George Soros panicat de posibila ieșire din UE a Marii Britanii

Distribuie!

„Miliardarul American George Soros susține că dacă Marea Britanie va alege să iasă din UE ar putea fi urmată de mai mult state, ceea ce va duce la destrămarea UE.

Soros profețește însă că aceia care vor opta pentru rămânerea Marii Britanii în UE vor fi mai mulți decât cei care luptă pentru Brexit, scrie The Guardian.
Miliardarul a anunțat că a investit mult în aur, pentru a contracara o eventuală volatilitate a pieței care ar putea rezulta în urma votului pentru Brexit.  „Dacă Marea Britanie iese din UE, ar putea provoca un exod general care va face dezintegrarea UE de neevitat”,  a afirmat Soros.

Conform sondajului, la care au luat parte 2.000 de persoane, 55% dintre britanici sunt favorabili unei ieșiri din UE, iar 45% se opun. Un precedent sondaj ORB pentru The Independent, din aprilie, plasa de asemenea în frunte votul pro-Brexit, însă cu doar 51%. „[1]


Soros-WB

George Soros are o relatie speciala cu Marea Britanie. La data de 16 septembrie 1992, in „Miercurea Neagra”, George Soros a pariat 10 milioane de dolari impotriva Bancii Angliei reusind astfel sa „sparga” Banca Angliei, castigand astfel o suma fabuloasa de 1,8 miliarde de dolari. Este o chestiune de timp pana Noua Ordine Mondiala se va prabusi, chiar daca oamenii considera ca nu se mai poate face nimic.

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/George-Soros-se-teme-de-Brexit-si-investeste-in-aur-Iesirea-Marii-Britanii-din-UE-ar-putea-duce-la-dezintegrarea-Uniunii-Europene-134092

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...