Germania: Povestea bancherului care a ales să-și apere țara. A renunțat la sute de mii de euro ca să spună adevărul despre multiculturalism

Distribuie!by “POVESTEA BANCHERULUI CARE A ALES SĂ-ȘI APERE ȚARA. A renunțat la SUTE de MII de EURO ca să spună ADEVĂRUL. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală În Uniunea Europeană, adevărul umblă cu capul spart. Cine îndrăznește să spună lucrurilor pe nume, suferă consecințele. E drept, expresia „cine limbă […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“POVESTEA BANCHERULUI CARE A ALES SĂ-ȘI APERE ȚARA. A renunțat la SUTE de MII de EURO ca să spună ADEVĂRUL. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

În Uniunea Europeană, adevărul umblă cu capul spart. Cine îndrăznește să spună lucrurilor pe nume, suferă consecințele. E drept, expresia „cine limbă lungă are, cinci ani va săpa la sare” nu mai e la modă.

Spre deosebire de comunism, democrația liberală și-a rafinat metodele. Disidenții nu mai sunt trimiși la ocnă, își pierd numai slujbele și sunt puși la stâlpul infamiei. Exemplele sunt nenumărate, dar astăzi vă propun să ne oprim asupra Germaniei cancelarului Angela Merkel.

Chiar în zilele în care mii de oameni ieșeau în stradă la Chemnitz să protesteze cu furie față de uciderea unui localnic de către doi imigranți, un politician german, Thilo Sarrazin, a avut inconștiența să lanseze o nouă carte împotriva islamizării țării sale – ”Preluare Ostilă. Cum blochează Islamul progresul și amenință societatea.”

N-am folosit cuvântul inconștiență fără rost. După publicarea primei sale cărți – “Germania se desființează pe sine”, Sarazin a fost nevoit să renunțe la fotoliul extrem de confortabil din board-ul Bundesbank, banca centrală a Germaniei. Și de cariera sa politică s-a ales praful.

Ca membru al Partidului Social Democrat, Thilo Sarrazin a făcut parte între 2002 și 2009 din administrația orașului Berlin. E o minune că nu a fost încă dat afară din partid după prima carte, deși a fost judecat de colegii săi, dar de data aceasta greu mai scapă de excludere.

Ce păcate are de plătit Thilo Sarrazin? În primul rând, succesul. Prima sa carte, “Germania se desființează pe sine”, a devenit în numai două luni cea mai bine vândută carte politică a unui autor german din ultimul deceniu, cu vânzări de un milion o sută de mii de exemplare. De altfel, prima ediție s-a epuizat în câteva zile. Mulți au spus că, în sfârșit, cineva îndrăznește să spună adevărul.

Politicienii și presa l-au acuzat însă de rasism.

Iată câteva din pasajele înfierate de establishment. „Integrarea cere un efort din partea celor care ar trebui integrați. Nu voi arăta respect pentru nimeni care nu face acest efort. Nu trebuie să accept pe nimeni care trăiește din ajutoarele sociale, neagă legitimitatea statului care îi asigură existența și refuză să se îngrijească de educația copiilor săi (…). Acesta este adevărul despre 70 la sută din populația turcă și 90 la sută din comunitatea arabă din Berlin”.

Și nu e singura afirmație care i-a șocat pe marii inchizitori ai multiculturalismului. “Nicio altă comunitate de imigranți nu este atât de hotărâtă în ce privește pretențiile la ajutoarele sociale, niciuna nu este atât de legată de criminalitate. Niciun grup nu încearcă să-și afirme atât de puternic diferența în public, mai ales prin îmbrăcămintea femeilor. În nicio altă religie, tranziția spre violență, dictatură și terorism nu este atât de firească.””[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/povestea-bancherului-care-a-ales-sa-si-apere-tara-a-renuntat.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Liderii din Germania vor să-și islamizeze țara. Iată dovada!
SUA au aruncat "Mama tuturor bombelor" în Afganistan, prima dată în istorie
Covid-19: Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”
Siria: "Atacul chimic a fost 100% un pretext fabricat"
Hackerii din Rusia au spart e-mail-uri deținute de George Soros, ofițeri ai armatei SUA și comandanți NATO
Directorul CIA, Mike Pompeo, este deranjat de dezvăluirile Wikileaks: "WikiLeaks se comportă ca un serviciu de informații ostil și se exprimă ca un serviciu de informații ostil"
Diferența dintre “Vestele Galbene” din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști. Franța în pragul unei revoluții populare antiglobalizare. Ecologismul militant promovat de politicieni pe deasupra cetățenilor se dovedește o nouă armă de destabilizare a suveranității națiunilor. Furia anti-ecologistă se apropie de inima UE
Povestea expertului în OZN-uri asasinat pentru că știa prea multe
Vaclav Klaus, fost preşedinte al Cehiei, afirmă cu mult curaj: "UE devine o organizaţie tot mai dictatorială, asemănătoare fostului regim comunist!"
Oamenii sunt cele mai violente viețuitoare de pe planetă
TerrorStorm – Istoria terorismului finanțat de stat
Creșterea nivelului oceanelor și topirea calotelor de gheață
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro