Germania: Imigranții comit 1578 infracțiuni în fiecare zi, admite șeful poliției

Distribuie!by “Invadatorii pretinzand ca sunt refugiati in Germania sunt responsabili pentru 10% din toate infractiunile savarsite in tara respectiva, ceea ce echivaleaza in fiecare zi cu 1578 acte criminale – mai mult decat dublul cifrei oficiale din 2016, a recunoscut un sef al politiei. Directorul executiv al departamentului de politie […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Invadatorii pretinzand ca sunt refugiati in Germania sunt responsabili pentru 10% din toate infractiunile savarsite in tara respectiva, ceea ce echivaleaza in fiecare zi cu 1578 acte criminale – mai mult decat dublul cifrei oficiale din 2016, a recunoscut un sef al politiei.

Directorul executiv al departamentului de politie bavarez Bernhard Egger, care a vorbit la conferinta de la Moscova intitulata „Provocarile proceselor moderne de migratie” organizata de Fundatia Hanns Seidel si Institutul pentru Procesul de Civilizatie si Migratie Lingvistica in cadrul Fundatiei Russkiy Mir, a spus ca „migrantii” in Germania comit cel putin zece procente din toate infractiunile din aceasta tara.


Un raport anterior din ziarul Welt am Sonntag din luna aprilie a acestui an a aratat ca in anul 2017 au fost raportate 5,76 milioane de infractiuni, ceea ce inseamna ca cel putin 576 000 au fost comise de falsii refugiati.

Referindu-se la cifrele oficiale ale politiei, raportul Welt am Sonntag a adaugat insa ca numarul de „suspecti non germani” arestati in 2017 a fost de 736.265 – cifra care indica faptul ca rata criminalitatii invadatoare este chiar mai mare decat cifrele Egger.


Egger a spus serviciului de stiri RIA Novosti la conferinta ca „multi germani nu se simt la fel de siguri ca inainte. Acest lucru se aplica in special in orasele mari, unde exista mai multi imigranti „.
Comentariile sale confirma un raport anterior al guvernului german care a recunoscut ca invadatorii nonwhite sunt responsabili pentru majoritatea recentelor cresteri ale criminalitatii violente din Germania.

Pe baza cifrelor din Ministerul de Interne al statului, care pastreaza o evidennta separata a crimelor comise de catre „migranti”, raportul a constatat ca 92,1% din crestere a fost atribuita„tinerilor imigranti de sex masculin”.

De asemenea, studiul a constatat ca „migrantii au fost de doua ori mai susceptibili de a fi raportati la politie pentru presupuse crime de violenta decat cetateni germani”.

In iunie 2016politia germana federala a declarat ca invadatorii au comis zilnic 770 de crime grave, ceea ce inseamna ca cele mai recente cifre arata ca numarul de infractiuni comise de acest grup s-a dublat.

Potrivit ziarului Berliner Zeitung, citand vineri avertismentul sefului BfV Hans-Georg Maassen, sfaturi utile sunt adesea amestecate cu falsuri.

Declaratia sa a venit in timpul unei intalniri a ministrilor de interne cu politicienii germani care se axeaza pe probleme de politica interna.

Trei persoane, retinute in Germania, suspectate de legaturi cu grupul extremist Daesh, ar fi planificat un atac asupra pieteiAlexanderplatz din Berlin, a informat presa locala joi.“[1]

SURSE

  1. https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/06/05/germania-refugiatii-comit-1578-crime-in-fiecare-zi-admite-seful-politiei/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

7 metode prin care telefonul tău este ascultat
Conspiratia Ordinului Iezuitilor al Vaticanului si "Papa cel Negru" - cei ce guverneaza si manipuleaza lumea cu ajutorul religiei !
Secretele oamenilor din Hunza: trăiesc în medie 100 de ani şi nu ştiu ce este cancerul
Protest în fața ambasadei Ucrainei de la București. Frații noștri din Ucraina „masacrați cultural” de noua lege care închide școlile românești
Din dragoste pentru natură, a plantat în fiecare zi un copac, timp de 37 de ani
Doctor în drept constituțional, după ce generalul Dumbravă a admis implicarea în anchetele DNA: Jur că o să fac orice posibil ca ai mei copii să trăiască într-o țară în care la 24 de ore de la o asemenea declarație dl. general ar fie în arest preventiv
Parlamentul italian l-a numit pe Marcello Foa, un jurnalist eurosceptic, naționalist, în postul de preşedinte al radio-televiziunii naţionale RAI
Gafă a Ministrului rus al Agriculturii: A vrut să exporte carne de porc într-o țară musulmană. Reacția lui Vladimir Putin
MK-Ultra si Monarch - proiectele guvernamentale odioase de control a mintii umane ! Institutul Tavistock din Londra este centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor de pe aceasta Planeta !
Medici chinezi care vindeca cancerul folosind puterea mintii ! In mod sigur acestia au avut acces la multe secrete tibetane !
Pietrele la rinichi: remedii naturale, cauze si prevenirea aparitiei lor !
Ungaria interzice străinilor să cumpere teren agricol
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro