George Soros susține că Donald Trump „va eșua“ ca președinte al SUA și că Brexitul „va dura trei zile“

Distribuie!

„Miliardarul George Soros a declarat, într-un interviu acordat publicației Bloomerg, că Donald Trump „va eșua” ca președinte și că Brexitul „va dura trei zile”, notează The Independent.

George Soros l-a numit pe Donald Trump „un dictator în devenire”, „un impostor și un escroc” .


„Personal, sunt convins că va eșua”, a declarat omul de afaceri într-un interviu acordat televiziunii Bloomberg. „Nu pentru că oamenii ca mine ar vrea ca el să eșueze, ci pentru că ideile după care se ghidează sunt contradictorii”.

Soros a susținut-o pe contra-candidata lui Trump, Hillary Clinton, și a fost „surprins” când a aflat rezultatele alegerilor, deoarece „nu se aștepta ca Trump să câștige”. El crede că piețele financiare nu „se vor descurca bine” din cauza nesiguranței administrației Trump.


Despre Brexit, acesta a afirmat: „În opinia mea, este puțin probabil ca prim-ministrul May să rămână la putere. Deja are un cabinet foarte divizat cu o majoritate mică în Parlament. Nu cred ca va rezista”.

„În acest moment oamenii din Marea Britanie sunt în negare. (…) În acest moment situația economică nu este atât de rea cum s-a prezis și ei trăiesc cu speranțe. Dar o dată ce moneda scade (…) se va observa un declin al standardelor de viață”, a mai adaugat bilionarul.

Soros nu exclude o reîntoarcere a Marii Britanii în Uniunea Europeană:

„Divorțul durează. E mult mai greu să divorțezi decât să te căsătorești. (…) În teorie, sau poate chiar în practică o să putem vedea următoarea situație în 2019 sau 2020, Marea Britanie va părăsi UE, pentru că trebuie să o părăsească, vineri, dar în weekend se vor alătura din nou Uniunii și vor avea o nouă înțelegere luni dimineață”.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/George-Soros-sustine-ca-Donald-Trump-%E2%80%9Eva-esua-ca-presedinte-al-SUA-si-ca-Brexitul-%E2%80%9Eva-dura-trei-zile-140259
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...