George W. Bush, 20 septembrie 2001: „Fie sunteți cu noi, fie sunteți cu teroriștii”

Distribuie!

George W. Bush, fost președinte al SUA, 21 septembrie 2001: „Fie sunteți cu noi, fie sunteți cu teroriștii.”[1]

George W. Bush a fost al 43-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii si totodata un odios criminal de razboi, care s-a folosit de toate mijloacele pentru a provoca un genocid in Irak si Afganistan, genocid, care n-a fost niciodata investigat de catre o autoritate institutionala, ci doar de diversi jurnalisti, conspirationisti, fosti magistrati, fosti agenti CIA etc.


George W. Bush este membru important al Iluminatilor, facand astfel parte din infama organizatie satanista „Skull and Bones”, „Bohemian Grove”, Grupul Bilderberg, fiind si cavaler templier.

George W. Bush, impreuna cu Dick Cheney, vicepresedinte al SUA, au coordonat operatiunea sub „Steag Fals” de la 11 septembrie 2001, al carei scop a fost, pe de-o parte invazia Orientului Mijlociu, iar pe de cealalta parte a fost declansarea „luptei impotriva terorismului”  (dusmanul invizibil), lupta despre care globalistii au spus ca poate dura 100 ani, timp in care noi va trebui sa renuntam la libertatile noastre civile, in acelasi timp creandu-se un imperiu global care poarta numele de Noua Ordine Mondiala sau Guvernul Mondial.


In Octombrie 2001, la scurt timp dupa evenimentele orchestrate de serviciile secrete ale SUA, George W. Bush instaureaza oficial dictatura in SUA prin adoptarea de urgenta a unei legi numita „Patriot Act” (n.tr. Actul Patriotic) in baza careia cetatenii americani deveneau suspecti de terorism, ei putand fi arestati, torturati, ucisi, dar si privati de dreptul de a avea un avocat, doar pe baza de suspiciune rezonabila ca ar putea fi teroristi (in comunism se numeau „dusmani ai poporului”). In 2007, infama lege a fost declarata ca fiind neconstitutionala, doar ca ea a luat o alta forma in SUA, mult mai odioasa, iar cetatenii americani sunt, la fel, considerati potentiali teroristi, iar abuzurile sunt o normalitate.

Bush 11 septembrie 2001 WTC

In cartea sa, „Momente de decizie”, George W. Bush recunoaste ca nu au fost gasite arme de distrugere in masa, arme chimice sau biologice pentru care Saddam Hussein a fost inlaturat de la putere si ulterior condamnat la moarte prin spanzurare:

„Cea mai emotionanta decizie legata de personal a fost si ultima din timpul presedintiei mele. Dilema cu care ma confruntam isi avea radacinile in vara anului 2003. Trupele noastre din Irak nu gasisera arme de distrugere in masa asa cum ne-am asteptat, iar mass-media a inceput sa caute un tap ispasitor.

In discursul meu despre starea Coalitiei din 2003, am citat un raport al serviciilor secrete britanice, care afirma ca Irakul urmarea sa cumpere uraniu de la nigerieni. Aceasta simpla fraza din discursul meu de cinci mii de cuvinte nu reprezinta un element esential in acuzarea lui Saddam.

Britanicii au continuat sa-si sustina informatiile. Cu toate astea, acele saisprezece cuvinte au devenit subiect de controversa politica si de ingrijorare.

In iulie 2003, fostul ambasador Joseph Wilson a scris un editorial in New York Times, in care sustinea ca administratia a ignorat constatarile lui sceptice facute in urma unei calatorii in Africa pentru a studia relatiile dintre Irak si Niger.

Au existat serioase dubii privind acuratetea si temeinicia raportului lui Wilson, dar afirmatia lui a devenit principalul subiect de discutie al adversarilor razboiului. La scurt timp dupa aparitia editorialului semnat de Wilson, Bob Novak, jurnalist de la Washington, semnala ca Wilson nu fusese trimis in Niger de Dick Cheney sau de vreun membru important al administratiei, cum sugerase Wilson, ci la recomandarea sotiei sale, Valerie Plame, care lucra la CIA.

Apoi s-a aflat ca sotia lui Wilson ocupat o functie strict secreta. Criticii sugerau ca cineva din administratia mea a comis o infractiune, dezvaluind in mod deliberat identitatea unui agent CIA. Departamentul de Justitie a numit un procuror special insarcinat pentru deschiderea unei anchete.”[2]

La 23 noiembrie 2011, un tribunal din Malaezia a decis condamnarea fostului președinte american George W. Bush și a fostului prim-ministru britanic Tony Blair care au fost găsiți vinovați de genocid și crime împotriva păcii, după o anchetă care a durat aproape trei ani.

Instanța, în frunte cu renumitul judecător malaiezian Abdul Kadir Sulaiman, i-a condamnat în absență pe Bush și Blair pentru încălcarea dreptului internațional în martie 2003, inclusiv a rezoluțiilor ONU emise împotriva lor, atunci când au decis în mod unilateral să invadeze Irakul. Pentru procurori și Comisie, Bush și Blair au făcut abuz de putere și un act de agresiune care a dus la uciderea în masă a mii de irakieni.

Aceasta este America „tara celor liberi”, o tara care s-a cladit pe furtul si distrugerea diferitelor tari de pe glob, prin crearea si intretinerea unui razboi continuu, care aduce profit bancherilor internationale, care imprumuta guvernul cu bani, cu dobanda, pentru a se finantata complexul militaro-industrial.

Video

SURSE

  1. http://www.voanews.com/a/a-13-a-2001-09-21-14-bush-66411197/549664.html
  2. George W. Bush – „Momente de decizie” (2013).
  3. Foto: Documentarul „Terrorstorm”
  4. Foto: Internet
  5. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...