Germania: Imigranții comit 1578 infracțiuni în fiecare zi, admite șeful poliției

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Invadatorii pretinzand ca sunt refugiati in Germania sunt responsabili pentru 10% din toate infractiunile savarsite in tara respectiva, ceea ce echivaleaza in fiecare zi cu 1578 acte criminale – mai mult decat dublul cifrei oficiale din 2016, a recunoscut un sef al politiei.

Directorul executiv al departamentului de politie bavarez Bernhard Egger, care a vorbit la conferinta de la Moscova intitulata „Provocarile proceselor moderne de migratie” organizata de Fundatia Hanns Seidel si Institutul pentru Procesul de Civilizatie si Migratie Lingvistica in cadrul Fundatiei Russkiy Mir, a spus ca „migrantii” in Germania comit cel putin zece procente din toate infractiunile din aceasta tara.


Un raport anterior din ziarul Welt am Sonntag din luna aprilie a acestui an a aratat ca in anul 2017 au fost raportate 5,76 milioane de infractiuni, ceea ce inseamna ca cel putin 576 000 au fost comise de falsii refugiati.

Referindu-se la cifrele oficiale ale politiei, raportul Welt am Sonntag a adaugat insa ca numarul de „suspecti non germani” arestati in 2017 a fost de 736.265 – cifra care indica faptul ca rata criminalitatii invadatoare este chiar mai mare decat cifrele Egger.


Egger a spus serviciului de stiri RIA Novosti la conferinta ca „multi germani nu se simt la fel de siguri ca inainte. Acest lucru se aplica in special in orasele mari, unde exista mai multi imigranti „.
Comentariile sale confirma un raport anterior al guvernului german care a recunoscut ca invadatorii nonwhite sunt responsabili pentru majoritatea recentelor cresteri ale criminalitatii violente din Germania.

Pe baza cifrelor din Ministerul de Interne al statului, care pastreaza o evidennta separata a crimelor comise de catre „migranti”, raportul a constatat ca 92,1% din crestere a fost atribuita„tinerilor imigranti de sex masculin”.

De asemenea, studiul a constatat ca „migrantii au fost de doua ori mai susceptibili de a fi raportati la politie pentru presupuse crime de violenta decat cetateni germani”.

In iunie 2016politia germana federala a declarat ca invadatorii au comis zilnic 770 de crime grave, ceea ce inseamna ca cele mai recente cifre arata ca numarul de infractiuni comise de acest grup s-a dublat.

Potrivit ziarului Berliner Zeitung, citand vineri avertismentul sefului BfV Hans-Georg Maassen, sfaturi utile sunt adesea amestecate cu falsuri.

Declaratia sa a venit in timpul unei intalniri a ministrilor de interne cu politicienii germani care se axeaza pe probleme de politica interna.

Trei persoane, retinute in Germania, suspectate de legaturi cu grupul extremist Daesh, ar fi planificat un atac asupra pieteiAlexanderplatz din Berlin, a informat presa locala joi.“[1]

SURSE

  1. https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/06/05/germania-refugiatii-comit-1578-crime-in-fiecare-zi-admite-seful-politiei/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...