George Soros, finantatorul imigrantilor: "UE trebuie sa accepte cel putin un milion de imigranti in fiecare an!" Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

George Soros, finantatorul imigrantilor: „UE trebuie sa accepte cel putin un milion de imigranti in fiecare an!” Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene !

La inceputul lunii septembrie 2015, serviciile secrete austricere au acuzat ca, „George Soros este cel ce finanteaza imigrantii pentru a veni in Europa”. Iata ca ofiterii de informatii n-au mintit, iar acum prin pozitia publica pe care o afiseaza acest individ, oamenii vor intelege si mai bine intregul joc de culise din spatele „Crizei Imigrantilor”, asa-zisii „refugiati”.


George Soros si Banca Angliei 1992

Filmarile din gara Ungariei, cand „refugiatilor” li s-au oferit baxuri de apa minerala si acestia le-au luat, si le-au aruncat, au devenit virale, provocand indignarea celor ce le-au vizionat, chiar si acelora care le gaseau diverse scuze.

De asemenea, imigrantii multi dintre ei sunt imbracati bine, poseda telefoane inteligente si au sume uriase de bani (de ordinulor zecilor de mii de euro). De unde au ei toate astea ? In septembrie 2015, in Franta a fost un scandal urias dupa ce consulul Frantei din Turcia a fost prins in flagrant in timp ce vindea barci imigrantilor.


De asemenea, in urma lor, pe unde au trecut, imigrantii au lasat mai multe pliante in care li se aratau tarile unde trebuie sa ajunga. Nu putem ignora comportamentul lor ajunsi in fata gardului de sarma ridicat de Ungaria, cand acesti indivizi au inceput sa atace fortele de ordine cu pietre, exact asa cum fac huliganii pe stadioane.

Mai nou, in octombrie 2015, o serie de informatii venite din taberele de refugiati de pe teritoriul Germaniei, arata o atmosfera unde domneste groaza: violuri, agresiuni sexuale si alte infractiuni sunt comise de catre imigranti!

Acestia au ajuns sa se bata intre ei, dar autoritatile din Germania incearca sa minimalizeze situatia pentru a nu crea un val de sentimente anti-imigranti, nu degeaba Angela Merkel l-a presat pe seful Facebook, Mark Zuckerberg pentru a cenzura postarile anti-imigranti.

Mai mult decat atat, Angela Merkel a venit cu un proiect de lege prin care copiii celor ce posteaza mesaje anti-imigranti sa le fie luati de catre stat, dar si sa ramana fara locuri de munca. Ei bine, aceasta atitudine va face sa explodeze ideologia nazista, nu doar in Germania, ci in toata Europa.

De pe publicatia Evenimentul Zilei aflam mai multe:

„Într-un text publicat de Project Syndicate, miliardarul american George Soros scrie că „UE trebuie să accepte cel puţin un milion de refugiaţi în fiecare an, în viitorul apropiat. Şi, pentru a face asta, trebuie să împartă povara în mod corect, un principiu pe care o majoritate calificată l-a stabilit în cele din urmă la summitul de săptămâna trecută”.

„Este la fel de important să permită atât statelor, cât şi solicitanţilor de azil să-şi exprime preferinţele, apelând cât mai puţin posibil la constrângere. Plasarea refugiaţilor acolo unde vor ei să meargă – şi unde sunt doriţi – este o condiţie esenţială pentru succes”, afirmă Soros, potrivit flux24.ro.

„UE ar trebui să îşi asume un angajament anual faţă de ţările din prima linie de cel puţin 8-10 miliarde de euro, diferenţa fiind acoperită de Statele Unite şi restul lumii. Această sumă se poate adaugă obligaţiunilor pe termen lung emise pentru a susţine solicitanţii de azil din Europa”, mai spune omul de afaceri american de origine maghiară.

George Soros a devenit bogat şi celebru în 1992, în urma unei tranzacţii istorice, prin care a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline.

Ulterior, autorităţile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene. În 1993, George Soros a înfiinţat Fundaţia pentru o Societate Deschisă, numită şi Fundaţia Soros.”[1]

Intr-adevar, asa cum spune si autoarea articolului, George Soros a ingenunchiat Banca Angliei (creatia lui Rothschild), in celebra „Miercurea Neagra”, dupa cum a fost denumita si a ramas in istorie.

In Romania, ONG-urile lui George Soros sunt active, primesc anual sute de mii de euro, ele fiind considerate de propagandisti „Societatea Civila”, dar daca ne uitam in spatiul lor virtual, audienta acestora este aproape de zero, doar ca presa mincinoasa si perfida le ridica rangul.

Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene !

În cartea sa „Praktischer Idealismus”, evreul sionist Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesarca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere.

Planul Kalergi - genocidul popoarelor europene

„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”

Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi !

Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.

Eliminând mai întâi democraţia, adică guvernul poporului, apoi însuşi poporul prin amestecarea raselor, rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de dominat. Eliminând principiul egalităţii tuturor în faţa legii şi evitând orice critică la adresaminorităţilor prin intermediul legilor extraordinare care să le protejeze, se va reuşi reprimarea maselor.

Politicienii acelor vremuri au dat dreptate lui Kalergi, puterile occidentale se încredinţau planului său, iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat aceste proiecte. Şefii politicii europene ştiu bine că el e autorul acesteiEurope care se dictează prin Bruxelless şi Maastricht. Kalergi, necunoscut opiniei publice, în clasele istorice şi printre deputaţi, este considerat tatăl Maastrichtului şi multiculturalismului.

Noutatea planului său nu e cea de a accepta genocidul ca mijloc pentru atingerea puterii, dar cea de a pretinde crearea subumanilor, iar mulţumită caracteristicilor negative ale acestora ca şi incapacitatea sau instabilitatea, să se garanteze toleranţa şiacceptarea „rasei nobile”.

SURSE

  1. http://www.evz.ro/george-soros-ue-trebuie-sa-accepte-cel-putin-un-milion-de-refugiati-in-fiecare-an.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...