George Soros, în atenţia Congresului american: Congresmanii au făcut un dosar de 40 de pagini despre implicarea omului de afaceri în Europa de Est

by “Magnatul american de origine maghiară George Soros se află în atenţia Congresului american, care a făcut un dosar despre implicarea lui în Europa de Est, potrivit FoxNews. Încă de săptămâna trecută au apărut îngrijorări faţă de implicarea lui George Soros în politica europeană, premierul Ungariei Viktor Orban criticând “imperiul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Magnatul american de origine maghiară George Soros se află în atenţia Congresului american, care a făcut un dosar despre implicarea lui în Europa de Est, potrivit FoxNews.

Încă de săptămâna trecută au apărut îngrijorări faţă de implicarea lui George Soros în politica europeană, premierul Ungariei Viktor Orban criticând “imperiul internaţional, cu bani uriaşi şi artilerie internaţională”.


Parlamentarii republicani vor să afle despre o eventuală folosire a fondurilor americane pentru finanţarea proiectele lui Soros din Macedonia, arată sursa citată.

Congresmanii au făcut un dosar de 40 de pagini despre implicarea omului de afaceri în Europa de Est.


Reprezentantul republican Christopher Smith i-a trimis o scrisoare ambasadorului SUA în Macedonia, Jess Baily, iar senatorul Mike Lee şi-a exprimat, într-o scrisoare trimisă Departamentului de Stat, îngrijorarea cu privire la faptul că banii Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) ar merge la „Fundaţia pentru o Societate Deschisă”, una dintre cele mai mari organizaţii a miliardarului, care operează în întreaga lume.

Acesta susține că a primit rapoarte în ultimii ani care scoteau la iveală că Misiunea SUA în Macedonia a intervenit activ în politica de partid a țării, precizează Mike Lee.

Toate aceste reacții reflectă înmulțirea reacțiilor negative ale conservatorilor față de acțiunile lui George Soros în Europa, mai arată FoxNews.

Viktor Orban a lansat mai multe critici la adresa „imperiului trans-frontalier” al miliardarului, însă reprezentanții Fundației pentru o Societate Deschisă au spus că Orban ar încerca, de fapt, să distragă atenția de la alte probleme.

”De peste 30 de ani, Fundația pentru o Societate Deschisă a sprijinit grupuri din societatea civilă din Ungaria care abordează probleme importante din educație, sănătate, libertatea presei și corupție. Orice atac privind aceste activități sunt doar o încercare de a distrage atenția de la inabilitatea guvernului de a gestiona aceste chestiuni”, a declarat pentru Associated Press Laura Silber, director de comunicare al organizației.”[1]

SURSE

  1. http://www.cotidianul.ro/george-soros-in-atentia-congresului-american-296400/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Raportul "Muntele de Fier" (1961) și Noua Ordine Mondială
Gabriele Kuby, expert în studiul impactului transformărilor moderne asupra căsătoriei și a familiei: "Problema timpului nostru este că nu mai putem numi păcatul „păcat”. Ni se pun etichete, suntem stigmatizați ca bigoți, fundamentaliști sau sexiști"
Operațiunea Ajax: CIA a recunoscut că a provocat lovitura de stat din Iran, în 1953, când împreună cu MI6 l-au dat jos pe premierul Iranului, Mohammad Mossadegh
Elita financiară întreține un continuu război economic
Halloween - Noaptea Tuturor Demonilor - cea mai mare sărbătoare satanistă din lume
Ultimele caracteristici ale dispozitivelor? Ele vă pot spiona aproape în permanență fiecare mişcare!
Letonia respinge și ea ideologia feminismului „gender” și refuză semnarea Convenției de la Istanbul
Conspiratia Melodiilor acordate pe frecventa 440 Hz - o deviere deliberata de la frecventa armonioasa din natura a celor 432 Hz! Un teribil mod de a produce mesaje subliminale pentru a afecta psiho-emotional oamenii!
Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker: "Acești populiști, naționaliști, naționaliști stupizi, își iubesc țările"
Francezii, dupa atentatele din Franta acuza SUA ca sponsorizeaza terorismul de peste 30 de ani
Goldman Sachs - caracatița financiară a lumii
Soros tulbură din nou apele în Europa și își apără „societățile deschise”: UE este înconjurată de puteri ostile - Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și America pe care lui Trump i-ar placea să o creeze, dar nu poate!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro