George Maior și Florian Coldea au fost decorați de către directorul CIA! George Maior și Florian Coldea au fost decorați pentru că susțin Noua Ordine Mondială! SRI-ul nu mai are nici o legătură cu apărarea valorilor naționale, ci este o instituție care susține globalizarea!

Distribuie!by “George Maior și Florian Coldea au fost decorați de către directorul CIA Fosta conducere a Serviciului Român de Informații (SRI) a fost decorată de directorul CIA, Michael Pompeo într-o ceremonie ce a avut loc în luna mai în Statele Unite în luna mai a acestui an, dezvăluie Adevărul. Fostul director SRI, George Maior, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“George Maior și Florian Coldea au fost decorați de către directorul CIA

Fosta conducere a Serviciului Român de Informații (SRI) a fost decorată de directorul CIA, Michael Pompeo într-o ceremonie ce a avut loc în luna mai în Statele Unite în luna mai a acestui an, dezvăluie Adevărul.


Fostul director SRIGeorge Maior, actualmente ambasadorul României la Washington, a primit distincția Ordinul Earl Warren pentru “parteneriatul deosebit cu Statele Unite şi excepţionala viziune de cinducere de care a dat dovadă cât a fost director al Serviciului Român de Informaţii”.

Distincţia primită de Maior poartă numele fostului şef al Curţii Supreme a SUA, Earl Warren, considerat o persoană important şi curajoasă, care a avut un impact profund asupra istoriei americane. “La fel, aţi avut un impact profund şi pozitiv în dezvoltarea SRI şi aţi fost esenţial în dezvoltarea relaţiilor robuste, care rezistă şi azi, între serviciile noastre”, se precizează în documentul prin care directorul CIA anunţă decorarea lui Maior.


În schimb, fostul adjunct al SRIFlorian Coldea, a fost decorat cu distincția Alben W Barkley. Dinsticția poartă numele fostului vicepreşedinte al Statelor Unite în administraţia Harry Truman.”[1]

George Maior si Florian Coldea sunt niste sustinatori ai Noii Ordini Mondiale, care au transformat SRI-ul intr-o institutie ce a incalcat drepturile si libertatile oamenilor, totul la comanda globalistilor SUA-UE-Soros. In prezent, SRI-ul nu mai are nici un fel de legatura cu valorile nationale, caci SRI-ul este o institutie care sustine globalizarea.

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/george-maior-si-florian-coldea-au-fost-decorati-de-catre-directorul-cia-196803.html
  2. Foto: b1.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Judecătorii CCR au decis: "Legea Big Brother, care permite monitorizarea utilizatorilor de pe internet, este constituțională!"
Rețeaua lui George Soros din România
"Multinaționalele scot Haștagienii în Stradă! S-au dat pe față!"
Europarlamentarul Laurențiu Rebega: "România, tabăra de refugiați a Europei! Aici trebuie să fie aduși refugiații și să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul UE. Este scenariul care ni se pregătește"
Cărțile de Identitate cu cip din Marea Britanie și Germania au fost sparte de către hackeri, aceștia reușind să extragă date confidențiale
Mesajul Președintelui României la ONU. Foarte atent la nevoile migranților, Klaus Iohannis a vorbit despre paradigma „fricilor identitare” și a „paradigmei noi vs ei, care nu trebuie lăsată fără răspuns”. NIMIC despre românii din Ucraina. Klaus Iohannis susține Agenda 2030 care este Noua Ordine Mondială!
Corectitudinea Politică - Metastază a Marxismului Cultural
Klaus Iohannis a primit premiul Kalergi. Contele Kalergi, promotor fanatic al Statelor Unite ale Europei, mason în loja Humanitas și lăudător al lui Troțki, a scris că rasa viitorului în Europa va fi „negroid-eurasiatică”
Judecătoria Baia Mare a dispus punerea în libertate a unei persoane băgate forțat în carantină instituționalizată. Românii pot refuza izolarea și internările forțate
Dacă vor ajunge la conducerea României, globaliștii #Rezist vor vinde rapid România străinilor! Globaliștii #Rezist vor ca România să fie condusă de globaliștii SUA-UE-Soros!
Activiștii LGBT insultă pe cei care susțin familia tradițională
Va capitula România în războiul care se dă pe resursele sale?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro