George Soros a depus plângere la Curtea Constituțională și CEDO, după ce Guvernul naționalist al Ungariei a adoptat pachetul de legi “Stop Soros”, care interzice aducerea de imigranți

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Soros trece la contratac împotriva Ungariei: plângeri la CC și CEDO

Fundația pentru o Societate Deschisă a miliardarului american, George Soros, a contestat în două instanțe, națională și internațională, un pachet de legi adoptat de parlamentul da la Budapesta.

BUCUREȘTI, 24 sept — Sputnik. Fundația miliardarului american, George Soros, “Societatea Deschisă” (Open Society Foundations) a depus o plângere la Curtea Constituțională și Curtea Europeană pentru Dreptrile Omului (CEDO) în legătură cu adoptarea în Ungaria a unor legi care restricționează activitatea organizațiilor neguvernamentale.

“Plângerea la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a fost depusă din numele persoanei juridice din Ungaria, “Societatea Deschisă Budapesta”, în aceasta se spune că proiectului “Stop Soros” încalcă drepturile la libera exprimare, libertatea de asociere și libertatea întrunirilor, care sunt garantate de articolele 10 și 11 a Convenției Europene pentru Drepturile Omului. O altă plângerea a fost depusă la Curtea Constituțională a Ungariei, în care se afirmă că aceste proiecte de lege contravin drepturilor garantate de Constituția ungară”, se spune într-o declarație a organizației.


Pe 20 iunie Parlamentul Ungariei a adoptat un pachet de legi care presupun introducerea unor restricții pentru organizațiile neguvernamentale și criminalizează susținerea imigranților ilegali. De asemenea, parlamentare au aprobat o rectificare a Constituției, care interzice strămutarea în țară a “populațiilor străine”.”[1]

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20180924/22073894/soros-cedo-curtea-constitutionala-ungaria.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Fluorul - elementul care calcifică glanda pineală
Guvernul britanic doreste ca trollii sa fie bagati la puscarie incalcand Libertatea de Exprimare ! E inadmisibil pentru un troll sa fie bagat la puscarie !
George Soros îl acuză pe Vladimir Putin de "crime odioase împotriva umanității" pentru bombardamentele din Siria
UE declanșează un război total împotriva Poloniei. UE dorește oprirea naționalismului în Polonia
Preşedintele SUA, James A. Garfield: "Cei care controlează banii unei naţiuni, controlează acea naţiune". Acesta a fost asasinat în 1881, în timpul primului an de mandat
Analist polonez compară proiectul UE cu revoluția bolșevică a lui Lenin
Șeful spionajului american: "Vă putem spiona cu ajutorul frigiderului, becurilor sau termostatelor!"
Francmasonii au fost interziși în Guvernul din Italia de noua coaliție guvernamentală naționalistă
George Washington, primul preşedinte mason al SUA
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Aristocrația Neagră: cele 13 familii regale controlează planeta
Marea Britanie se îndreaptă precum un somnambul către o societate supravegheată
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...