George Soros și extremă stânga din SUA sunt disperați din cauza victoriei lui Donald Trump! Aceștia cer renumărarea voturilor!

Distribuie!by “Ceea ce părea doar un zvon a devenit realitate și lucrurile par să se complice în Statele Unite ale Americii. O fostă candidată independentă în alegerile prezidenţiale din SUA, ecologista Jill Stein, a solicitat oficial, vineri, Comisiei electorale din Wisconsin, renumărarea voturilor din acest stat, o operaţiune care va […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ceea ce părea doar un zvon a devenit realitate și lucrurile par să se complice în Statele Unite ale Americii. O fostă candidată independentă în alegerile prezidenţiale din SUA, ecologista Jill Stein, a solicitat oficial, vineri, Comisiei electorale din Wisconsin, renumărarea voturilor din acest stat, o operaţiune care va începe, potrivit acesteia, “săptămâna viitoare”, transmite AFP preluat de agerpres

UPDATE: Statul Wisconsin, unul dintre cele câştigate la mică diferenţă de republicanul Donald Trump în alegerile prezidenţiale americane din 8 noiembrie, a anunţat vineri că va renumăra voturile exprimate, ca răspuns la solicitările în acest sens formulate de doi candidaţi, transmite agenţia EFE.


Jill Stein intenţionează de asemenea să ceară recalcularea voturilor în Pennsylvania şi Michigan, două alte state americane foarte disputate, care au înclinat balanţa în favoarea preşedintelui ales, Donald Trump, pe 8 noiembrie.

Comisia electorală din Wisconsin (nordul SUA) a confirmat că “se pregăteşte să renumere voturile” conform cererii fostei candidate a Partidului Verde, adaugă AFP.


Aceasta a asigurat vineri, pe Twitter, că renumărarea “va începe săptămâna viitoare”. De partea sa, comisia afirmă că această nouă numărare a voturilor va trebui să se încheie până cel mai târziu la 13 decembrie.

Comisia spune că încă socoteşte suma pe care partidul ecologist va trebui să o plătească pentru această operaţiune.

Fosta candidată a Partidului Verde a afirmat vineri, pe site-ul său, că a strâns peste 4,8 milioane din cele 7 milioane de dolari necesari pentru a finanţa renumărarea voturilor în trei state-cheie: Wisconsin (nord), Pennsylvania (est) şi Michigan (nord).

”Având încheiată strângerea fondurilor pentru renumărarea voturilor în Wisconsin (unde vom începe procedura vineri) şi în Pennsylvania (unde banii ar trebui strânşi până luni), ne vom concentra pe colectarea fondurilor necesare pentru a renumăra voturile în Michigan”, unde fondurile trebuie strânse până miercuri, potrivit site-ului candidatei.

”Aceste noi numărări fac parte dintr-o mişcare electorală care vizează asigurarea integrităţii (procesului) şi evidenţierea modului în care sistemul electoral american este puţin fiabil”, explică susţinătorii lui Jill Stein.

Potrivit lui Stein, experţii electorali au înregistrat în cele trei state ‘anomalii statistice’ care provoacă temeri.

trump-soros

Candidata democrată Hillary Clinton a adunat cu două milioane de voturi mai mult decât contracandidatul său republican, potrivit Cook Political Report. Însă acest avans de 1,5 procente nu schimbă nimic din rezultatul alegerilor, Donald Trump câştigând majoritatea celor 538 de mari electori necesară pentru a ajunge preşedinte al SUA.

Hillary Clinton şi-a recunoscut înfrângerea şi până în prezent nu a contestat rezultatele scrutinului din 8 noiembrie. Ea a pierdut în Wisconsin (10 mari electori) la o diferenţă de 27.000 de voturi, iar în Pennsylvania (20 de mari electori) la una de 60.000 de voturi. În Michigan (16 mari electori), diferenţa ar fi de 10.704 de voturi, potrivit datelor încă neoficiale.”[1]

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/s-a-cerut-oficial-renumararea-voturilor-in-sua_1165667.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

23 decembrie 1913 – Este creată Rezerva Federală (FED), care, de fapt, nu este nici federală, nici rezervă, ci este doar o bancă privată. Înființarea ei s-a decis în cadrul unei întâlniri secrete din 1910, în Jekyl Island, Georgia, de către un grup de bancheri şi oameni politici, printre care se afla şi Edward Mandell House
Ministrul de externe macedonean susține că activitățile lui Soros în țara sa au devenit „inacceptabile”
Eurodeputata globalistă, Judith Sargentini, cea a inițiat sancționarea Ungariei, după ce guvernul naționalist al Ungariei a început să se îndepărteze de "valorile europene". Aceasta îi apreciază pe activiștii #Rezist din România
Dr. Vasile Astărăstoae: Luc Montagnier și legea vaccinării obligatorii
Cum au pierdut marxiștii culturali când au câștigat
CIA înşelată adeseori de numărul mare de agenţi dubli
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
Trump acuză rețelele de socializare ce cenzură: Reduc la tăcere milioane de oameni
Moscova avertizează Washingtonul să nu se amestece în treburile Iranului în timpul protestelor din ţară
Controlul minții: Document MK-Ultra declasificat
Profesorul John McMurtry: "SUA deţin recordul mondial absolut în a ucide civili, a încarcera fără judecată şi a tortura deţinuţii"
Cazul Maria Orsic: Femeia care a fost în contact cu o civilizație extraterestră
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.