Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!

Distribuie!

„Mii de persoane au protestat la Berlin împotriva partidului de extremă dreaptă AfD

Mii de persoane au protestat duminică la Berlin împotriva intrării în Parlamentul german a formaţiunii de extremă dreaptă AfD, relatează site-ul Deutsche Welle.


Participanţii, cel puţin 10.000, s-au strâns în faţa Porţii Brandenburg şi au afişat postere cu mesaje precum „Opriţi AfD”, „Vocea mea împotriva incitării”, „Inima mea bate pentru diversitate”, „Limite pentru nazişti”, „Împotriva rasismului şi a urii în Bundestag”.

În cadrul alegerilor parlamentare din Germania desfăşurate la sfârşitul lunii septembrie, formaţiunea de extremă dreaptă AfD a obţinut 12,6% dintre voturi, devenind cea de-a treia forţă politică din Parlament.


Este pentru prima dată după cel de-Al Doilea Război Mondial când un partid de extremă dreaptă este reprezentat în Parlamentul federal din Germania. AfD a avut o campanie electorală antiimigraţie şi islamofobă.

„Când AfD se va afla în Bundestag pentru prima oară la 24 octombrie, trebuie să ştie că Parlamentul nostru nu este o scenă pentru rasism, discriminare şi falsificarea istoriei!”, a fost mesajul mişcării populare Compact.

Bastian Schmidt, un student în vârstă de 25 de ani, a precizat că „partidele ar trebui să protesteze în Parlament împotriva AfD, dar mai important este ca germanii – indiferent unde se află, în şcoli, universităţi sau companii – să lupte împotriva rasismului”.”[1]

„Diversitate” si „toleranta” sunt cuvintele „magice” ale neomarxistilor. Alte cuvinte folosite de neomarxisti sunt „extrema dreapta”, „rasisti”, „nazisti”, „fascisti”. Aceste cuvinte le folosesc pentru a-i eticheta pe cei care sunt nationalisti.

Nu ar trebui sa va mire aceste proteste, dat fiind faptul ca George Soros a donat 18 miliarde de dolari ONG-urilor sale neomarxiste/globaliste.

Video

Va recomandam sa cititi:

Soros a donat 18 miliarde USD Fundațiilor sale pentru planul de aducere a migranților musulmani în Europa

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/externe/mii-de-persoane-au-protestat-la-berlin-impotriva-partidului-de-extrema-dreapta-afd-16778214
  2. Foto: rbb24.de
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...