Germania dorește limitarea dreptului la liberă exprimare

by Asa-zisa “lume libera si civilizata”, adorata de multi oameni, isi arata pe zi ce trece adevarata fata malefica. Guvernul german a aprobat un proiect de lege privind asa-zisa “combatere a discursului instigator la ura si stirile false”[1]. Retelele de socializare, care nu elimina anumite continuturi “ofensatoare”, vor plati amenzi […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asa-zisa “lume libera si civilizata”, adorata de multi oameni, isi arata pe zi ce trece adevarata fata malefica. Guvernul german a aprobat un proiect de lege privind asa-zisa “combatere a discursului instigator la ura si stirile false”[1].

Retelele de socializare, care nu elimina anumite continuturi “ofensatoare”, vor plati amenzi uriase. Criticii au denuntat proiectul de lege ca fiind o incalcare a dreptului la libera exprimare. Proiectul de lege a fost introdus de catre Ministrul Justitiei din Germania, Heiko Maas. Oficial, acest proiect de lege ii responsabilizeaza pe gigantii site-urilor de socializare (ex. Facebook si Twitter) pentru a fi in acord cu legislatia germana.


Asa cum este normal, acest proiect de lege a provocat un val de critici venit din partea politicienilor aflati in opozitie, a mass-mediei si a diversilor activisti. Dictatura “corectitudinii politice” s-a instaurat in Germania.

Germania, Franta, Suedia, Norvegia sunt conduse de catre socialisti/neomarxisti, iar acesti indivizi sunt neocomunisti si din acest motiv cauta tot felul de motive pentru a cenzura. Ei sunt globalistii, ei sustin Noua Ordine Mondiala. Din acest motiv, noi trebuie sa respingem globalizarea!


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/383628-germany-thought-police-social-networks/
  2. Foto: Twitter/Ramireztoons

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro