Germania: Povestea bancherului care a ales să-și apere țara. A renunțat la sute de mii de euro ca să spună adevărul despre multiculturalism

by “POVESTEA BANCHERULUI CARE A ALES SĂ-ȘI APERE ȚARA. A renunțat la SUTE de MII de EURO ca să spună ADEVĂRUL. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală În Uniunea Europeană, adevărul umblă cu capul spart. Cine îndrăznește să spună lucrurilor pe nume, suferă consecințele. E drept, expresia „cine limbă […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“POVESTEA BANCHERULUI CARE A ALES SĂ-ȘI APERE ȚARA. A renunțat la SUTE de MII de EURO ca să spună ADEVĂRUL. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

În Uniunea Europeană, adevărul umblă cu capul spart. Cine îndrăznește să spună lucrurilor pe nume, suferă consecințele. E drept, expresia „cine limbă lungă are, cinci ani va săpa la sare” nu mai e la modă.

Spre deosebire de comunism, democrația liberală și-a rafinat metodele. Disidenții nu mai sunt trimiși la ocnă, își pierd numai slujbele și sunt puși la stâlpul infamiei. Exemplele sunt nenumărate, dar astăzi vă propun să ne oprim asupra Germaniei cancelarului Angela Merkel.

Chiar în zilele în care mii de oameni ieșeau în stradă la Chemnitz să protesteze cu furie față de uciderea unui localnic de către doi imigranți, un politician german, Thilo Sarrazin, a avut inconștiența să lanseze o nouă carte împotriva islamizării țării sale – ”Preluare Ostilă. Cum blochează Islamul progresul și amenință societatea.”

N-am folosit cuvântul inconștiență fără rost. După publicarea primei sale cărți – “Germania se desființează pe sine”, Sarazin a fost nevoit să renunțe la fotoliul extrem de confortabil din board-ul Bundesbank, banca centrală a Germaniei. Și de cariera sa politică s-a ales praful.

Ca membru al Partidului Social Democrat, Thilo Sarrazin a făcut parte între 2002 și 2009 din administrația orașului Berlin. E o minune că nu a fost încă dat afară din partid după prima carte, deși a fost judecat de colegii săi, dar de data aceasta greu mai scapă de excludere.

Ce păcate are de plătit Thilo Sarrazin? În primul rând, succesul. Prima sa carte, “Germania se desființează pe sine”, a devenit în numai două luni cea mai bine vândută carte politică a unui autor german din ultimul deceniu, cu vânzări de un milion o sută de mii de exemplare. De altfel, prima ediție s-a epuizat în câteva zile. Mulți au spus că, în sfârșit, cineva îndrăznește să spună adevărul.

Politicienii și presa l-au acuzat însă de rasism.

Iată câteva din pasajele înfierate de establishment. „Integrarea cere un efort din partea celor care ar trebui integrați. Nu voi arăta respect pentru nimeni care nu face acest efort. Nu trebuie să accept pe nimeni care trăiește din ajutoarele sociale, neagă legitimitatea statului care îi asigură existența și refuză să se îngrijească de educația copiilor săi (…). Acesta este adevărul despre 70 la sută din populația turcă și 90 la sută din comunitatea arabă din Berlin”.

Și nu e singura afirmație care i-a șocat pe marii inchizitori ai multiculturalismului. “Nicio altă comunitate de imigranți nu este atât de hotărâtă în ce privește pretențiile la ajutoarele sociale, niciuna nu este atât de legată de criminalitate. Niciun grup nu încearcă să-și afirme atât de puternic diferența în public, mai ales prin îmbrăcămintea femeilor. În nicio altă religie, tranziția spre violență, dictatură și terorism nu este atât de firească.””[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/povestea-bancherului-care-a-ales-sa-si-apere-tara-a-renuntat.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, 26 august 2002: "Nu există nici o îndoială că Saddam Hussein are arme de distrugere în masă. Nu există nici o îndoială că le pregătește pentru a le folosi împotriva prietenilor și aliaților noștri, împotriva noastră"
Islamul, da, creștinismul, nu
Ungaria: Activiști pro-avort sancționați pentru „discurs al urii”
Trump acuză New York Times că a sabotat asasinarea șefului ISIS
Planul secret al Germaniei şi Franţei demascat de televiziunea poloneză de stat: Germania şi Franța vor crearea unui super-stat federal european, în care statele membre să nu mai aibă drepturi
Conspiratia "Blue Beam" ("Raza Albastra") - simularea revenirii pe Pamant a lui Iisus si a altor profeti, avand ca plan distrugerea religiilor pentru adoptarea unei religii sataniste mondiale !
Președintele SUA, Donald Trump, a ordonat retragerea armatei americane din Siria. Decizia sa i-a enervat pe globaliști. Globaliștii îi finanțează pe teroriștii ISIS cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Piramida Iluminatilor care conduc lumea catre Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial
Partidul Comunist American, cu sediul pe Wall Street. Papa Francisc și prorocirile lui Nichita Hrusciov
Erdogan acuză Mossadul că a sprijinit referendumul kurzilor
Richard N. Haass, preşedintele Consiliul Relaţiilor Externe: "În contextul globalizării, statele înţelepte îşi vor dilua suveranitatea pentru a se proteja"
NY Times, despre Europa: Pentru a-i înfrânge pe naționaliștii de extrema dreaptă, nu încerca să-i imiți. Naționaliștii nu pot fi învinși!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro