George Soros: “Scenariul catastrofal de care mulți s-au temut s-a materializat, făcând din destrămarea UE o perspectivă imposibil de evitat”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Miliardarul american George Soros susține că după Brexit destramarea blocului comunitar a devenit, practic, inevitabilă.

“Scenariul catastrofal de care mulți s-au temut s-a materializat, făcând din destrămarea UE o perspectivă imposibil de evitat”, scrie miliardarul american pe site-ul Project Syndicate.
Soros nu știe care va fi, la final, impactul ieșirii Marii Britanii din UE asupra țării, dar este convins că, pe termen scurt sau mediu, economia și poporul ei vor avea destul de suferit.
“După referendum, lira sterlina s-a prăvălit până la cea mai mică valoare din ultimii peste 30 de ani și, după toate probabilitățile, instabilitatea de pe piețele financiare mondiale se va păstra atât cât vor dura tratativele de despărțire economică și politică dintre Marea Britanie și UE”,  a apreciat cunoscutul finanțist.
rp_George-Soros-and-his-evil-empire.jpg
“Este posibil ca Marea Britanie să nu supraviețuiască”, a continuat Soros în articolul său, amintind că în Scoția s-au facut auzite voci care cer un al doilea referendum privind independenta, iar in Irlanda de Nord se vorbeste despre o posibilia aderare la Irlanda.”[1]

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/George-Soros-anunta-un-scenariu-catastrofal-pentru-UE-134494

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

În 1999, în timpul Războiului din Kosovo, militari specializați în operațiuni psihologice au lucrat la CNN. Aceştia au avut rolul de a manipula ştirile despre Războiul din Kosovo
Viktor Orban: "E absurd ca un „speculant financiar” ca Soros să dea indicații Bruxelles-ului și să ajungă să spună Europei ce trebuie să facă, în timp ce unii lideri europeni „se înclină” în fața lui"
Un calendar obscen, care insultă Biserica Ortodoxă, a fost realizat de homosexuali
Slobodan Milosevic: "Țările aflate sub dominație străină iși uită repede trecutul, istoria, tradițiile, simbolurile naționale, modul lor de viață și uneori chiar propria limbă"
Donald Trump a trădat naționalismul și s-a aliat cu globaliștii
Wesley Clark - fostul comandant al NATO, care a vrut sa declanseze cel de-al Treilea Razboi Mondial, dorind sa-i atace pe rusi ! El este si criminal de razboi !
Hackerii VandaSec: "Adrese IP din guvernul britanic folosite de catre teroristii ISIS"
Un politician din Finlanda propune microciparea saracilor sub pretextul "luptei impotriva terorismului si gasirii persoanelor disparute" !
Ucraina este falimentata de catre asasinii economici! FMI si Banca Mondiala imprumuta Ucraina cu 18 miliarde de euro! Gazele in Ucraina se vor scumpii pentru populatie cu 50%! Pai daca au vrut "democratie" americana, acum o vor avea cu varf si indesat!
Șeful ISIS din Pakistan: "Am fost finanțat din SUA să duc oameni pentru Daesh în Siria"
America iluzionată în continuare de rolul ei "excepțional" în lume
Franța săracă declară război dictaturii financiare Rothschild
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro