George Soros: „Scenariul catastrofal de care mulți s-au temut s-a materializat, făcând din destrămarea UE o perspectivă imposibil de evitat”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Miliardarul american George Soros susține că după Brexit destramarea blocului comunitar a devenit, practic, inevitabilă.

„Scenariul catastrofal de care mulți s-au temut s-a materializat, făcând din destrămarea UE o perspectivă imposibil de evitat”, scrie miliardarul american pe site-ul Project Syndicate.
Soros nu știe care va fi, la final, impactul ieșirii Marii Britanii din UE asupra țării, dar este convins că, pe termen scurt sau mediu, economia și poporul ei vor avea destul de suferit.
„După referendum, lira sterlina s-a prăvălit până la cea mai mică valoare din ultimii peste 30 de ani și, după toate probabilitățile, instabilitatea de pe piețele financiare mondiale se va păstra atât cât vor dura tratativele de despărțire economică și politică dintre Marea Britanie și UE”,  a apreciat cunoscutul finanțist.
rp_George-Soros-and-his-evil-empire.jpg
„Este posibil ca Marea Britanie să nu supraviețuiască”, a continuat Soros în articolul său, amintind că în Scoția s-au facut auzite voci care cer un al doilea referendum privind independenta, iar in Irlanda de Nord se vorbeste despre o posibilia aderare la Irlanda.”[1]

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/George-Soros-anunta-un-scenariu-catastrofal-pentru-UE-134494

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...