George Soros susține că Donald Trump „va eșua“ ca președinte al SUA și că Brexitul „va dura trei zile“

Distribuie!by “Miliardarul George Soros a declarat, într-un interviu acordat publicației Bloomerg, că Donald Trump „va eșua” ca președinte și că Brexitul „va dura trei zile”, notează The Independent. George Soros l-a numit pe Donald Trump „un dictator în devenire”, „un impostor și un escroc” . „Personal, sunt convins că va […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Miliardarul George Soros a declarat, într-un interviu acordat publicației Bloomerg, că Donald Trump „va eșua” ca președinte și că Brexitul „va dura trei zile”, notează The Independent.

George Soros l-a numit pe Donald Trump „un dictator în devenire”, „un impostor și un escroc” .


„Personal, sunt convins că va eșua”, a declarat omul de afaceri într-un interviu acordat televiziunii Bloomberg. „Nu pentru că oamenii ca mine ar vrea ca el să eșueze, ci pentru că ideile după care se ghidează sunt contradictorii”.

Soros a susținut-o pe contra-candidata lui Trump, Hillary Clinton, și a fost „surprins” când a aflat rezultatele alegerilor, deoarece „nu se aștepta ca Trump să câștige”. El crede că piețele financiare nu „se vor descurca bine” din cauza nesiguranței administrației Trump.


Despre Brexit, acesta a afirmat: „În opinia mea, este puțin probabil ca prim-ministrul May să rămână la putere. Deja are un cabinet foarte divizat cu o majoritate mică în Parlament. Nu cred ca va rezista”.

„În acest moment oamenii din Marea Britanie sunt în negare. (…) În acest moment situația economică nu este atât de rea cum s-a prezis și ei trăiesc cu speranțe. Dar o dată ce moneda scade (…) se va observa un declin al standardelor de viață”, a mai adaugat bilionarul.

Soros nu exclude o reîntoarcere a Marii Britanii în Uniunea Europeană:

„Divorțul durează. E mult mai greu să divorțezi decât să te căsătorești. (…) În teorie, sau poate chiar în practică o să putem vedea următoarea situație în 2019 sau 2020, Marea Britanie va părăsi UE, pentru că trebuie să o părăsească, vineri, dar în weekend se vor alătura din nou Uniunii și vor avea o nouă înțelegere luni dimineață”.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/George-Soros-sustine-ca-Donald-Trump-%E2%80%9Eva-esua-ca-presedinte-al-SUA-si-ca-Brexitul-%E2%80%9Eva-dura-trei-zile-140259
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Proces istoric: Doi psihologi care au ajutat la conceperea programului de interogatorii al CIA, la judecată
Fost ofițer CIA: Donald Trump, într-o bătălie fără precedent cu statul profund
Lojile masonice din Anglia implicate in crima organizata si coruptia uriasa din cadrul politiei si justitiei! Chiar si presa oficiala confirma aceste lucruri intr-un scandal fara precedent in Marea Britanie! Printul Edward, Mare Maestrul al Marii Loji Unite din Anglia refuza sa comenteze!
CIA a încercat să-l asasineze pe Fidel Castro de 638 de ori
Covid-19: Organizația Mondială a Sănătății (OMS), controlată de Bill Gates, a prezis că mortalitatea va fi de 3,4%, dar un studiu derulat ulterior de Universitatea Stanford și de Centrul american pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) a arătat că mortalitatea este în jur de 0,1-0,26%
Islanda refuza sa intre in UE, asta dupa revolutia pasnica din octombrie 2008 ! "Noi am trecut deja prin criza in care sinteti voi acum, dar voi nu ati invatat nimic ! Acestia in octombrie 2008 au bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Diplomat israelian ameninţă cu “doborârea” unor oficiali britanici
Fost agent CIA: "Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!"
Fostul "Man In Black", Joseph Spencer, își dezvăluie secretele
Neomarxiștii conduc Franța: Franța a interzis prin lege site-urile pro viață. Cei ce încalcă legea riscă închisoarea
San Carlos, sediul celui de-al Patrulea Reich?
Curtea Constituțională a Austriei: Măsurile de izolare impuse de Covid-19 sunt neconstituționale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro