George Soros, la Davos: Facebook şi Google reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Geroge Soros, prezent la Forumului Economic Mondial de la Davos, a criticat ”monopolurile” tehnologice, cum ar fi Facebook și Google, numindu-le o amenințare la adresa democrației.

Soros avertizează că platformele online sunt ”obstacole în calea inovării”. El și-a exprimat îngrijorarea cu pivire la puterea lor de a influența atenția oamenilor. Cu toate acestea, miliardarul a prezit că zilele acestor rețele sunt numărate, deoarece politica și reglementarea fiscală le au în vizor, scrie BBC.


Puterea de a modela atenția oamenilor este din ce în ce mai concentrată în mâinile câtorva companii”, a precizat acesta, referindu-se de mai multe ori la Google și Facebook în timpul discursului său. ”Este nevoie de un efort real pentru a afirma și apăra ceea ce John Stuart Mill numea ”libertatea minții”. Există posibilitatea ca odată pierdută, oamenii care cresc în era digitală să aibă dificultăți în regâștigarea ei”.

George Soros a mai criticat, în același discurs, administrația Trump, numind-o un ”pericol pentru lume”, adăugând că el a crezut că președintele va pleca până în 2020 sau ”mai devreme”.”[1]


George Soros sustine Noua Ordine Mondiala.

SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/international/george-soros-la-davos-facebook-si-google-reprezinta-o-amenintare-la-adresa-democratiei.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...