Germania dorește limitarea dreptului la liberă exprimare

Distribuie!

Asa-zisa „lume libera si civilizata”, adorata de multi oameni, isi arata pe zi ce trece adevarata fata malefica. Guvernul german a aprobat un proiect de lege privind asa-zisa „combatere a discursului instigator la ura si stirile false”[1].

Retelele de socializare, care nu elimina anumite continuturi „ofensatoare”, vor plati amenzi uriase. Criticii au denuntat proiectul de lege ca fiind o incalcare a dreptului la libera exprimare. Proiectul de lege a fost introdus de catre Ministrul Justitiei din Germania, Heiko Maas. Oficial, acest proiect de lege ii responsabilizeaza pe gigantii site-urilor de socializare (ex. Facebook si Twitter) pentru a fi in acord cu legislatia germana.


Asa cum este normal, acest proiect de lege a provocat un val de critici venit din partea politicienilor aflati in opozitie, a mass-mediei si a diversilor activisti. Dictatura „corectitudinii politice” s-a instaurat in Germania.

Germania, Franta, Suedia, Norvegia sunt conduse de catre socialisti/neomarxisti, iar acesti indivizi sunt neocomunisti si din acest motiv cauta tot felul de motive pentru a cenzura. Ei sunt globalistii, ei sustin Noua Ordine Mondiala. Din acest motiv, noi trebuie sa respingem globalizarea!


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/383628-germany-thought-police-social-networks/
  2. Foto: Twitter/Ramireztoons

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...