Germania dorește limitarea dreptului la liberă exprimare

by Asa-zisa “lume libera si civilizata”, adorata de multi oameni, isi arata pe zi ce trece adevarata fata malefica. Guvernul german a aprobat un proiect de lege privind asa-zisa “combatere a discursului instigator la ura si stirile false”[1]. Retelele de socializare, care nu elimina anumite continuturi “ofensatoare”, vor plati amenzi […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Asa-zisa “lume libera si civilizata”, adorata de multi oameni, isi arata pe zi ce trece adevarata fata malefica. Guvernul german a aprobat un proiect de lege privind asa-zisa “combatere a discursului instigator la ura si stirile false”[1].

Retelele de socializare, care nu elimina anumite continuturi “ofensatoare”, vor plati amenzi uriase. Criticii au denuntat proiectul de lege ca fiind o incalcare a dreptului la libera exprimare. Proiectul de lege a fost introdus de catre Ministrul Justitiei din Germania, Heiko Maas. Oficial, acest proiect de lege ii responsabilizeaza pe gigantii site-urilor de socializare (ex. Facebook si Twitter) pentru a fi in acord cu legislatia germana.


Asa cum este normal, acest proiect de lege a provocat un val de critici venit din partea politicienilor aflati in opozitie, a mass-mediei si a diversilor activisti. Dictatura “corectitudinii politice” s-a instaurat in Germania.

Germania, Franta, Suedia, Norvegia sunt conduse de catre socialisti/neomarxisti, iar acesti indivizi sunt neocomunisti si din acest motiv cauta tot felul de motive pentru a cenzura. Ei sunt globalistii, ei sustin Noua Ordine Mondiala. Din acest motiv, noi trebuie sa respingem globalizarea!


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/383628-germany-thought-police-social-networks/
  2. Foto: Twitter/Ramireztoons

Citiți și...

Legea “Patriot Act” – cea care permite autoritatilor americane sa-si trateze cetatenii drept “teroristi”! Acestia putand sa le perchezitioneze locuintele fara mandat, sa-i aresteze, sa-i priveze de dreptul la avocat, sa-i intercepteze, totul in baza suspiciunii ca pot fi “teroristi”! Prosteala cu terorismul are un singur scop: restrangerea libertatilor cetatenesti! Legea a si fost declarata neconstitutionala si periculoasa!
Vedetele Iluminatilor: Jay Z, Rihanna, Beyonce, Kanye West, Nas si multii altii, vanduti masoneriei ! Acestia contribuie la dezaxarea tineretului !
Aleksandr Dughin sustine ca Romania va disparea ca stat in Noua Ordine Mondiala ! Globalistii sa aiba grija, caci pot disparea ei !
In SUA, cetatenii pot fi considerati teroristi de catre autoritati, fara sa fie nevoie de probe in acest sens
Internetul ajunge sub controlul ONU la 1 octombrie
Soros finanțează pe ascuns alte mișcări așa-zis "civile", de această dată în Polonia, pentru a destabiliza guvernul democratic ales
Vaclav Klaus, fost Preşedinte al Cehiei: "UE devine o organizaţie tot mai dictatorială, asemănătoare fostului regim comunist!"
Teroriștii planifică atacuri chimice în Siria pentru justificarea atacurilor SUA
Ronald Bernard, bancherul olandez care a demascat industria financiară Iluminați, a fost găsit mort în Florida
Israel: Zeci de mii de persoane protestează împotriva premierului Netanyahu şi a corupţiei
Chemtrails, un război silențios și eficient
Războiul psihotronic. Controlul minții prin armele de impuls electromagnetic
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro