George W. Bush și Tony Blair ar trebui deferiți Curții Penale Internaționale

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Doi reputati profesori francezi de drept public, Serge Sur si Julian Fernandez, sustin – intro luare de pozitie in coloanele cotidianului “Le Monde”- ca raportul Chilcot, dat recent publicitatii in Marea Britanie,precum si asa-numitul raport Feinstein, aparut in urma cu aproximativ un an in Statele Unite, ofera dovezi clare privind crimele comise in Irak sau in Afganistan in cursul interventiei militare “discutabile in privinta fundamentarii sau a derularii ei”.

In aceste conditii, spun cei doi profesori mai sus mentionati, in absenta unor proceduri nationale, Curtea Penala Internationala(CPI) instituita in 1998 prin Statutul de la Roma, “are acum ocazia sa demonstreze ca justitia penala internationala nu mai este rezervata doar invinsilor si celor slabi”.”[1]

George W. Bush si Tony Blair

Fara indoiala, un astfel de eveniment istoric ar crea un precedent deosebit de periculos pentru globalisti si chiar exista posibilitatea ca acest precendent sa se infaptuiasca. Insusi, George W. Bush, in cartea sa “Momente de decizie”, publicata in 2013, scrie ca, “trupele noastre nu au gasit arme de distrugere in masa, in Irak”[2].


SURSE

  1. http://www.curierulnational.ro/Extern/2016-07-11/George+W.+Bush+si+Tony+Blair+ar+trebui+deferiti+Curtii+Penale+Internationale
  2. George W. Bush – “Momente de decizie”, 2013.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...