George Soros, nu uita, România nu-i a ta!

by Cine este George Soros? “Dosarele istoriei: Ascensiunea toxica a lui George Soros Ultima serie de interviuri ale lui George Soros, transmisa de reteaua TV americana PBS, a coincis cu publicarea unei carti semnate de doi autori americani, David Horowitz si Richard Poe, intitulata “The Shadow Party: Hillary Clinton, George […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cine este George Soros?

“Dosarele istoriei: Ascensiunea toxica a lui George Soros


Ultima serie de interviuri ale lui George Soros, transmisa de reteaua TV americana PBS, a coincis cu publicarea unei carti semnate de doi autori americani, David Horowitz si Richard Poe, intitulata “The Shadow Party: Hillary Clinton, George Soros and the Sixties Left Took Over the Democratic Party” (Partidul din umbra: Hillary Clinton, George Soros si stanga anilor 1960 au luat, cu forta, Partidul Democrat).

In aceasta carte, autorii familiarizeaza publicul cu modul in care George Soros a acumulat o avere vasta, de peste 27 de miliarde de dolari, ce i-a permis sa finanteze campaniile electorale ale lui Barack Obama si Hillary Clinton, contribuind cu sume enorme pentru sprijinirea miscarilor politice de stanga din lume.


George Soros si-a facut banii prin manipularea valutelor si prin fonduri speculative, “hedge funds”, mijloace de investii accesibile numai unor anumiti investitori, care platesc taxe de participare si taxe de performanta.

Fondul, in sine, nu este reglementat de guvern, si nu are obligatia sa emita rapoarte publice.

Prin manipulari speculative, fiind al patrulea fond din lume, ca marime, Soros Fund Management a “ranit mortal” Banca Angliei si a provocat daune imense economiilor Indoneziei si Thailandei.

Presedintele Indoneziei, Susilo Bambang Yudhoyono, l-a numit pe George Soros “criminal economic international”.

Prin diverse organizatii subordonate acestui “hedge fund”, Soros a cumparat valuta la pret scazut, a stocat-o cateva luni, pana cand, din cauza absentei de pe piata, valoarea acelei valute a crescut, dupa care a inundat piata cu ea, realizand niste profituri extraordinare, in timp ce tarile respective au fost scufundate intr-o inflatie rampanta.

Autorii cartii concluzioneaza ca intentiile lui George Soros, dupa cucerirea Partidul Democrat din SUA si aservirea lui totala, sunt de a baga Statele Unite in schema lui pentru o lume “cu un singur guvern si cu o singura moneda”, pe care o vrea sub controlul sau absolut.

Interviurile cu George Soros, difuzate recent de PBS, ne arata ca personalitatea cu multe fete, plina de controverse, a acestui om, devine de-a dreptul socanta.

Viata si ideile lui Soros

Nascut in Ungaria, in 1930, intr-o familie de evrei, Schwartz Gyorgy si-a schimbat numele in “Soros” (in maghiara ‘insiruit’), pentru a scapa de prigoana antisemita.

La varsta de 12 ani, ajuta Gestapoul in depistarea evreilor ascunsi in Budapesta, primind, in schimb, bunurile acelor nenorociti dusi spre lagarele naziste de concentrare.

Admitand aceasta in public, in fata a milioane de telespectatori, Soros a adaugat cu un tupeu de necrezut: “Aceia au fost anii cei mai fericiti din viata mea” .

Intrebat daca a regretat ceva, din acele fapte oribile, pe care reporterul le-a pus pe seama copilariei, Soros a raspuns cu un “Nu!” categoric.

Organizand un grup “caritabil”, asa numitul Open Society (Societatea Deschisa), Soros si-a formulat ideile de baza pentru a ajunge la telul sau, o lume cu un guvern unic, cu o moneda unica, sub sefia lui.

Abraziv si brutal in argumente, a sustinut ca in multe privinte viata si opera lui sunt de natura mesianica, pentru a salva omenirea de propriile greseli economice:

“Eu sunt aidoma Dumnezeului semit din Vechiul Testament. Dumnezeu era invizibil, atotputernic, atotvazator, benevolent, dand pedepse juste. Exact asa sunt eu!”, declara Soros.

