George Soros îl acuză pe Vladimir Putin de „crime odioase împotriva umanității” pentru bombardamentele din Siria

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Miliardarul George Soros l-a criticat dur pe Vladimir Putin, pentru campania de bombardamente asupra orasului sirian Alep, afirmand ca liderul de la Kremlin exploateaza agresiv vidul de putere de la Casa Alba, inainte de investirea noului presedinte american, scrie cnbc.com.

„Lumea este martora unei catastrofe umanitare de proportii istorice. Se intampla in Siria. Este comisa de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, care isi sprijina protejatul, (presedintele sirian) Bashar al-Assad,” afirma acesta, intr-o declaratie postata pe site-ul sau joi dimineata.


„Cand faptele vor fi stabilite deplin, bombardamentele lui Putin asupra Alepului vor fi vazute ca una dintre cele mai grave crime de razboi ale lumii moderne”, a acuzat Soros.

Miliardarul si filantropul de origine ungara afirma ca avioanele rusesti bombardeaza civilii din Alep.


„Presedintele Putin actioneaza agresiv pentru a exploata cele patru luni cara raman pana la investirea noului presedinte american, in 20 ianuarie, pe baza unui calcul politic nemilos”, continua George Soros.

„Fac apel la populatia din Rusia, din Europa si din intreaga lume sa nu stea cu bratele incrucisate ci sa vorbeasca despre acest lucru si sa-si exprime indignarea. O reactie puternica a opiniei publice l-ar putea determina pe presedintele Putin sa puna capat crimelor sale odioase impotriva umanitatii”, incheie Soros.”[1]

George Soros este cel care la data de 16 septembrie 1992, in Miercurea Neagra, a pariat 10 milioane de dolari impotriva lirei sterline castigand si prabusind lira sterlina, dar si Banca Angliei, aruncand Marea Britanie intr-un colaps financiar urias de pe urma caruia a castigat suma uriasa de 1,8 miliarde de dolari.

In 2015, Rusia a interzis Fundatia „George Soros” deoarece era o amenintare directa la adresa Sigurantei Nationale, avand in vedere ideologiile subversive pe care George Soros le pune in practica cu ajutorul ONG-urilor sale binecunoscute alcatuite din „Tineri Frumosi si Liberi”, cu orientari marxiste, anarhiste, internationaliste, multiculturaliste, acestia fiind impotriva culturii, religiei si istoriei, adica au o ideologie anti-nationala.

Faptul ca George Soros cu ipocrizie acuza Rusia si pe Vladimir Putin de asa-zise „crime odioase impotriva umanitatii” pentru faptul ca Rusia il sustine pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, este cat se poate de clar. Atat SUA, UE, George Soros, NATO, adica Globalistii au creat de la bun inceput tot acest haos in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord incepand cu decembrie 2015 si continuand pe parcursul anului 2011 in cadrul operatiunii „Primavara Araba”.

george soros vs  putin

Tot atunci au fost finantate gruparile rebele (asa-zis „moderate”), care astazi au devenit teroristii ISIS. Este deranj mare ca Rusia si fortele pro-guvernamentale siriene lupta impotriva teroristilor ISIS.

In septembrie 2016, SUA a demonstrat lumii intregi ca finanteaza ISIS, dupa ce au atacat pozitii ale armatei siriene, care luptau impotriva ISIS, oferind ulterior un avantaj urias ofensiv al teroristilor. In acel moment, Rusia a convocat Consiliul de Securitate al ONU pentru a evalua aceasta crima de razboi cu sustinere pentru ISIS. Mai mult decat atat, armata siriana sustine ca are interceptare ale comunicatiilor dintre SUA si ISIS.

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-international-21337094-george-soros-acuza-vladimir-putin-crime-odioase-impotriva-umanitatii-pentru-bombardamentele-din-siria.htm
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...