Germania multiculturalistă: Poliția germană face percheziții la persoane care au postat “mesaje extremiste” pe Internet

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Poliţia germană a desfăşurat mai multe raiduri vizând persoane acuzate că au postat mesaje pline de ură pe reţelele de socializare, scrie theverge.com, citat de Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al poliţiei federale germane, agenţia federală de poliţie (Bundeskriminalamt – BKA) indică faptul că locuinţele a circa 60 de oameni au fost cercetate miercuri, majoritatea suspecţilor fiind acuzaţi de postarea unor mesaje antisemite, xenofobe şi extremiste.


Operaţiunea s-a desfăşurat în 14 provincii, implicând 25 de departamente de poliţie, şi au fost deschise circa 40 de investigaţii. Este pentru prima dată când poliţia germană desfăşoară descinderi la nivel naţional în legătură cu mesaje ce incită la ură postate în mediul online, conform comunicatului BKA.

În comunicatul său de presă, BKA a declarat că operaţiunea efectuată săptămâna aceasta are drept scop să combată ”creşterea puternică a radicalismului verbal”. Suspecţii sunt acuzaţi de postarea de mesaje instigatoare la ură pe Facebook în perioada iulie-noiembrie 2015. ”Acţiunea desfăşurată astăzi arată că autorităţile acţionează ferm împotriva urii pe internet, care a crescut considerabil pe fondul situaţiei refugiaţilor”, a declarat Holger Munch, şef al BKA, în comunicat. ”Atacurile asupra refugiaţilor sunt deseori rezultatul radicalizării, care începe pe reţelele de socializare. Cuvintele nu trebuie să otrăvească climatul social”, potrivit aceleiaşi surse.


Germania a înregistrat recent o creştere a mesajelor de ură în mediul online, alimentate parţial de actuala criză a refugiaţilor. Ţara a acceptat mai mult de un milion de solicitanţi de azil anul trecut, cea mai mare parte din Siria şi Siria, ţări sfâşiate de război, ceea ce a dus la unele proteste de extremă dreapta şi violenţă xenofobă, scrie theverge.com.

Ca răspuns, autorităţile germane au încercat să reprime acest tip de discurs pe Facebook, Twitter şi alte platforme online. Anul trecut Facebook a înfiinţat un grup de lucru special care să îndepărteze mai rapid postările care incită la ură. În decembrie 2015, Facebook, Twitter şi Google au fost de acord să îndepărteze conţinutul xenofob şi rasist în decurs de 24 de ore de pe reţelele de socializare, în baza unui acord cu guvernul german.”[1]

internetcensorship061208-700x336

In primul rand, ce inseamna “mesajele extremiste”? Nu se ofera nici un fel de exemple, astfel incat multiculturalistii marxisti considera drept “extremiste” orice mesaje critice la adresa imigrantilor sau la adresa altor categorii de persoane ce apartin altor etnii.

In al doilea rand, germanii protesteaza, pe buna dreptate, impotriva imigrantilor, care in noaptea de Revelion din 2015-2016, au provocat haos in Germania savarsit nenumarate infractiuni (talharii, violuri etc.), iar autoritatile multiculturaliste au mintit populatia negand astfel de evenimente, dar ulterior au recunoscut ca ele au avut loc.

De ce toate aceste mizerii? Simplu: aceasta este ideologia multiculturalismului marxist. O ideologie nebuna pusa in aplicare de catre socialistii care conduc Europa, cu scopul de a distruge identitatile si valorile nationale. Acesta este planul Kalergi de creare a unei Europe metisate, dupa cum scria si Richard Kalergi in cartea sa, “Idealismul Practic”.

Ideologia “corectitudinii politice” nu va functia, iar oamenii se vor revolta chiar impotriva politicienilor bolsevici care au orchestrat acest plan marsav.

SURSE

  1. http://www.romanialibera.ro/stiinta-tehnologie/it-c/politia-germana-face-perchezitii-la-persoane-care-au-postat-mesaje-extremiste-pe-internet-422720?c=q2561
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Pietrele Îndrumătoare din Georgia (SUA) - cele zece porunci ale Noii Ordini Mondiale
Zeci de mii de informatori racolaţi de FBI din marile corporaţii americane
Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda ! Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !
Generalul iranian, Qassem Soleimani, a fost ucis de către SUA. Globaliștii vor război cu Iranul
După ce și-au dărâmat singuri Turnurile Gemene, SUA cer despăgubiri Iranului de 6 miliarde de dolari
Dioxidul de carbon (CO2) este un nutrient miraculos care dă viață, cu care plantele prosperă și trăiesc. Creșterea dioxidului de carbon contribuie, de fapt, la „verdele” planetei. Fără CO2 în atmosferă, aproape toată viața de pe planetă s-ar prăbuși, în primul rând viața plantelor și implicit și viața umană
Războiul mondial a accelerat experimentele pe oameni
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
New York Times: "Tot mai multe state, inclusiv SUA, folosesc programe «spyware» pentru spionarea dizidenţilor"
Islanda - tara care a refuzat sa faca parte din UE si nu are niciun analfabet ! Islanda a fost cea care a bagat la puscarie toti bancherii corupti !
"Oamenii de știință", plătiți de Iluminați, susțin că nu există Chemtrails și că dârele lăsate de avioane sunt "normale"
Programul spatial nazist (1940 - 1945): expeditiile pe Luna si Marte
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Metode simple de purificare şi energizare a apei

Cranii de cristal – în ele sunt înmagazinate cantităţi impresionante de informaţii esențiale pentru umanitate

Cercurile din lanuri – Artă sacră sau mesaje OZN?

Ce sunt fantomele și de ce apar?

UDMR dorește autonomie după modelul Cataloniei! Antal Arpad: Ce se întâmplă în Spania e un lucru bun! Extremiștii unguri trebuie expulzați din România! Propaganda pentru autonomia “Ținutului Secuiesc” reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale!

Închide