „sociopat și instabil” pe Trump, susține că SUA ar trebui să impună sancțiuni economice României și că America ar trebui să-și folosească influența pentru a o readuce pe Laura Codruța Koveși în fruntea DNA
Directorul Institutului „Elie Wiesel” a fost propagandist al comunismului şi al PCR
O studentă româncă din străinătate dorește interzicerea conferinței lui Dan Puric de la Institutul Național de Limbi și Civilizații Orientale din Paris. Motivul? Naționalismul actorului care vorbește despre „planuri oculte de distrugere a României”
Petiție: "Nu vrem cote obligatorii de migranți în România și nu vrem mega-moschee în București"
Spune "nu" vaccinării cu forța. Nu confundați "vaccinarea" cu "vaccinarea cu forța". Nu confundați "dreptul de a vă vaccina copilul" cu "a vi se lua și vaccina copilul cu forța". Nu confundați alegerea și consimțământul liber cu siluirea
Extremiștii unguri vor autonomia "Ținutului Secuiesc"
Robert Turcescu a recunoscut ca este ofiter acoperit ! Majoritatea "jurnalistilor" din Romania au astfel de legaturi intunecate cu serviciile secrete ! Vadim Tudor inca o data a avut dreptate !
Companiile de distribuție cer Guvernului scoaterea din orașe a hipermarketurilor: Crește gradul de dependență a producătorilor români față de marile rețele străine de retail dar și costul alimentelor
Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Ferenc Asztalos, face propagandă pentru "Ținutul Secuiesc"
SRI incearca sa ne convinga ca legile Big Brother vor respecta intimitatea noastra ! Dovada ca acestia mint este tocmai dorinta SRI de a inmatricula computerele !
Adrian Năstase: "Ambasadorul SUA umilește românii și România"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro