• Fără categorie

Germanii au construit masina ce functioneaza cu apa sarata ! Aceasta are la baza o tehnologie celulara cu flux de electrolit !

Distribuie!

Noua Era a Energiei Libere deja a inceput ! Iluminatii nu mai pot opri acest proces de productie din domeniul energiei libere (free energy). In prima faza, asa cum veti vedea in acest articol, s-au pus bazele unui automobil ce functioneaza cu apa sarata, aceasta avand la baza o tehnologie celulara cu flux de electrolit, ce asigura generarea si stocarea masiva a energiei electrice, necesare motorului. Este un pas urias in lumea energiei libere, iar urmatorul pas va fi producerea de automobile, ce vor avea la baza fuziunea atomica la rece.

bg96-interieur1-1024x639 quant-02 quant-06 quant-01-1024x240 01-Salt-Water-Car quant-03

De pe blog-ul 2012burebista.blogspot.ro aflam mai multe despre aceasta masina:


„Germanii au creat un automobil electric alimentat cu apă sărată. El are patru motoare electrice și este foarte rapid, cu o economie destul de dulce de combustibil pentru o mașină sport. Lăsați Bugatti acasă și opriți pe plajă pentru realimentare.

Anunțul recent că Quant e-Sportlimousine, care este un automobil alimentat cu apă sărată, a fost certificat pentru utilizarea pe drumurile europene este un semn mare către cartelurile petrolului că pierd războiul energiei. De la începutul anilor 1900, cartelurile petrolului, care sunt controlate de către familiile Bush și Rockefeller în principal, au hărțuit și chiar asasinat în tăcere inventatori de dispozitive ce functionau cu energie alternativă, care reprezintau o amenințare la adresa cartelurilor petrolului. Unul dintre cei mai mari inventatori ai energiilor alternative care a fost deasemenea redus la tăcere a fost Nikola Tesla (a se vedea articolele din blog).

Spre deosebire de mașinile tradiționale, care ruleaza pe benzină, Quant e-Sportlimousine rulează cu un sistem celular de putere cu flux de electrolit creat de NanoFlowcell și are capacitatea de a genera uimitoarea putere de 920 CP (cai putere) sau 680 kW.
Această mașină alimentată cu apă sărată poate atinge 0-62 mph (100 km/h) în 2.8 secunde și are o viteză maximă de 217.5 mph (350 km/h). Quant e-Sportlimousine este construită de compania germană Quant.

Tehnologia pe celule flux de electrolit exista de zeci de ani, dar nu a fost implementată până de curând, când anumiți producători de autoturisme și-au dat acordul de a începe construirea de mașini cu propulsia pe acest tip de ,,tehnologie celulară cu flux de electrolit”.
Mașina primește această putere imensă prin această tehnologie, care este o parte a tehnologiei NanoFlowcell. Sistemul funcționează într-un mod similar cu o pilă de combustie cu hidrogen, cu excepția faptului că apa sărată este folosită pentru stocarea de energie.

În particular, două lichide cu săruri metalice, care acționează ca electrolit, sunt combinate în așa fel încât reacția electrochimică să aibă loc. După aceea, motoarele electrice folosesc această reacție pentru a genera electricitate, care este apoi stocată și distribuită de niște super-condensatori.
Eficiența acestui sistem ajunge la 80%, deoarece mașina nu are aproape nicio piesă în mișcare în ea, iar căldura reziduală produsă este nesemnificativă în comparație cu mașinile alimentate de baterii litiu-ion.

Acest tip de tehnologie alternativă de energie va face în cele din urmă benzina caducă, deoarece cu ajutorul tehnologiei celulare cu flux de electrolit pentru mașini electrice este mult mai eficientă și mult mai curată decât folosind benzina.

Tehnologiile energetice alternative, cum ar fi sistemul celular cu flux de electrolit, vor deveni de masă pe moment ce noua paradigmă apare. Aceste tipuri de tehnologii energetice alternative vor ajuta la rezolvarea „crizei energetice” și vor da startul unei noi ere, în care putem trăi fără griji prin a avea acces la energie ieftină și curată.”[1]

SURSE

1. http://burebista2012.blogspot.ro/2015/02/germanii-au-construit-masina-ce.html


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...