George Soros versus Vladimir Putin

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sfarsitul erei Putin a fost propovaduit in mai multe randuri de intelectualii de dreapta din Rusia, prima data dupa anuntarea rocadei cu Dmitri Medvedev, a doua oara dupa anexarea Crimeii si, mai nou, pe fondul crizei economice care zguduie din temelii tara. Ultimul diagnostic care stabileste faza terminala in care se afla regimul Putin ii apartine lui George Soros, miliardarul american preconizand ca regimul actual va rezista cel mult pana in 2017, din cauza sanctiunilor occidentale.

Cu toate acestea, caderea „tarului” poate fi mai degraba orchestrata din interior, chiar de catre oamenii sai de incredere, care incep sa-si piarda rabdarea, remarca jurnalista Karina Orlova, corespondent la Washington al postului de radio Ecoul Moscovei, intr-o analiza publicata in revista The American Interest.


Lovituri de palat si revolutii Soros isi bazeaza predictia pe slabiciunea economiei Rusiei in fata sanctiunilor economice si a prabusirii pretului la petrol, anul 2017 putand reprezenta declararea falimentului unui stat care nu a reusit sa se reformeze indeajuns in cei 25 de ani de la dizolvarea URSS. Pentru Soros, Putin se bucura de o popularitate masiva atata vreme cat reuseste sa asigure multimilor o „stabilitate financiara si cresterea inceata, dar constanta a nivelului de trai”.

Din acest punct de vedere, pozitia „tarului de la Kremlin” pare subrezita de criza economica din tara, singurele sale atuuri fiind diversiunile reprezentate de razboiul din Siria si amenintarea unei ciocniri cu Occidentul pe tema crizei ucrainene. Pe de alta parte, o scurta privire asupra istoriei Rusiei arata ca nu masele furibunde ajung sa schimbe de obicei liderii, revolutiile din aceasta tara fiind mai mereu precedate de lovituri de palat. Din acest punct de vedere, presa occidentala a preferat sa se concentreze pe reactiile grupurilor sociale nemultumite de politica Moscovei, de la camionagii pana la datornici cu credite luate in valuta, in vreme ce analistii interni cauta fisuri in zidul elitelor politice si economice de care s-a inconjurat presedintele rus.


O astfel de analiza, apartinand Mariei Snegovaia, editorialist al publicatiei Vedomosti, pleaca de la premisa ca intreaga camarila a presedintelui rus – temutii siloviki – este construita dupa modelul structurilor mafiote din jurul dictatorului sirian Bashar al Assad, in realitate Vladimir Putin fiind mai vulnerabil decat aliatul sau de la Damasc.

P.S. Artizanul revolutiilor portocalii, verzi sau de alte culori este George Soros, iar acum ca Rusia a interzis prin lege Fundatiile “George Soros”, George Soros & Co. incearca prin toate mijloacele sa-l inalture pe Putin, dupa modelul altor “dictatori”.

SURSE

  1. http://www.business24.ro/vladimir-putin/afaceri/fisuri-in-cercul-puterii-de-la-moscova-tarul-putin-risca-sa-fie-detronat-chiar-de-oamenii-lui-1569348?utm_source=business24.ro-Cross&utm_medium=Fisuri+in+cercul+puterii+de+la+Moscova:+Tarul+Putin+risca+sa+fie+detronat+chiar+de+oamenii+lui&utm_campaign=Interpromo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

George W. Bush, despre Saddam Hussein, 2003: "Și dacă nu acceptă dezarmarea, SUA vor crea o coaliție și îl vor dezarma în numele păcii"
Edward Snowden explică modul în care NSA supraveghează ziariștii
SUA au devenit o inchisoare uriasa: legi Big Brother, cetateni considerati "potentiali teroristi", propaganda pentru microcipuri RFID, abuzuri ale politiei ! Activistii anti-avort, anti-imigratie, anti-Noua Ordine Mondiala, anti-ONU si anti-NATO sunt considerati "potentiali teroristi" ! 30 de dovezi care arata ca SUA nu a fost, nu este si nici nu va fi "Pamantul celor Liberi" !
Istoricul și arheologul belgian David Van Reybrouck, despre Comisia Europeană: Trăim sub jugul unei administrații invizibile, dar omnipotente, care ne controlează existența în cele mai mici detalii
Fost ofiter al NATO sustine ca NATO a devenit o organizatie criminala ce cucereste natiuni "neascultatoare" ! Istoria demonstreaza cu dovezi temeinice aceste afirmatii !
Dezvăluiri din Ambasada SUA de la București: Cum au executat oficiali ai Ambasadei SUA din România un fost șef Secret Service
Se poate folosi tehnologia 5G pentru controlul minții?
Instinctul de turmă – educația modernă și sistemul decepției
Transa colectivă în care trăiesc oamenii
Rasism sionist: Roman de dragoste, interzis de Ministerul Educației din Israel, pe motiv că relația dintre o femeie israeliană și un bărbat palestinian ar putea amenința identitatea evreiască
Războiul pornit împotriva libertății de exprimare
Multiculturalismul și Noua Ordine Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro