George Soros șocat de victoria lui Donald Trump! George Soros: “Trebuie să facem ceva pentru a contracara!”

by “Unul dintre marii perdanți ai alegerilor prezidențiale din SUA este George Soros. Miliardarul a investit puternic în campania lui Hillary Clinton, dar aceasta a pierdut în fața lui Donald Trump. Soros a intervenit telefonic în cadrul unei emisiuni tv și a anunțat că este șocat de urmările alegerii lui […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Unul dintre marii perdanți ai alegerilor prezidențiale din SUA este George Soros. Miliardarul a investit puternic în campania lui Hillary Clinton, dar aceasta a pierdut în fața lui Donald Trump.

Soros a intervenit telefonic în cadrul unei emisiuni tv și a anunțat că este șocat de urmările alegerii lui Trump ca președinte al SUA. Maleficul om de afaceri a spus că donează 10 milioane de dolari pentru o campanie de combatere a “violenței generate de ură”, scrie The New York Times.


George Soros s-a declarat șocat de faptul că “au fost trezite forțele întunericului” după anunțarea alegerii lui Donald Trump ca președinte al SUA. Această evoluție ar fi cauzată “în parte” de “retorica incendiară a președintelui ales”, din perioada campaniei electorale.

Concret, s-ar fi înregistrat circa 700 de incidente de hărțuire, după ce Trump a câștigat alegerile. De exemplu, în unele state din SUA au apărut zvastici și lozinci naziste pictate pe mașini sau pe clădiri, iar în unele școli au apărut incidente între elevi, care au produs îngrijorarea părinților.


Pentru a contracara acest tip de manifestări, George Soros va aloca, prin intermediul Fundației pentru o Societate Deschisă, suma de 10 milioane de dolari, în mai multe tranșe.

“Trebuie să facem ceva pentru a contracara ceea ce se întâmplă acum”, susține George Soros.

În această săptămână, Andrew M. Cuomo, guvernatorul democrat din New York, a anunțat crearea unei noi unități de poliție dar și alte măsuri pentru a combate ceea ce el a numit “explozia crimelor motivate de ură în statul nostru.”

Într-un interviu acordat emisiunii 60 de minute de la CBS News, Trump a fost întrebat despre gesturile făcute de unii dintre susținătorii săi, care au hărțuit sau au atacat minorități după victoria sa. “Sunt atât de întristat să aud asta”, a spus Trump. “Și eu zic:”Stop!”. “Dacă ajută, voi spune acest lucru, și voi spune drept la camerele de luat vederi: “Stop!”

trump-soros

Trump s-a confruntat, de asemenea, cu critici asupra sprijinului politic pe care le-a primit de la așa-numitele grupuri extremiste, care au salutat victoria lui Trump la o convenție ce a avut loc la Washington weekend-ul trecut.

“Eu le dezavuez și le condamn”, a declarat Trump pentru The New York Times marți.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Soros-este-SOCAT-de-alegerea-lui-Donald-Trump-Au-fost-trezite-fortele-intunericului-Anuntul-facut-de-maleficul-miliardar-Trebuie-sa-facem-ceva-pentru-a-contracara-138586
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

7 lucruri cu adevărat teribile înfăptuite de CIA în ultimii 70 de ani
Omul care ne controlează viețile aspiră la un imperiu real. Mark Zuckerberg, gata să preia America. Manifestul pro globalizare lansat de fondatorul Facebook
"Soluția" la problema demografică luată de toate forțele globaliste: migrația forțată
Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda ! Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !
Madridul afirmă că răspunsul dat luni de Carles Puigdemont nu este valid. Catalonia şi-ar putea pierde autonomia
"În căutarea lui Dory". Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din "el" o "ea"
Comunismul și Noua Ordine Mondială
Italianul Matteo Salvini şi ungurul Viktor Orban vor să formeze un front anti-migraţie
Bilderberg 2018: Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste, despre Halloween: "Sunt bucuros că părinții creștini iși lasă copiii să îl celebreze pe diavol cel puțin o dată pe an"
Filosoful francez care a susținut bombardarea Serbiei și a ajutat la distrugerea Libiei, considerat cel mai mare propagandist NATO, și-a luat un tort în față, la Belgrad: „Asasinul Bernard-Henri Lévy sprijină crimele imperialiste!”
Războiul psihotronic. Controlul minții prin armele de impuls electromagnetic
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro