George Orwell, „1984”: În 2017, Canada instaurează „poliţia vorbirii”

by “de Mirela Florescu Senatul Canadei a adoptat o lege care îi obligă pe toţi cetăţenii să li se adreseze persoanelor care pretind că au alt gen decât sexul biologic sau alt gen decât cel feminin sau masculin (!) cu pronumele pe care aceştia din urmă îl consideră potrivit – respectiv cu […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“de Mirela Florescu

Senatul Canadei a adoptat o lege care îi obligă pe toţi cetăţenii să li se adreseze persoanelor care pretind că au alt gen decât sexul biologic sau alt gen decât cel feminin sau masculin (!) cu pronumele pe care aceştia din urmă îl consideră potrivit – respectiv cu pronumele „zir” şi „ze” (sic!) considerate neutre din punct de vedere al genului.


Cei care nu se conformează acestor cerinţe bazate pe teoria genului (teorie pe care de altfel Colegiul American al Medicilor Pediatri o neagă din punct de vedere ştiinţific), riscă acuzaţia de „delict de ură” (parcă am mai auzit asta… doar că acolo era vorba de „ură de clasă”) şi va fi amendat, închis sau trimis la o sesiune de (re)educare.

Avocatul D. Jared Brown a explicat, citat de LifeSiteNews.com:


Folosirea obligatorie a anumitor pronume implică utilizarea unor cuvinte care nu-i aparţin vorbitorului şi care implică o convingere sau un acord cu privire la o anumită teorie despre genul persoanelor… Guvernului practic reglementează limbajul.

În noiembrie 2016, senatorul canadian Grant Mitchell a atras atenţia că, pe lângă faptul că legea constituie un atentat la libertatea de expresie, ea este neîntemeiată, deoarece

identitatea transgender este un concept prea subiectiv pentru a putea fi consfinţită prin lege, ea fiind în mod exclusiv definită ca modul profund personal în care cineva experimentează noţiunea de gen.

Aceasta nu l-a împiedicat pe Justin Trudeau, premierul canadian faimos pentru convingerile sale „progresiste”, să posteze pe Twitter un mesaj prin care celebrează adoptarea legii:

 

Jack Fonseca de la Marşul pentru Viaţă Canada a declarat pentru Life Site News că legea este un atac la adresa celor care încă nu se supun agendei ideologice pro-LGBTQ (Lesbianism-Homosexualitate-Bisexualitate-Transgenderism-Queer):

Legea nu va fi în niciun caz folosită ca un scut pentru apărarea transsexualilor vulnerabili, ci ca un buzdugan cu care sî fie loviţi credincioşii şi liber-cugetătorii care refuză să nege adevărul.”[1]

SURSE

  1. http://stiripentruviata.ro/george-orwell-1984-canada-a-instaurat-politia-vorbirii/
  2. Foto: stiripentruviata.ro
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Propaganda multiculturalismului le-a trimis la moarte pe studentele scandinave. R. Spencer: "Stânga furnizează victime inocente statului islamic!"
Președintele Camerei Comunelor din Marea Britanie: „Drepturile gay surclasează libertatea religioasă”! Aceasta este dictatura minorităților LGBT!
SUA au rămas proprietatea Marii Britanii, iar Marea Britanie este proprietatea Vaticanului
SUA avertizează Turcia: "Aluziile la o implicare americană în puciul eșuat fac rău relației între doi aliați"
Mayer Amschel Rothschild - părintele fondator al finanțelor internaționale
Operațiunea Highjump (1946-1947) - atacul Aliaților asupra naziștilor din Antarctica și Agartha (Centrul Pământului)
Doborarea unui avion in Ucraina: un pretext pentru Al Treilea Razboi Mondial ?! Astfel de inscenari au fost si la Pearl Harbor, dar si la 11 septembrie 2001 ! Aviatia ucraineana a fost cea care a doborat avionul !
Clubul Bohemian: Activitățile sataniste ale membrilor clubului Bohemian au fost filmate cu camera ascunsă de către Alex Jones
Comisia Europeană avertizează Polonia, Ungaria şi Cehia: Plătiţi dacă nu primiţi migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!
Suedia, sub ocupația imigranților: Statul este în pragul prăbușirii
Guvernul SUA recunoaşte că aparatele inteligente dintr-o locuinţă modernă sunt folosite pentru a-i spiona pe locatari
Franța se îndreaptă spre un război civil? L. Obertone: "Curând, europenii vor fi minoritari în propriile țări"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro