Germania: Imigranții comit 1578 infracțiuni în fiecare zi, admite șeful poliției

by “Invadatorii pretinzand ca sunt refugiati in Germania sunt responsabili pentru 10% din toate infractiunile savarsite in tara respectiva, ceea ce echivaleaza in fiecare zi cu 1578 acte criminale – mai mult decat dublul cifrei oficiale din 2016, a recunoscut un sef al politiei. Directorul executiv al departamentului de politie […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Invadatorii pretinzand ca sunt refugiati in Germania sunt responsabili pentru 10% din toate infractiunile savarsite in tara respectiva, ceea ce echivaleaza in fiecare zi cu 1578 acte criminale – mai mult decat dublul cifrei oficiale din 2016, a recunoscut un sef al politiei.

Directorul executiv al departamentului de politie bavarez Bernhard Egger, care a vorbit la conferinta de la Moscova intitulata „Provocarile proceselor moderne de migratie” organizata de Fundatia Hanns Seidel si Institutul pentru Procesul de Civilizatie si Migratie Lingvistica in cadrul Fundatiei Russkiy Mir, a spus ca „migrantii” in Germania comit cel putin zece procente din toate infractiunile din aceasta tara.


Un raport anterior din ziarul Welt am Sonntag din luna aprilie a acestui an a aratat ca in anul 2017 au fost raportate 5,76 milioane de infractiuni, ceea ce inseamna ca cel putin 576 000 au fost comise de falsii refugiati.

Referindu-se la cifrele oficiale ale politiei, raportul Welt am Sonntag a adaugat insa ca numarul de „suspecti non germani” arestati in 2017 a fost de 736.265 – cifra care indica faptul ca rata criminalitatii invadatoare este chiar mai mare decat cifrele Egger.


Egger a spus serviciului de stiri RIA Novosti la conferinta ca „multi germani nu se simt la fel de siguri ca inainte. Acest lucru se aplica in special in orasele mari, unde exista mai multi imigranti „.
Comentariile sale confirma un raport anterior al guvernului german care a recunoscut ca invadatorii nonwhite sunt responsabili pentru majoritatea recentelor cresteri ale criminalitatii violente din Germania.

Pe baza cifrelor din Ministerul de Interne al statului, care pastreaza o evidennta separata a crimelor comise de catre „migranti”, raportul a constatat ca 92,1% din crestere a fost atribuita„tinerilor imigranti de sex masculin”.

De asemenea, studiul a constatat ca „migrantii au fost de doua ori mai susceptibili de a fi raportati la politie pentru presupuse crime de violenta decat cetateni germani”.

In iunie 2016politia germana federala a declarat ca invadatorii au comis zilnic 770 de crime grave, ceea ce inseamna ca cele mai recente cifre arata ca numarul de infractiuni comise de acest grup s-a dublat.

Potrivit ziarului Berliner Zeitung, citand vineri avertismentul sefului BfV Hans-Georg Maassen, sfaturi utile sunt adesea amestecate cu falsuri.

Declaratia sa a venit in timpul unei intalniri a ministrilor de interne cu politicienii germani care se axeaza pe probleme de politica interna.

Trei persoane, retinute in Germania, suspectate de legaturi cu grupul extremist Daesh, ar fi planificat un atac asupra pieteiAlexanderplatz din Berlin, a informat presa locala joi.“[1]

SURSE

  1. https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/06/05/germania-refugiatii-comit-1578-crime-in-fiecare-zi-admite-seful-politiei/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Domeniul de la Balc - locul unde marii masoni din Romania si din strainatate se aduna anual pentru a ucide in masa mistreti, doar pentru a se distra! Acest loc este un "Bohemian Grove" de Romania!
Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Preparati-va acasa propria voastra pasta de dinti 100% naturala fara fluor ! O sa aveti dintii din ce in ce mai curati si sanatosi !
Asasinarea masonului Roberto Calvi ("Bancherul lui Dumnezeu") la ordinul lojii masonice Propaganda Due (P2)
Un arhiepiscop catolic nu stie ca e ilegal sexul cu copii ! Acestea sint consecintele nefaste, psiho-fiziologice, ale celibatului catolic !
Decizia ICCJ ca Facebook este spatiu public nu ameninta Libertatea de Exprimare garantata de Constitutia Romaniei ! In schimb ii responsabilieaza pe cei care recurg la amenintari si intimidari !
O femeie paralizata a pilotat un avion de lupta cu ajutorul mintii ! Totul a fost desfasurat in cadrul Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului !
Meduza Nomura - o problemă a omenirii
Neomarxiștii din România sunt supărați și deranjați după organizarea Marșului pentru Viață
"Șervețelele demachiante pot provoca reacții alergice din cauza conservanților"
Locul de unde se extrage Bitcoin-ul, moneda digitală. Hangarele Bitmain sunt unele dintre cele mai mari cybermine din lume
Parlamentul italian l-a numit pe Marcello Foa, un jurnalist eurosceptic, naționalist, în postul de preşedinte al radio-televiziunii naţionale RAI
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro