Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!

by “Mii de persoane au protestat la Berlin împotriva partidului de extremă dreaptă AfD Mii de persoane au protestat duminică la Berlin împotriva intrării în Parlamentul german a formaţiunii de extremă dreaptă AfD, relatează site-ul Deutsche Welle. Participanţii, cel puţin 10.000, s-au strâns în faţa Porţii Brandenburg şi au afişat […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mii de persoane au protestat la Berlin împotriva partidului de extremă dreaptă AfD

Mii de persoane au protestat duminică la Berlin împotriva intrării în Parlamentul german a formaţiunii de extremă dreaptă AfD, relatează site-ul Deutsche Welle.


Participanţii, cel puţin 10.000, s-au strâns în faţa Porţii Brandenburg şi au afişat postere cu mesaje precum “Opriţi AfD”, “Vocea mea împotriva incitării”, “Inima mea bate pentru diversitate”, “Limite pentru nazişti”, “Împotriva rasismului şi a urii în Bundestag”.

În cadrul alegerilor parlamentare din Germania desfăşurate la sfârşitul lunii septembrie, formaţiunea de extremă dreaptă AfD a obţinut 12,6% dintre voturi, devenind cea de-a treia forţă politică din Parlament.


Este pentru prima dată după cel de-Al Doilea Război Mondial când un partid de extremă dreaptă este reprezentat în Parlamentul federal din Germania. AfD a avut o campanie electorală antiimigraţie şi islamofobă.

“Când AfD se va afla în Bundestag pentru prima oară la 24 octombrie, trebuie să ştie că Parlamentul nostru nu este o scenă pentru rasism, discriminare şi falsificarea istoriei!”, a fost mesajul mişcării populare Compact.

Bastian Schmidt, un student în vârstă de 25 de ani, a precizat că “partidele ar trebui să protesteze în Parlament împotriva AfD, dar mai important este ca germanii – indiferent unde se află, în şcoli, universităţi sau companii – să lupte împotriva rasismului”.”[1]

“Diversitate” si “toleranta” sunt cuvintele “magice” ale neomarxistilor. Alte cuvinte folosite de neomarxisti sunt “extrema dreapta”, “rasisti”, “nazisti”, “fascisti”. Aceste cuvinte le folosesc pentru a-i eticheta pe cei care sunt nationalisti.

Nu ar trebui sa va mire aceste proteste, dat fiind faptul ca George Soros a donat 18 miliarde de dolari ONG-urilor sale neomarxiste/globaliste.

Video

Va recomandam sa cititi:

Soros a donat 18 miliarde USD Fundațiilor sale pentru planul de aducere a migranților musulmani în Europa

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/externe/mii-de-persoane-au-protestat-la-berlin-impotriva-partidului-de-extrema-dreapta-afd-16778214
  2. Foto: rbb24.de
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Președintele Franței, Emmanuel Macron, anunță cenzură pe internet, în cadrul unui proiect împotriva „incitării la ură”
Comisia Europeană avertizează Polonia, Ungaria şi Cehia: Plătiţi dacă nu primiţi migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!
Dorind să sprijine mișcarea homosexuală, KLM Airlines arată fără să vrea lipsa de perspectivă a „familiilor” homosexuale
Infiintarea bancii BRICS are legatura cu doborarea avionului din estul Ucrainei ! Banca BRICS este o banca asemanatoare FMI si Bancii Mondiale, care are alta politica financiara ! Acesta e motivul pentru care se incearca invinuirea Rusiei !
Fost agent CIA: "Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!"
Comitetul celor 300: dezvăluiri despre ierarhia conspiratorilor! Scopurile stabilite de Comitetul celor 300 pentru cucerirea şi subjugarea lumii!
ONU cere oprirea activităților de colonizare derulate de Israel în Cisiordania
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
WikiLeaks dezvăluie cum CIA infectează sistemele Windows
Noua Ordine Mondială - un adevărat pericol pentru omenire
Coca-Cola a finanțat un studiu care să spună că a bea Coca-Cola este mai sănătos decât a bea apă!
Principiul Hegelian (Problemă - Reacție - Soluție) este tehnica folosită de Iluminați pentru a manipula opinia publică
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro