George Soros șocat de victoria lui Donald Trump! George Soros: „Trebuie să facem ceva pentru a contracara!”

Distribuie!

„Unul dintre marii perdanți ai alegerilor prezidențiale din SUA este George Soros. Miliardarul a investit puternic în campania lui Hillary Clinton, dar aceasta a pierdut în fața lui Donald Trump.

Soros a intervenit telefonic în cadrul unei emisiuni tv și a anunțat că este șocat de urmările alegerii lui Trump ca președinte al SUA. Maleficul om de afaceri a spus că donează 10 milioane de dolari pentru o campanie de combatere a „violenței generate de ură”, scrie The New York Times.


George Soros s-a declarat șocat de faptul că „au fost trezite forțele întunericului” după anunțarea alegerii lui Donald Trump ca președinte al SUA. Această evoluție ar fi cauzată „în parte” de „retorica incendiară a președintelui ales”, din perioada campaniei electorale.

Concret, s-ar fi înregistrat circa 700 de incidente de hărțuire, după ce Trump a câștigat alegerile. De exemplu, în unele state din SUA au apărut zvastici și lozinci naziste pictate pe mașini sau pe clădiri, iar în unele școli au apărut incidente între elevi, care au produs îngrijorarea părinților.


Pentru a contracara acest tip de manifestări, George Soros va aloca, prin intermediul Fundației pentru o Societate Deschisă, suma de 10 milioane de dolari, în mai multe tranșe.

„Trebuie să facem ceva pentru a contracara ceea ce se întâmplă acum”, susține George Soros.

În această săptămână, Andrew M. Cuomo, guvernatorul democrat din New York, a anunțat crearea unei noi unități de poliție dar și alte măsuri pentru a combate ceea ce el a numit „explozia crimelor motivate de ură în statul nostru.”

Într-un interviu acordat emisiunii 60 de minute de la CBS News, Trump a fost întrebat despre gesturile făcute de unii dintre susținătorii săi, care au hărțuit sau au atacat minorități după victoria sa. „Sunt atât de întristat să aud asta”, a spus Trump. „Și eu zic:”Stop!”. „Dacă ajută, voi spune acest lucru, și voi spune drept la camerele de luat vederi: „Stop!”

trump-soros

Trump s-a confruntat, de asemenea, cu critici asupra sprijinului politic pe care le-a primit de la așa-numitele grupuri extremiste, care au salutat victoria lui Trump la o convenție ce a avut loc la Washington weekend-ul trecut.

„Eu le dezavuez și le condamn”, a declarat Trump pentru The New York Times marți.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Soros-este-SOCAT-de-alegerea-lui-Donald-Trump-Au-fost-trezite-fortele-intunericului-Anuntul-facut-de-maleficul-miliardar-Trebuie-sa-facem-ceva-pentru-a-contracara-138586
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Programele MK-Ultra din timpul Războiului Rece s-au transformat în programe de control mental prin unde electromagnetice de la distanță
În perioada 1956-1957, armata SUA a eliberat milioane de ţânţari infectaţi cu febră galbenă
SUA l-au ucis pe generalul iranian, Qassem Soleimani, susținând că acesta a organizat atacul împotriva ambasadei SUA din Irak și că a plănuit atacuri împotriva americanilor, fără a prezenta dovezi. De-a lungul deceniilor, SUA s-au folosit de minciuni pentru a ataca diverse țări
Oficial american: "În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui"
Stoltenberg: NATO nu va lăsa niciodată Afganistanul „să redevină un sanctuar pentru teroriști”
Triunghiul Negru - o aeronavă propulsată de sisteme antigravitaționale
Facebook dat în judecată de trei utilizatori cărora le-au fost colectate în secret și fără acordul lor datele biometrice din fotografiile lor, şi apoi le-au folosit pentru a face recunoaştere facială
Filmul asasinarii lui Kim Jong-un - un pretext al SUA pentru a se razboi cu Coreea de Nord ! SUA si Obama sunt acuzati de terorism de catre Coreea de Nord !
Cum s-a schimbat discursul public în România după victoria lui Trump?
Grupul Bilderberg și Noua Ordine Mondială
Membrii Anonymous au provocat proteste impotriva Noii Ordini Mondiale in aproape 500 de orase din lume ! A fost cea de-a doua editie a "Marsului celor un milion de masti" !
UE declanșează un război total împotriva Poloniei. UE dorește oprirea naționalismului în Polonia

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...