Germania: Imigranții comit 1578 infracțiuni în fiecare zi, admite șeful poliției

by “Invadatorii pretinzand ca sunt refugiati in Germania sunt responsabili pentru 10% din toate infractiunile savarsite in tara respectiva, ceea ce echivaleaza in fiecare zi cu 1578 acte criminale – mai mult decat dublul cifrei oficiale din 2016, a recunoscut un sef al politiei. Directorul executiv al departamentului de politie […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Invadatorii pretinzand ca sunt refugiati in Germania sunt responsabili pentru 10% din toate infractiunile savarsite in tara respectiva, ceea ce echivaleaza in fiecare zi cu 1578 acte criminale – mai mult decat dublul cifrei oficiale din 2016, a recunoscut un sef al politiei.

Directorul executiv al departamentului de politie bavarez Bernhard Egger, care a vorbit la conferinta de la Moscova intitulata „Provocarile proceselor moderne de migratie” organizata de Fundatia Hanns Seidel si Institutul pentru Procesul de Civilizatie si Migratie Lingvistica in cadrul Fundatiei Russkiy Mir, a spus ca „migrantii” in Germania comit cel putin zece procente din toate infractiunile din aceasta tara.


Un raport anterior din ziarul Welt am Sonntag din luna aprilie a acestui an a aratat ca in anul 2017 au fost raportate 5,76 milioane de infractiuni, ceea ce inseamna ca cel putin 576 000 au fost comise de falsii refugiati.

Referindu-se la cifrele oficiale ale politiei, raportul Welt am Sonntag a adaugat insa ca numarul de „suspecti non germani” arestati in 2017 a fost de 736.265 – cifra care indica faptul ca rata criminalitatii invadatoare este chiar mai mare decat cifrele Egger.


Egger a spus serviciului de stiri RIA Novosti la conferinta ca „multi germani nu se simt la fel de siguri ca inainte. Acest lucru se aplica in special in orasele mari, unde exista mai multi imigranti „.
Comentariile sale confirma un raport anterior al guvernului german care a recunoscut ca invadatorii nonwhite sunt responsabili pentru majoritatea recentelor cresteri ale criminalitatii violente din Germania.

Pe baza cifrelor din Ministerul de Interne al statului, care pastreaza o evidennta separata a crimelor comise de catre „migranti”, raportul a constatat ca 92,1% din crestere a fost atribuita„tinerilor imigranti de sex masculin”.

De asemenea, studiul a constatat ca „migrantii au fost de doua ori mai susceptibili de a fi raportati la politie pentru presupuse crime de violenta decat cetateni germani”.

In iunie 2016politia germana federala a declarat ca invadatorii au comis zilnic 770 de crime grave, ceea ce inseamna ca cele mai recente cifre arata ca numarul de infractiuni comise de acest grup s-a dublat.

Potrivit ziarului Berliner Zeitung, citand vineri avertismentul sefului BfV Hans-Georg Maassen, sfaturi utile sunt adesea amestecate cu falsuri.

Declaratia sa a venit in timpul unei intalniri a ministrilor de interne cu politicienii germani care se axeaza pe probleme de politica interna.

Trei persoane, retinute in Germania, suspectate de legaturi cu grupul extremist Daesh, ar fi planificat un atac asupra pieteiAlexanderplatz din Berlin, a informat presa locala joi.“[1]

SURSE

  1. https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/06/05/germania-refugiatii-comit-1578-crime-in-fiecare-zi-admite-seful-politiei/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Tot mai multe persoane care au făcut operații de schimbare de sex regretă decizia și vor „inversarea”. Medic specialist: Poate fi devastator să asculți poveștile lor. Cu toate astea, mulți preferă să tacă
Cuvintele care vindecă
Cele 33 de grade masonice si secretul Iluminatilor din spatele lor ! Acestea sint gradele Ritului Scotian Antic si Acceptat de catre liniile genealogice ale Iluminatilor !
„Vestele galbene” și naționaliștii reprezintă majoritatea electoratului european. Oamenii nu mai au nicio încredere în politicieni și sistemele politice de la nivel național și european
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Mâncarea care vindecă! Iată cum putem avea o sănătate de fier
Profeția yoghinului indian Gupta Swami despre România - un om din Bucovina va fi alesul mileniului
Partidele de vanatoare umana organizate de catre familiile regale, ministri, politicieni, bancheri ai Elitei Mondiale ! Acestia sint membri ai Clubului satanist Bohemian Grove !
Războiul din Libia (2011) - Libia lui Gaddafi a fost distrusă de către globaliștii SUA și UE
O scoala din SUA renunta sa mai numeasca copiii, baieti si fete, deoarece homosexualii (LGBT) se simt discriminati ! Dezaxarea oamenilor cu propaganda homosexuala continua !
Savantii americani arata cat de nociva este chimioterapia: sporeste cresterea tumorala si deterioreaza ADN-ul ! Si totusi, corporatiile farmaceutice fac urias profit de pe urma acestei "terapii" !
Din dragoste pentru natură, a plantat în fiecare zi un copac, timp de 37 de ani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro