George Soros panicat de posibila ieșire din UE a Marii Britanii

by “Miliardarul American George Soros susține că dacă Marea Britanie va alege să iasă din UE ar putea fi urmată de mai mult state, ceea ce va duce la destrămarea UE. Soros profețește însă că aceia care vor opta pentru rămânerea Marii Britanii în UE vor fi mai mulți decât […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Miliardarul American George Soros susține că dacă Marea Britanie va alege să iasă din UE ar putea fi urmată de mai mult state, ceea ce va duce la destrămarea UE.

Soros profețește însă că aceia care vor opta pentru rămânerea Marii Britanii în UE vor fi mai mulți decât cei care luptă pentru Brexit, scrie The Guardian.
Miliardarul a anunțat că a investit mult în aur, pentru a contracara o eventuală volatilitate a pieței care ar putea rezulta în urma votului pentru Brexit.  “Dacă Marea Britanie iese din UE, ar putea provoca un exod general care va face dezintegrarea UE de neevitat”,  a afirmat Soros.

Conform sondajului, la care au luat parte 2.000 de persoane, 55% dintre britanici sunt favorabili unei ieșiri din UE, iar 45% se opun. Un precedent sondaj ORB pentru The Independent, din aprilie, plasa de asemenea în frunte votul pro-Brexit, însă cu doar 51%. “[1]


Soros-WB

George Soros are o relatie speciala cu Marea Britanie. La data de 16 septembrie 1992, in “Miercurea Neagra”, George Soros a pariat 10 milioane de dolari impotriva Bancii Angliei reusind astfel sa “sparga” Banca Angliei, castigand astfel o suma fabuloasa de 1,8 miliarde de dolari. Este o chestiune de timp pana Noua Ordine Mondiala se va prabusi, chiar daca oamenii considera ca nu se mai poate face nimic.

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/George-Soros-se-teme-de-Brexit-si-investeste-in-aur-Iesirea-Marii-Britanii-din-UE-ar-putea-duce-la-dezintegrarea-Uniunii-Europene-134092

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ungurii au reușit să învingă Statul Paralel aducând naționaliștii la conducerea țării
Juramantul francmasonic - un juramant cumplit pe care cei ce intra in masonerie trebuie sa-l respecte! In juramant acestia accepta de buna voie sa fie torturati sau ucisi daca reveleaza secretele masonice noua "profanilor" (conspirationistilor)!
Globalistul Jean Asselborn face o declarație împotriva Crestinismului: Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.
Evaluările Rusiei privind atacul chimic din Siria au fost ignorate
Donald Trump, omul împotriva Noii Ordini Mondiale, a devenit noul Președinte al SUA! Iluminații (George Soros, Rothschild, Rockefeller etc.) au pierdut! Donald Trump: „Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului”
Un austriac da in judecata facebook pentru spionaj asupra utilizatorilor ! In prezent 17.000 de oameni au semnat petitia care va fi trimisa la Tribunalul de la Viena !
Albert Pike, cele Trei Războaie Mondiale și Noua Ordine Mondială
Erdogan: SUA mint toată lumea
Războiul din Libia (2011) - eliminarea lui Muammar Gaddafi de către SUA și UE
În 2003, în timpul Războiul din Irak, militarii americani au pătruns în Muzeul Național al Irakului și au furat mii de obiecte antice din perioada sumeriană, asiriană și babiloniană
George Soros "a ruinat viața a milioane de europeni", spune premierul ungar
Edward Snowden: "SUA si Marea Britanie au interceptat comunicatiile militare ale Israelului"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro