George Soros se teme de puterea uriașă a partidelor naționaliste: Uniunea Europeană se va destrăma ca Uniunea Sovietică

by “Majoritatea pro-europeană „aflată în adormire” trebuie să se „trezească” înainte ca UE să aibă soarta Uniunii Sovietice, a avertizat miliardarul George Soros, adăugând că partidele politice din Europa trebuie să acorde prioritate intereselor blocului comunitar. Partidele pro-UE trebuie să se sprijine înainte de alegerile cruciale din Parlamentul European, din […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Majoritatea pro-europeană „aflată în adormire” trebuie să se „trezească” înainte ca UE să aibă soarta Uniunii Sovietice, a avertizat miliardarul George Soros, adăugând că partidele politice din Europa trebuie să acorde prioritate intereselor blocului comunitar.

Partidele pro-UE trebuie să se sprijine înainte de alegerile cruciale din Parlamentul European, din luna mai, scrie magnatul de origine maghiară într-un text publicat de Project Syndicate.
Blocul comunitar pare că merge ca un „somnambul pe drumul uitării” și ar putea, în curând, să sfârșească precum Uniunea Sovietică, a profețit Soros. Pentru a evita catastrofa, spune el, partidele politice de dreapta trebuie să se împotrivească în fața fascinației scepticismului care pune stăpînire pe continent și „să pună interesele Europei înainte de propriile interese”.
Soros a luat la rost coaliția de guvernământ din Germania pentru că nu a fost suficient de pro-UE de teama că va pierde voturi în favoarea Alternativei pentru Germania (AfD), și i-a  lăudat pe ecologiștii germani, numindu-i „singurul partid pro-european din țară”.
Soros, unul din adversarii înverșunați al Brexit-ului, a sugerat, de asemenea, că nu este prea târziu pentru Marea Britanie să organizeze un alt referendum sau, chiar mai bine, pentru revocarea notificării articolului 50 din Marea Britanie” – pledoarie care pare să contravină afinității auto-declarate a lui Soros pentru ceea ce el numește „democrație”.
De amintit că în Marea Britanie, miliardarul a fost criticat pentru că a dat peste 800 000 de lire sterline (1.062. 000 dolari) pentru campaniile pro-UE. Plus alte 400.000 de lire sterline către „Best for Britain”, un grup de propagandă aflat în fruntea activismului anti-Brexit.
Soros a atacat și Partidul Popular European (PPE), pe care l-a numit „cel mai rău infractor”  deoarece continuă să primească în rândurile sale membri ai partidului lui Fidesz, condus de premierul ungar Viktor Orban, „pentru a-și păstra majoritatea și a controla împărțirea celor mai importante funcții de la vârful UE”.
Dacă liderii politici europeni nu reușesc să stopeze ascensiunea partidelor politice populiste din cadrul blocului, „visul unei Europe unite ar putea deveni coșmarul secolului 21”, a scris Soros în finalul editorialului.
Soros nu spune însă de ce crede că voința democratică a europenilor reprezintă o amenințare atât de terifiantă pentru marea sa viziune privind o Europă ”unită”.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/%E2%80%9EOracolul-Soros-incepe-sa-se-teama-de-puterea-partidelor-populiste-Uniunea-Europeana-se-va-dizolva-ca-Uniunea-Sovietica-daca-partidele-pro-europene-nu-se-trezesc-din-adormire-154582
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

In vestul Frantei elevii au fost "invitati" sa poarte fuste in cadrul unei campanii pro homosexualitate si lesbianism ! In semn de protest, un activist a intrebat: „in cazul acesta, FETELE ar trebui sa poarte BARBA”?
George Soros și Noua Ordine Mondială
Afganistan: Forţele americane sunt suspectate de crime de război de către Curtea Penală Internaţională
Discursul nationalist al lui Gaddafi impotriva Noii Ordini Mondiale ! Inainte de invazia NATO, libienii se bucurau de cel mai inalt standard de viata !
Planul israelian de a fructifica războiul civil sirian
Codex Alimentarius - planul de reducere a populației Pământului! La baza Codex Alimentarius stă istoria prea puţin cunoscută a înfiinţării Trustului Mondial al Chimiei Farmaceutice!
Noam Chomsky: SUA sunt cel mai mare stat terorist, iar Europa servitorul lor
Angela Merkel despre "criza imigrantilor": "nu trebuie sa ne opunem globalizarii!"
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, îi insultă pe cei care se opun vaccinării: "Rușine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media"
Imperialismul economic american în mişcare disperată prin intermediul TTIP
100 de ani de la Marea Revoluție Bolsevică din Rusia! Planul Marburg: Marea Revoluție Bolsevică din Rusia a fost orchestrată și finanțată de către bancherii internaționali de pe Wall Street
Evreii sioniști împotriva libertății de exprimare
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro