George W. Bush, despre Saddam Hussein, 2003: “Și dacă nu acceptă dezarmarea, SUA vor crea o coaliție și îl vor dezarma în numele păcii”

Distribuie!by George W. Bush, despre Saddam Hussein, 2003: “Și dacă nu acceptă dezarmarea, SUA vor crea o coaliție și îl vor dezarma în numele păcii.”[1] George W. Bush a fost al 43-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii si totodata un odios criminal de razboi, care s-a folosit de toate […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

George W. Bush, despre Saddam Hussein, 2003: “Și dacă nu acceptă dezarmarea, SUA vor crea o coaliție și îl vor dezarma în numele păcii.”[1]

George W. Bush a fost al 43-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii si totodata un odios criminal de razboi, care s-a folosit de toate mijloacele pentru a provoca un genocid in Irak si Afganistan, genocid, care n-a fost niciodata investigat de catre o autoritate institutionala, ci doar de diversi jurnalisti, conspirationisti, fosti magistrati, fosti agenti CIA etc.


George W. Bush este membru important al Iluminatilor, facand astfel parte din infama organizatie satanista „Skull and Bones”, „Bohemian Grove”, Grupul Bilderberg, fiind si cavaler templier.

George W. Bush, impreuna cu Dick Cheney, vicepresedinte al SUA, au coordonat operatiunea sub „Steag Fals” de la 11 septembrie 2001, al carei scop a fost, pe de-o parte invazia Orientului Mijlociu, iar pe de cealalta parte a fost declansarea „luptei impotriva terorismului”  (dusmanul invizibil), lupta despre care globalistii au spus ca poate dura 100 ani, timp in care noi va trebui sa renuntam la libertatile noastre civile, in acelasi timp creandu-se un imperiu global care poarta numele de Noua Ordine Mondiala sau Guvernul Mondial.


In Octombrie 2001, la scurt timp dupa evenimentele orchestrate de serviciile secrete ale SUA, George W. Bush instaureaza oficial dictatura in SUA prin adoptarea de urgenta a unei legi numita „Patriot Act” (n.tr. Actul Patriotic) in baza careia cetatenii americani deveneau suspecti de terorism, ei putand fi arestati, torturati, ucisi, dar si privati de dreptul de a avea un avocat, doar pe baza de suspiciune rezonabila ca ar putea fi teroristi (in comunism se numeau „dusmani ai poporului”). In 2007, infama lege a fost declarata ca fiind neconstitutionala, doar ca ea a luat o alta forma in SUA, mult mai odioasa, iar cetatenii americani sunt, la fel, considerati potentiali teroristi, iar abuzurile sunt o normalitate.

Bush 11 septembrie 2001 WTC

In cartea sa, „Momente de decizie”, George W. Bush recunoaste ca nu au fost gasite arme de distrugere in masa, arme chimice sau biologice pentru care Saddam Hussein a fost inlaturat de la putere si ulterior condamnat la moarte prin spanzurare:

„Cea mai emotionanta decizie legata de personal a fost si ultima din timpul presedintiei mele. Dilema cu care ma confruntam isi avea radacinile in vara anului 2003. Trupele noastre din Irak nu gasisera arme de distrugere in masa asa cum ne-am asteptat, iar mass-media a inceput sa caute un tap ispasitor.

In discursul meu despre starea Coalitiei din 2003, am citat un raport al serviciilor secrete britanice, care afirma ca Irakul urmarea sa cumpere uraniu de la nigerieni. Aceasta simpla fraza din discursul meu de cinci mii de cuvinte nu reprezinta un element esential in acuzarea lui Saddam.

Britanicii au continuat sa-si sustina informatiile. Cu toate astea, acele saisprezece cuvinte au devenit subiect de controversa politica si de ingrijorare.

In iulie 2003, fostul ambasador Joseph Wilson a scris un editorial in New York Times, in care sustinea ca administratia a ignorat constatarile lui sceptice facute in urma unei calatorii in Africa pentru a studia relatiile dintre Irak si Niger.

Au existat serioase dubii privind acuratetea si temeinicia raportului lui Wilson, dar afirmatia lui a devenit principalul subiect de discutie al adversarilor razboiului. La scurt timp dupa aparitia editorialului semnat de Wilson, Bob Novak, jurnalist de la Washington, semnala ca Wilson nu fusese trimis in Niger de Dick Cheney sau de vreun membru important al administratiei, cum sugerase Wilson, ci la recomandarea sotiei sale, Valerie Plame, care lucra la CIA.

Apoi s-a aflat ca sotia lui Wilson ocupat o functie strict secreta. Criticii sugerau ca cineva din administratia mea a comis o infractiune, dezvaluind in mod deliberat identitatea unui agent CIA. Departamentul de Justitie a numit un procuror special insarcinat pentru deschiderea unei anchete.”[2]

La 23 noiembrie 2011, un tribunal din Malaezia a decis condamnarea fostului președinte american George W. Bush și a fostului prim-ministru britanic Tony Blair care au fost găsiți vinovați de genocid și crime împotriva păcii, după o anchetă care a durat aproape trei ani.

Instanța, în frunte cu renumitul judecător malaiezian Abdul Kadir Sulaiman, i-a condamnat în absență pe Bush și Blair pentru încălcarea dreptului internațional în martie 2003, inclusiv a rezoluțiilor ONU emise împotriva lor, atunci când au decis în mod unilateral să invadeze Irakul. Pentru procurori și Comisie, Bush și Blair au făcut abuz de putere și un act de agresiune care a dus la uciderea în masă a mii de irakieni.

Aceasta este America „tara celor liberi”, o tara care s-a cladit pe furtul si distrugerea diferitelor tari de pe glob, prin crearea si intretinerea unui razboi continuu, care aduce profit bancherilor internationale, care imprumuta guvernul cu bani, cu dobanda, pentru a se finantata complexul militaro-industrial.

SURSE

  1. http://usiraq.procon.org/view.additional-resource.php?resourceID=000684
  2. George W. Bush – „Momente de decizie” (2013).
  3. Foto: Documentarul “Terrorstorm”
  4. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Obama a încercat să blocheze ancheta emailurilor lui Hillary Clinton
Franța se îndreaptă spre un război civil? L. Obertone: "Curând, europenii vor fi minoritari în propriile țări"
Colectarea apei de ploaie devine ilegala in multe state americane ! Un american a stat 30 de zile la puscarie pentru ca a lasat apa de ploaie sa-i umple trei piscine !
Covid-19 și Noua Ordine Mondială: De ce au creat globaliștii virusul?
Adevărul despre Războiul din Siria: 10 minciuni demascate despre Siria și Bashar al-Assad
"Serurile adevărului": spălarea creierului și controlul mental
O investigație profesionistă, care a durat patru ani, cu privire la dispariția clădirii World Trade Center Building 7, condusă de o echipă internațională de ingineri civili, a concluzionat că povestea oficială a distrugerii clădirii 7 este în întregime falsă
Paris: ”Mama” și ”tata”, înlocuiți cu ”părinte 1” și ”părinte 2”. Reacție în urma hotărârii
Noua Ordine Mondială: Summit-ul Pământului de la Rio de Janeiro din 1992, Agenda 21 și Agenda 2030
In 1978, Senatul SUA a recunoscut faptul ca, Chemtrails-urile sunt reale si deosebit de periculoase
Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive. În ciuda numărului tot mai mare de dovezi ale rezultatelor false date de testele RT-PCR, guvernele și agențiile de sănătate continuă să le utilizeze ca pe niște standarde, pentru a lua măsuri la adresa populației
Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.