George W. Bush, discurs în fața ONU, 10 noiembrie 2001: “Haideți să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației cu privire la atacurile de la 11 septembrie 2001”

by George W. Bush, un personaj deosebit de toxic, care a reusit sa conduca SUA si mai aproape de Noua Ordine Mondiala, fiind prezent la tribuna ONU, la data de 10 noiembrie 2001, dupa evenimentele de la 11 septembrie 2001, a facut o afirmatie pe care nu o putem numit […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

George W. Bush, un personaj deosebit de toxic, care a reusit sa conduca SUA si mai aproape de Noua Ordine Mondiala, fiind prezent la tribuna ONU, la data de 10 noiembrie 2001, dupa evenimentele de la 11 septembrie 2001, a facut o afirmatie pe care nu o putem numit altfel decat scandaloasa.

George W. Bush a tinut sa-i atace pe conspirationisti, cei care de la bun inceput nu au acceptat varianta oficiala, pe care oameni de stiinta, ingineri, diversi cercetatori etc. au aratat ca este falsa, informatiile din raportul 9/11 fiind halucinante sfidant inteligenta umana.


George W. Bush a afirmat urmatoarele:

“Trebuie sa spunem adevarul despre terorism. Haideti sa nu toleram niciodata teoriile revoltatoare ale conspiratiei cu privire la atacurile de la 11 septembrie 2001; minciuni rau intentionate incearca sa transfere vina departe de teroristi, departe de vinovati. Ura etnica este cauza promovarii terorismului.”[1]


11 septembrie 2001 – o operatiune “Steag Fals”

“Temperatura maxima de ardere a combustibilului de avion este de 1,030*C. Temperatura la care se topeste otelul este de minim 1370*C. Temperatura la care se topeste aliajul de titaniu este de minim 1,668 °C.

In nici un caz si sub nici o forma incendiul produs de kerosenul de avion nu ar fi putut sa ”topeasca” corsetul din grinzi de otel de peste un metru grosime. Nu in universul asta.

In nici un caz si sub nici o forma motoarele Rolls Royce din aliaj de titaniu ale avionului prabusit la pentagon nu se puteau ”evapora” datorita caldurii emanate de combustibilul de avion arzand. Ar fi fost ca si cum ai fi incercat sa topesti un munte cu o galeata de benzina.

In nici un caz un avion cu anvergura aripilor de aproape 40 de metri si un fuselaj de 14 metri inaltime nu putea sa incapa intr-o gaura de 4 / 6 metri din peretele de la Pentagon, aripile si motoarele ”disparand” ca prin farmec.

In nici un caz si sub nici o forma pasapoartele ”teroristilor” din avioanele ce au lovit turnurile nu puteau fi ”recuperate miraculos” dupa o explozie urmata de un incendiu care, se presupune, au topit zeci de grinzi din otel de 1 metru si ceva grosime fiecare…
Dar, bineinteles, conspirationistii astia… numai prostii spun.”[2]

quote-let-us-never-tolerate-outrageous-conspiracy-theories-concerning-the-attacks-of-september-george-w-bush-60-63-90

Video

SURSE

  1. http://www.whitehouse.gov/news/releases/2001/11/20011110-3.html
  2. Facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Turcia mulțumește Rusiei pentru "sprijinul necondiționat" în timpul tentativei de lovitură de stat
Islanda refuza sa intre in UE, asta dupa revolutia pasnica din octombrie 2008 ! "Noi am trecut deja prin criza in care sinteti voi acum, dar voi nu ati invatat nimic ! Acestia in octombrie 2008 au bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Comunismul în Cuba şi Nicaragua – instaurat cu ajutorul Statelor Unite
Disney introduce un cuplu de lesbiene cu copii într-unul dintre cele mai urmărite desene animate din România
O activistă LGBT mărturisește: "Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe."
200.000 de militari ai statului planetar politienesc vor proteja membrii Cupei Masonice FIFA ! O adevarata armata globala a unui stat politienesc ! S-au instalat si rachete pe blocuri pentru a asigura protectia !
Legea Controlului Armelor din SUA: un plan de a interzice posesia de arme de catre cetatenii americani ! In SUA, politia a devenit structura militarizata, iar Statul Politienesc devine puternic pe zi ce trece !
Comitetul celor 300 - o societate secretă înființată în anul 1729 de către aristocrația britanică cu scopul de a instaura un Guvern Mondial. Un consiliu internațional ce influențează politicile, comerțul, sistemul bancar, armatele națiunilor și mass-media, în vederea centralizării la nivel global a acestora
Propaganda Mișcării Gay. Scopul final este "eliberarea" umanității de sub "tirania" familiei tradiționale
Ecumenismul sau globalizarea în plan religios: pasul decisiv către religia masonică planetară
Preşedinţii masoni ai SUA
Forţa superinteligentă şi malefică: Stăpâna lumii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro