George Soros se teme de puterea uriașă a partidelor naționaliste: Uniunea Europeană se va destrăma ca Uniunea Sovietică

Distribuie!

„Majoritatea pro-europeană „aflată în adormire” trebuie să se „trezească” înainte ca UE să aibă soarta Uniunii Sovietice, a avertizat miliardarul George Soros, adăugând că partidele politice din Europa trebuie să acorde prioritate intereselor blocului comunitar.

Partidele pro-UE trebuie să se sprijine înainte de alegerile cruciale din Parlamentul European, din luna mai, scrie magnatul de origine maghiară într-un text publicat de Project Syndicate.
Blocul comunitar pare că merge ca un „somnambul pe drumul uitării” și ar putea, în curând, să sfârșească precum Uniunea Sovietică, a profețit Soros. Pentru a evita catastrofa, spune el, partidele politice de dreapta trebuie să se împotrivească în fața fascinației scepticismului care pune stăpînire pe continent și „să pună interesele Europei înainte de propriile interese”.
Soros a luat la rost coaliția de guvernământ din Germania pentru că nu a fost suficient de pro-UE de teama că va pierde voturi în favoarea Alternativei pentru Germania (AfD), și i-a  lăudat pe ecologiștii germani, numindu-i „singurul partid pro-european din țară”.
Soros, unul din adversarii înverșunați al Brexit-ului, a sugerat, de asemenea, că nu este prea târziu pentru Marea Britanie să organizeze un alt referendum sau, chiar mai bine, pentru revocarea notificării articolului 50 din Marea Britanie” – pledoarie care pare să contravină afinității auto-declarate a lui Soros pentru ceea ce el numește „democrație”.
De amintit că în Marea Britanie, miliardarul a fost criticat pentru că a dat peste 800 000 de lire sterline (1.062. 000 dolari) pentru campaniile pro-UE. Plus alte 400.000 de lire sterline către „Best for Britain”, un grup de propagandă aflat în fruntea activismului anti-Brexit.
Soros a atacat și Partidul Popular European (PPE), pe care l-a numit „cel mai rău infractor”  deoarece continuă să primească în rândurile sale membri ai partidului lui Fidesz, condus de premierul ungar Viktor Orban, „pentru a-și păstra majoritatea și a controla împărțirea celor mai importante funcții de la vârful UE”.
Dacă liderii politici europeni nu reușesc să stopeze ascensiunea partidelor politice populiste din cadrul blocului, „visul unei Europe unite ar putea deveni coșmarul secolului 21”, a scris Soros în finalul editorialului.
Soros nu spune însă de ce crede că voința democratică a europenilor reprezintă o amenințare atât de terifiantă pentru marea sa viziune privind o Europă ”unită”.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/%E2%80%9EOracolul-Soros-incepe-sa-se-teama-de-puterea-partidelor-populiste-Uniunea-Europeana-se-va-dizolva-ca-Uniunea-Sovietica-daca-partidele-pro-europene-nu-se-trezesc-din-adormire-154582
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Aspecte şocante, revoltătoare, pe care guvernul SUA se străduieşte din răsputeri să le ascundă
America lui Joe Biden și Noua Ordine Mondială
Corectitudinea politică: O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă din cauza unei fotografii de pe Facebook
Războiul cartelului american Rockefeller împotriva medicinei naturiste
Președintele Germaniei: „Anonimatul pe Internet ar trebui să fie interzis.” Germania a adoptat un proiect de lege ce obligă site-urile să șteargă anumite comentarii, dar și să dezvăluie instanțelor identitatea celor care postează
Masonii din toata lumea se intalnesc la Palatul Parlamentului intre 28-29 iunie 2014 ! Este cea mai mare reuniune masonica organizata in Europa de Est si Sud-Est a celor mai influente personaje de pe Planeta !
Cum au pierdut marxiștii culturali când au câștigat
Pentagonul a dezvoltat o metodă pentru identificarea și urmărirea de la distanță a persoanelor pe baza bătăilor inimii
În 1999, în timpul Războiului din Kosovo, militari specializați în operațiuni psihologice au lucrat la CNN. Aceştia au avut rolul de a manipula ştirile despre Războiul din Kosovo
Colaborarea nazist-tibetană în timpul celui de-al Treilea Reich
SUA, fosta URSS, precum şi alte state importante au fost implicate în dezvoltarea unor sisteme noi, sofisticate care să influenţeze sănătatea mintală şi fizică a oamenilor
Comisia Europeană avertizează Polonia, Ungaria şi Cehia: Plătiţi dacă nu primiţi migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...