George Soros susține că Donald Trump „va eșua“ ca președinte al SUA și că Brexitul „va dura trei zile“

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Miliardarul George Soros a declarat, într-un interviu acordat publicației Bloomerg, că Donald Trump „va eșua” ca președinte și că Brexitul „va dura trei zile”, notează The Independent.

George Soros l-a numit pe Donald Trump „un dictator în devenire”, „un impostor și un escroc” .


„Personal, sunt convins că va eșua”, a declarat omul de afaceri într-un interviu acordat televiziunii Bloomberg. „Nu pentru că oamenii ca mine ar vrea ca el să eșueze, ci pentru că ideile după care se ghidează sunt contradictorii”.

Soros a susținut-o pe contra-candidata lui Trump, Hillary Clinton, și a fost „surprins” când a aflat rezultatele alegerilor, deoarece „nu se aștepta ca Trump să câștige”. El crede că piețele financiare nu „se vor descurca bine” din cauza nesiguranței administrației Trump.


Despre Brexit, acesta a afirmat: „În opinia mea, este puțin probabil ca prim-ministrul May să rămână la putere. Deja are un cabinet foarte divizat cu o majoritate mică în Parlament. Nu cred ca va rezista”.

„În acest moment oamenii din Marea Britanie sunt în negare. (…) În acest moment situația economică nu este atât de rea cum s-a prezis și ei trăiesc cu speranțe. Dar o dată ce moneda scade (…) se va observa un declin al standardelor de viață”, a mai adaugat bilionarul.

Soros nu exclude o reîntoarcere a Marii Britanii în Uniunea Europeană:

„Divorțul durează. E mult mai greu să divorțezi decât să te căsătorești. (…) În teorie, sau poate chiar în practică o să putem vedea următoarea situație în 2019 sau 2020, Marea Britanie va părăsi UE, pentru că trebuie să o părăsească, vineri, dar în weekend se vor alătura din nou Uniunii și vor avea o nouă înțelegere luni dimineață”.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/George-Soros-sustine-ca-Donald-Trump-%E2%80%9Eva-esua-ca-presedinte-al-SUA-si-ca-Brexitul-%E2%80%9Eva-dura-trei-zile-140259
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un studiu al istoriei încălcării drepturilor omului de către agenţiile de informaţii ale SUA şi al cercetărilor din domeniul armelor electromagnetice
Loic Le Ribault, geolog şi specialist în medicină legală, inventatorul siliciului organic G5, a fost în mod tragic învins în lupta cu sistemul medical, cu sistemul de justiţie şi cu corporaţiile farmaceutice
Donald Trump amenințat cu moartea de un fost analist NSA
Prezentul Chinei, viitorul întregii lumi?
Un agent israelian retras, specializat în contrainformații, afirmă că turnurile WTC au fost prăbușite prin detonarea de dispozitive nucleare W-54
Documente clasificate făcute publice - programul execuțiilor cu drone ale SUA
Edward Snowden recunoaste ca o parte dintre extraterestrii conduc lumea din 1945 ! In realitate, reptilienii, o conduc de 500.000 de ani !
Serviciul secret american (NSA) si britanic (GCHQ) au atacat informatic mai multi producatori de programe antivirus din lume, printre care si Bitdefender !
General sârb despre NATO: "Mă apăr singur împotriva NATO care mi-a distrus ţara şi sănătatea". Nici după 19 ani, atacul cu uraniu sărăcit al NATO nu e anchetat și nici urmările asupra populației.
Întreaga poveste oficială Covid-19 se bazează pe trei elemente: Testele RT-PCR, povestea "virusului ucigaș" și "morții DE Covid" fără autopsie
Țările G7 au refuzat să adopte o declarație comună împotriva Rusiei
Operațiunea Northwoods: SUA plănuiau să însceneze o serie de atacuri teroriste, pentru a interveni în Cuba
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Suedia a lansat microcipul implantat care înlocuiește astfel biletul de tren

George W. Bush și Tony Blair ar trebui deferiți Curții Penale Internaționale
Corneliu Vadim Tudor – “Masoneria”

Michael Swift – “Manifestul Gay” (1987): “Fiii voștri vor deveni slujitorii noștri și vor face ce le spunem noi. Vor fi replămădiți după imaginea noastră”

Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!

Închide