Gheara unui extraterestru a fost descoperită în Peru

Distribuie!

„Într-un sit arheologic de lângă Cusco, Peru, a fost descoperită gheara și craniul unui presupus extraterestru. Știrea a făcut înconjurul lumii și ridică numeroase semne de întrebare cu privire la viața din trecut de pe continentul sud american.

Lângă Cusco, Peru, a fost descoperită recent o gheară alungită și un craniu de dimensiuni mici. Acestea au fost trimise spre un laborator pentru a fi analizate și pentru a se stabili provenienţa lor.


Imediat după ce descoperirea a fost realizată, numeroase controverse s-au născut. S-a vehiculat ideea că acestea ar fi un fals, dar rapoartele oficiale, realizate în urma analizelor, arată că acestea sunt autentice.

Ciudat este faptul că această presupusă gheară este foartă doar din 3 degete, cu câte 6 oase fiecare. Lungimea sa este una considerabilă și pare să fi aparținut unei specii necunoscute. Misterul se adâncește și mai mult pentru că alături de această gheară, s-a mai descoperit și un craniu de dimensiuni reduse.


Analizele arată că cele două au aparținut aceleași ființe și specialiștii au concluzionat că nu poate fi vorba despre un animal, ci despre o ființă, posibil umanoidă, care a murit pe Terra cu mii de ani în urmă.

Dr. Edson Salazar susține că până în prezent nu există niciun dubiu că acestea ar fi false și că se efectuează numeroase studii pentru a se descoperi dacă au aparținut unui extraterestru sau unei ființe necunoscute de pe Terra.

Singura problemă este că până în prezent, atât gheara, cât și craniul nu pot fi atribuite niciunei ființe de pe Terra. Cercetările continuă și specialiștii sunt încrezători că vor elucida acest mister.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/gheara-unui-extraterestru-a-fost-descoperita-in-peru
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...