George Soros și alți miliardari globaliști de extremă stânga se unesc împotriva Președintelui SUA, Donald Trump

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Miliardarul George Soros și alți liberali bogați, care au cheltuit zeci de milioane de dolari pentru a fi aleasă Hillary Clinton la Casa Albă, s-au sfătuit timp de trei zile la Washington, într-o reuniune cu ușile închise, pentru a vedea cum pot fi cheltuiți banii rămași, astfel încât să-i pună bețe-n roate lui Donald Trump încă din primele zile de mandat.

Conferința a fost sponsorizată de influentul club de donatori Alianța pentru Democrație (DA), scrie Politico. com. Este prima întâlnire a stângii după șocanta victorie a lui Trump, notează site-ul american de știri politice. Liberalii au de gând să pornească un război împotriva lui Donald Trump încă din prima zi a președinției sale. Au în vedere, între altele, compromiterea și zădărnicirea planului său pentru primele 100 de zile la Casa Albă.


Clubul Alianța pentru Democrație, donatorii lui și grupurile beneficiare au avut, în ultimii zece ani, controlul asupra unora dintre organizațiile stângii, inclusiv asupra unora din jurul lui Hillary Clinton. Și-au bazat strategia pe ideea că minoritățile și femeile constituie așa-numitul „electorat american în creștere”, care ar putea asigura victoria democraților. Ceea ce nu s-a întâmplat în recentele alegeri prezidențiale, unde Trump a câștigat grație sprijinului masiv venit dinspre clasa muncitoare albă.

În plus, exit-pollurile au arătat că probleme precum lupta împotriva schimbării climatice și rolul banilor în politică – subiecte exploatate de liberali – nu au rezonat foarte bine cu alegătorii care i-au asigurat victoria lui Trump.


Însăși modul de a fi al Alianței pentru Democrație este pus sub semnul întrebării, a declarat un strateg democrat familiar cu discuțiile de la începutul acestei săptămâni. O altă sursă a declarat însă că grupul – identificat de obicei cu stânga – are nevoie de o schimbare completă a modului de abordare a politicii, mai ales în condițiile în care Hillary Clinton a câștigat votul popular, iar Trump a avut mai puține voturi decât ultimul candidat prezidențial republican, Mitt Romney. „Avem nevoie de oameni, care să voteze în număr mai mare. Pentru asta, avem nevoie de candidați care să-i inspire, să-i determine să meargă la vot”, a declarat sursa citată.

Potrivit unui document obținut de Politico.com, Gara LaMarche, președintele Alianței pentru Democrație, le-a spus donatorilor adunați la hotelul Mandarin Oriental: „Nu pierdeți niște alegeri pe care trebuia să le câștigați, cu o miză atât de mare, fără să faceți niște greșeli mari, în supoziții, strategie și tactici”. Pe de altă parte, LaMarche a subliniat că schimbarea nu se poate face arătând cu degetul, indiferent câtă frustrare și mânie simt unii. „E un proces în care nu trebuie să ne pripim, chiar și atunci când strângem rândurile pentru a opune rezistență administrației Trump”, a spus Gara LaMarche.

Săptămâna trecută, el le trimisese donatorilor un e-mail prin care anunța că la această întâlnire se va începe procesul de evaluare a pașilor care trebuie urmați pentru a face față asalturilor ce urmează și pentru a prelua din nou puterea, începând din 2017-2018.

Dincolo de discuțiile despre cum să protejeze Obamacare și alți piloni ai moștenirii Obama pe care președintele ales Trump vrea să-i desființeze, agenda discuțiilor a inclus și subiectul regândirii sondajelor și a modului de câștigare a votului clasei muncitoare. În alte grupuri de discuții s-a insistat pe importanța canalizării banilor către bătălii politice legislative și curse electorale la nivel de state, mai ales acolo unde republicanii au obținut victorii importante în alegerile pentru Congres.

Democrații trebuie să investească mai mult în pregătirea oficialilor și în dezvoltarea unor politici la nivelul statelor, a argumentat unul dintre participanți.

Alianța pentru Democrație a fost lansată după alegerile din 2004 (pierdute de democrați în favoarea lui George W. Bush) de George Soros, de Peter Lewis, un mogul în domeniul asigurărilor, și de alți câțiva mega-donatori democrați, care au cheltuit zeci de milioane de dolari pentru a-l sprijini pe John Kerry. Scopul donatorilor era să formeze grupuri de lobby și think-tank-uri afiliate Partidului Democrat și orientate la stânga.

Grupul, care are acum peste 100 de membri și din care fac parte miliardari precum Soros, Tom Steyer sau Donald Sussman, precum și mari fundații sindicale și liberale – cere membrilor săi să contribuie cu cel puțin 200.000 de dolari pe an.

De când s-a înființat, a direcționat peste 500 de milioane de dolari grupurilor afiliate, scrie Politico.com. Numai Soros a donat 25 de milioane de dolari pentru campania lui Clinton și a altor candidați democrați în 2016.”[1]

trump-soros

In realitate, toti acesti magnati, globalisti, care se autointituleaza „liberali” sau „democrati” nu sunt altceva decat extremisti de stanga: marxisti, internationalisti, anarhisti, comunisti, socialisti, adepti ai corectitudinii politice. Ei sunt cei care ne vorbesc despre „toleranta”, insa sunt cei mai agresivi.

Dovezile sunt sutele de mesaje de amenintare la adresa lui Donald Trump, venite din partea extremistilor de stanga, care sunt indignati ca acesta a ajuns Presedinte al SUA. Aceste mesaje extremiste au fost exprimate pe site-urile de socializare. In strada, extremistii de stanga au creat haos.

SURSE

  1. http://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/alegeri-sua-2016/noi-nume-vehiculate-pentru-administratia-trump-614390
  2. Foto: cunoastelumea.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...