George W. Bush, discurs în fața ONU, 10 noiembrie 2001: „Haideți să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației cu privire la atacurile de la 11 septembrie 2001”

Distribuie!

George W. Bush, un personaj deosebit de toxic, care a reusit sa conduca SUA si mai aproape de Noua Ordine Mondiala, fiind prezent la tribuna ONU, la data de 10 noiembrie 2001, dupa evenimentele de la 11 septembrie 2001, a facut o afirmatie pe care nu o putem numit altfel decat scandaloasa.

George W. Bush a tinut sa-i atace pe conspirationisti, cei care de la bun inceput nu au acceptat varianta oficiala, pe care oameni de stiinta, ingineri, diversi cercetatori etc. au aratat ca este falsa, informatiile din raportul 9/11 fiind halucinante sfidant inteligenta umana.


George W. Bush a afirmat urmatoarele:

„Trebuie sa spunem adevarul despre terorism. Haideti sa nu toleram niciodata teoriile revoltatoare ale conspiratiei cu privire la atacurile de la 11 septembrie 2001; minciuni rau intentionate incearca sa transfere vina departe de teroristi, departe de vinovati. Ura etnica este cauza promovarii terorismului.”[1]


11 septembrie 2001 – o operatiune „Steag Fals”

„Temperatura maxima de ardere a combustibilului de avion este de 1,030*C. Temperatura la care se topeste otelul este de minim 1370*C. Temperatura la care se topeste aliajul de titaniu este de minim 1,668 °C.

In nici un caz si sub nici o forma incendiul produs de kerosenul de avion nu ar fi putut sa ”topeasca” corsetul din grinzi de otel de peste un metru grosime. Nu in universul asta.

In nici un caz si sub nici o forma motoarele Rolls Royce din aliaj de titaniu ale avionului prabusit la pentagon nu se puteau ”evapora” datorita caldurii emanate de combustibilul de avion arzand. Ar fi fost ca si cum ai fi incercat sa topesti un munte cu o galeata de benzina.

In nici un caz un avion cu anvergura aripilor de aproape 40 de metri si un fuselaj de 14 metri inaltime nu putea sa incapa intr-o gaura de 4 / 6 metri din peretele de la Pentagon, aripile si motoarele ”disparand” ca prin farmec.

In nici un caz si sub nici o forma pasapoartele ”teroristilor” din avioanele ce au lovit turnurile nu puteau fi ”recuperate miraculos” dupa o explozie urmata de un incendiu care, se presupune, au topit zeci de grinzi din otel de 1 metru si ceva grosime fiecare…
Dar, bineinteles, conspirationistii astia… numai prostii spun.”[2]

quote-let-us-never-tolerate-outrageous-conspiracy-theories-concerning-the-attacks-of-september-george-w-bush-60-63-90

Video

SURSE

  1. http://www.whitehouse.gov/news/releases/2001/11/20011110-3.html
  2. Facebook

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...