George Maior și Florian Coldea au fost decorați de către directorul CIA! George Maior și Florian Coldea au fost decorați pentru că susțin Noua Ordine Mondială! SRI-ul nu mai are nici o legătură cu apărarea valorilor naționale, ci este o instituție care susține globalizarea!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“George Maior și Florian Coldea au fost decorați de către directorul CIA

Fosta conducere a Serviciului Român de Informații (SRI) a fost decorată de directorul CIA, Michael Pompeo într-o ceremonie ce a avut loc în luna mai în Statele Unite în luna mai a acestui an, dezvăluie Adevărul.


Fostul director SRIGeorge Maior, actualmente ambasadorul României la Washington, a primit distincția Ordinul Earl Warren pentru “parteneriatul deosebit cu Statele Unite şi excepţionala viziune de cinducere de care a dat dovadă cât a fost director al Serviciului Român de Informaţii”.

Distincţia primită de Maior poartă numele fostului şef al Curţii Supreme a SUA, Earl Warren, considerat o persoană important şi curajoasă, care a avut un impact profund asupra istoriei americane. “La fel, aţi avut un impact profund şi pozitiv în dezvoltarea SRI şi aţi fost esenţial în dezvoltarea relaţiilor robuste, care rezistă şi azi, între serviciile noastre”, se precizează în documentul prin care directorul CIA anunţă decorarea lui Maior.


În schimb, fostul adjunct al SRIFlorian Coldea, a fost decorat cu distincția Alben W Barkley. Dinsticția poartă numele fostului vicepreşedinte al Statelor Unite în administraţia Harry Truman.”[1]

George Maior si Florian Coldea sunt niste sustinatori ai Noii Ordini Mondiale, care au transformat SRI-ul intr-o institutie ce a incalcat drepturile si libertatile oamenilor, totul la comanda globalistilor SUA-UE-Soros. In prezent, SRI-ul nu mai are nici un fel de legatura cu valorile nationale, caci SRI-ul este o institutie care sustine globalizarea.

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/george-maior-si-florian-coldea-au-fost-decorati-de-catre-directorul-cia-196803.html
  2. Foto: b1.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...