George Soros panicat de posibila ieșire din UE a Marii Britanii

by “Miliardarul American George Soros susține că dacă Marea Britanie va alege să iasă din UE ar putea fi urmată de mai mult state, ceea ce va duce la destrămarea UE. Soros profețește însă că aceia care vor opta pentru rămânerea Marii Britanii în UE vor fi mai mulți decât […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Miliardarul American George Soros susține că dacă Marea Britanie va alege să iasă din UE ar putea fi urmată de mai mult state, ceea ce va duce la destrămarea UE.

Soros profețește însă că aceia care vor opta pentru rămânerea Marii Britanii în UE vor fi mai mulți decât cei care luptă pentru Brexit, scrie The Guardian.
Miliardarul a anunțat că a investit mult în aur, pentru a contracara o eventuală volatilitate a pieței care ar putea rezulta în urma votului pentru Brexit.  “Dacă Marea Britanie iese din UE, ar putea provoca un exod general care va face dezintegrarea UE de neevitat”,  a afirmat Soros.

Conform sondajului, la care au luat parte 2.000 de persoane, 55% dintre britanici sunt favorabili unei ieșiri din UE, iar 45% se opun. Un precedent sondaj ORB pentru The Independent, din aprilie, plasa de asemenea în frunte votul pro-Brexit, însă cu doar 51%. “[1]


Soros-WB

George Soros are o relatie speciala cu Marea Britanie. La data de 16 septembrie 1992, in “Miercurea Neagra”, George Soros a pariat 10 milioane de dolari impotriva Bancii Angliei reusind astfel sa “sparga” Banca Angliei, castigand astfel o suma fabuloasa de 1,8 miliarde de dolari. Este o chestiune de timp pana Noua Ordine Mondiala se va prabusi, chiar daca oamenii considera ca nu se mai poate face nimic.

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/George-Soros-se-teme-de-Brexit-si-investeste-in-aur-Iesirea-Marii-Britanii-din-UE-ar-putea-duce-la-dezintegrarea-Uniunii-Europene-134092

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Juncker: "Ungaria, Polonia și Cehia vor fi sancționate pentru că nu au primit imigranți"
Proiectele Negre USAP: Un USAP este o operaţiune ultrasecretă şi complet închisă recunoaşterii oficiale, care necesită un drept de acces foarte special, chiar şi pentru cei care au în mod obişnuit accesul cel mai înalt la informaţiile ultrasecrete
Sub pretextul "combaterii terorismului", Franța restrânge drepturile și libertățile civile. Acesta este motivul pentru care Iluminații finanțează terorismul mondial!
Obsesia securității și deriva anti-democratică
Ambasadorul lui Obama în Siria recunoaște: "Planul americanilor de a-l răsturna de la putere pe Assad a eșuat. Am crezut că dezintegrarea Siriei era inevitabilă, dar acest scenariu nu mai poate fi pus în practică"
Fost ofițer al armatei americane, expert în operațiuni psihologice: "Teroriștii sunt finanțați prin intermediul unor conturi din bănci elvețiene"
George Soros și extremă stânga din SUA sunt disperați din cauza victoriei lui Donald Trump! Aceștia cer renumărarea voturilor!
Terorismul şi jocurile ciudate ale serviciilor secrete aliate
Iluminații sunt un grup ultrasecret care practică ştiinţele oculte; acest grup s-a structurat cu mii de ani în urmă
Paris: ”Mama” și ”tata”, înlocuiți cu ”părinte 1” și ”părinte 2”. Reacție în urma hotărârii
SUA: O uluitoare risipă de 125 de miliarde de dolari a fost totuși ascunsă de Pentagon
Rusia susține că SUA cunosc pozițiile ISIS, dar refuză să le bombardeze
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro