Germania nu este pregătită pentru un eventual contact cu o civilizaţie extraterestră. Guvernul german nu are planuri pentru a intra în contact cu extratereştrii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Germania, contact cu extratereştrii. Precizările Guvernului federal

Germania nu este pregătită pentru un eventual contact cu o civilizaţie extraterestră.


Guvernul german nu are planuri pentru a intra în contact cu extratereştrii, potrivit răspunsului la o interpelare parlamentară citat sâmbătă de tabloidul Bild, relatează DPA.

Parlamentarul Dieter Janecek, din partidul Verzilor, a vrut să ştie ce va face guvernul dacă ar fi să intre vreodată în contact cu fiinţe extraterestre. Acesta nu are proceduri sau protocoale stabilite pentru o astfel de eventualitate, a venit răspunsul oficial la întrebarea lui Janecek.


“Guvernul federal consideră un astfel de prim contact pe teritoriul Republicii Federale Germania foarte improbabil”, a mai citat Bild din răspunsul oferit de guvern. Din câte se pare guvernul german nu a avut convorbiri bilaterale sau multilaterale pe această temă cu alte guverne, potrivit publicaţiei.”[1]

SURSE

  1. https://www.dcnews.ro/germania–contact-cu-extraterestrii–precizarile-guvernului-federal_608538.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...