George Soros și stânga radicală în spatele protestelor anti Trump

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Fața hidoasă a globalismul a ieșit din nou la suprafață. Toată lumea are ocazia să vadă cum arată, cum se comportă și ce se ascunde sub masca celor care militează pentru „toleranță”, „egalitate” sau „libertate de exprimare”.

Protestele anti Trump care se desfășoară în aceste zile în marile orașe americane au aparența spontaneității. Nimic mai greșit. În spatele lor se află ampla rețea de organizații radicale finanțate de George Soros și tovarășii săi.


În primul rând este vorba de organizația MoveOn.org, organizație a stângii radicale finanțată de George Soros care e principalul organizator al protestelor violente din aceste zile.

Urmează organizația ANSWER (Act Now to Stop War and End Racism), organizație controlată de Partidul Mondial al Muncitorilor, marxist-leninist. Aceștia au planificat un protest masiv care ar urma să se desfășoare în Washington, la data de 20 ianuarie 2017, odată cu ceremonia de investire a lui Donald Trump în funcția de președinte a SUA.


answer

Alternativa Socialistă este o altă grupare radicală care promovează rezistența de masă împotriva lui Trump:

alternativa socialista

sua-proteste-anti-trump-1-1024x744

Mulți dintre noi știm ce înseamnă stânga radicală și ce se ascunde în spatele sloganelor lor. Problema e cu cei ce nu au avut ghinionul de a gusta din „binefacerile” comunismului. Cam în această situație se află americanii acum. Foarte mulți, mai ales dintre cei tineri, cred în utopiile promise de activiștii stângii: venit minim garantat, egalitate între toți, redistribuirea averilor etc.”[1]

SURSE

  1. http://www.rostonline.ro/2016/11/george-soros-si-stanga-radicala-in-spatele-protestelor-anti-trump/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...