George Soros este cel mai acerb sustinator al ideii unei totale denationalizari a lumii. Cu toate acestea, citand succesele sale in fostele tari din sfera comunista sovietica, Polonia, Ungaria, Romania, Georgia, Moldova si tarile baltice, Soros se plange:

“Si totusi, obstacolul numarul unu in stabilirea unei lumi, aproape perfecte, cu guvern, economie, si bani unitari, sub un management rational, e interferenta Statelor Unite, care trebuie puse sa marsaluiasca in ritm cu fortele istoriei”.

Pentru a ajunge la tinta lui, Soros preconizeaza distrugerea tarilor care se opun viziunii lui, prin manipulari de fonduri valutare, prin crearea de inflatie, cresterea dobanzilor bancare si a preturilor pentru energie si alimente.

Propune “prabusirea dolarului intr-un mod controlat”, in asa fel incat consumatorii sa nu-si dea seama de ce se intampla, optand pentru noii bani desenati de el.

Toate ar fi bune si frumoase, pentru George Soros, in afara de faptul ca Partidul Democrat din SUA, in care el a investit atat de mult, a fost marginalizat de electorat, la ultimele alegeri.

China, de asemenea, este un obstacol pentru George Soros. In anul 2000, guvernul din Beijing a reusit sa salveze bursa din Hong Kong, declarandu-l pe George Soros persona non grata.

Nu exista nimic ascuns sau placut despre George Soros. El insusi o admite, motivand insa ca totul este in intersul umanitatii.”[1]

ONG-urile lui George Soros

George Soros a creat o uriasa retea de ONG-uri in SUA si UE. Aceste ONG-uri au rolul de a promova ideile globaliste (neomarxism, corectitudinea politica, multiculturalism, internationalism, anarhia, neoliberalism). Ideile nationaliste (ideile privind cultura, istoria, traditiile si religia) sunt considerate “nocive” de catre acesti globalisti.

Aceste ONG-uri pot crea revolte si pot rasturna guverne. Lovitura de stat din Ucraina din 2013-2014 (Euromaidanul) si rasturnarea Guvernului Ponta in 2015 sunt doar cateva exemple clare in acest sens.

In 2015, Rusia a interzis Fundatia “George Soros” deoarece aceasta era o amenintare la adresa sigurantei nationale. Ungaria doreste sa interzica ONG-urile lui George Soros. La fel si Macedonia. In SUA, ONG-urile lui George Soros incearca sa-l dea jos pe Presedintele SUA, Donald Trump.

In Romania, ONG-urile lui George Soros trebuie interzise. Aceste ONG-uri sunt un pericol pentru siguranta nationala.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/afaceri/oameni-afaceri/dosarele-istoriei-ascensiunea-toxica-a-lui-george-soros-1055330
  2. Foto: Facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Comisia Europeana amana introducerea monedei unice euro ! Acestia amana distrugerea suveranitatii statelor care nu au moneda euro, inca doi ani si totusi Noua Ordine Mondiala este in desfasurare ! Moneda euro pentru Romania amanata doi ani !
Armele secrete ale Romaniei: in 1968, Armata Romana a folosit un laser puternic cu care a topit tancurile rusesti invadatoare ! Arma cu laser a fost construita in baza Proiectului "Romteleghid", fiind o copie a „Razei Mortii” a lui Tesla !
Un politician cere demisia lui Alexandru Florian, directorul Institutului "Elie Wiesel" ! "A adus o grava jignire poporului roman!"
Manipularea prin teroare – metoda guvernelor României și a serviciilor secrete de a ține sub control populația
Strategia de distrugere a neamului românesc
Se cere anchetarea și interzicerea fundațiilor Soros pe teritoriul României
Planurile criminale ale masonilor pentru a reduce populaţia globului
SRI deţine şi „Centrul Naţional Cyberint” pentru controlul total al Internetului
Vicepremierul Ungariei, primit ca oaspete în Ardeal, ne jignește incalificabil, iar Bucureștiul e MUT. Zsolt Semjen: „Românii sunt incapabili să asigure autonomia culturală a comunității ungare! Legea cetățeniei, un răspuns la provocarea Trianon”
Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, este de acord cu primirea imigranților în România. "Trebuie să oferim un cadru în care imigranţii să se simtă în siguranţă"
Statul Paralel din România se prăbușește! Toți membrii Statului Paralel din România trebuie aduși în fața Instanței!
DNA asigură protecție pentru străinii care jefuiesc România
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro