Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Mii de persoane au protestat la Berlin împotriva partidului de extremă dreaptă AfD

Mii de persoane au protestat duminică la Berlin împotriva intrării în Parlamentul german a formaţiunii de extremă dreaptă AfD, relatează site-ul Deutsche Welle.


Participanţii, cel puţin 10.000, s-au strâns în faţa Porţii Brandenburg şi au afişat postere cu mesaje precum „Opriţi AfD”, „Vocea mea împotriva incitării”, „Inima mea bate pentru diversitate”, „Limite pentru nazişti”, „Împotriva rasismului şi a urii în Bundestag”.

În cadrul alegerilor parlamentare din Germania desfăşurate la sfârşitul lunii septembrie, formaţiunea de extremă dreaptă AfD a obţinut 12,6% dintre voturi, devenind cea de-a treia forţă politică din Parlament.


Este pentru prima dată după cel de-Al Doilea Război Mondial când un partid de extremă dreaptă este reprezentat în Parlamentul federal din Germania. AfD a avut o campanie electorală antiimigraţie şi islamofobă.

„Când AfD se va afla în Bundestag pentru prima oară la 24 octombrie, trebuie să ştie că Parlamentul nostru nu este o scenă pentru rasism, discriminare şi falsificarea istoriei!”, a fost mesajul mişcării populare Compact.

Bastian Schmidt, un student în vârstă de 25 de ani, a precizat că „partidele ar trebui să protesteze în Parlament împotriva AfD, dar mai important este ca germanii – indiferent unde se află, în şcoli, universităţi sau companii – să lupte împotriva rasismului”.”[1]

„Diversitate” si „toleranta” sunt cuvintele „magice” ale neomarxistilor. Alte cuvinte folosite de neomarxisti sunt „extrema dreapta”, „rasisti”, „nazisti”, „fascisti”. Aceste cuvinte le folosesc pentru a-i eticheta pe cei care sunt nationalisti.

Nu ar trebui sa va mire aceste proteste, dat fiind faptul ca George Soros a donat 18 miliarde de dolari ONG-urilor sale neomarxiste/globaliste.

Video

Va recomandam sa cititi:

https://www.dzr.org.ro/soros-a-donat-18-miliarde-usd-fundatiilor-sale-pentru-planul-de-aducere-a-migrantilor-musulmani-in-europa/

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/externe/mii-de-persoane-au-protestat-la-berlin-impotriva-partidului-de-extrema-dreapta-afd-16778214
  2. Foto: rbb24.de
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...